Jack Skellington
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 240
- Like
- 23.048
- Πόντοι
- 31.628
Ναιτην δοκιμασες κ εσυ;
Ναιτην δοκιμασες κ εσυ;
H μιση αθηνα την εχει δοκιμασειτην δοκιμασες κ εσυ;
...κάποιος να της πει να μας φέρει στην Αθήνα και την αδελφή της...που είναι πιο νόστιμη...H μιση αθηνα την εχει δοκιμασει![]()
ωπα ρε παιδια ενας ενας, εγω;;;;; θα προλαβω η θα φυγει ξερουμε;H μιση αθηνα την εχει δοκιμασει![]()
εχει και αδερφη; καλα ρε μαγκες που τα μαθαινετε ολα αυτα;...κάποιος να της πει να μας φέρει στην Αθήνα και την αδελφή της...που είναι πιο νόστιμη...![]()
H μιση αθηνα την εχει δοκιμασει![]()
εγω ειμαι ντεμι, 50-50 που λενε και στο χωριο μουΕἶμαι στὴν ἄλλη μισή... Δέ μοῦ γεμίζει τὸ μάτι, ἐμφανισιακῶς... Περί ὀρέξεως κολοκυθόπιτα...
εγω ειμαι ντεμι, 50-50 που λενε και στο χωριο μου
προτιμω πιο πολυ τις λατινες αλλα τοσο καλα σχολια για μια κοπελα και τοσο γρηγορα μου κανει εντυπωση και σκεφτομαι να κλεισω αλλα ειναι αληθινες κριτικες;
Πληροφοριες εκ των εσω λενε οτι φευγει συντομαεγω ειμαι ντεμι, 50-50 που λενε και στο χωριο μου
προτιμω πιο πολυ τις λατινες αλλα τοσο καλα σχολια για μια κοπελα και τοσο γρηγορα μου κανει εντυπωση και σκεφτομαι να κλεισω αλλα ειναι αληθινες κριτικες;
ρε παιδια γιατι υπαρχει αυτη η φημη;ΛΑΤΙΝΕΣ!![]()
χαχα εκ των εσω διαβαζω XDΠληροφοριες εκ των εσω λενε οτι φευγει συντομα![]()
ρε παιδια γιατι υπαρχει αυτη η φημη;
εμενα μαρεσουν εμφανισιακα αυτες με τραβανε
Αναμενομενο να μη σ αρεσει αφου εσενα σ αρεσουν κατι θειτσεςΕἶμαι στὴν ἄλλη μισή... Δέ μοῦ γεμίζει τὸ μάτι, ἐμφανισιακῶς... Περί ὀρέξεως κολοκυθόπιτα...
Σκληρή καργιολικη απάντηση .Σεβόμενος όλες τις απόψεις… Στο δικό μου χρηματιστήριο χαρτζιλικωμένων μουνιών, η Daria χτυπάει απανωτά limit down. Τελείως άκωλη πλέον, στα 4 βλέπεις κόκκαλα και νομίζεις ότι πηδάς Σομαλή, το βυζί ανέκαθεν ήταν υπερβολικά υπάκουο στην βαρύτητα (λογικό σε τέτοιο μέγεθος), το κορμί γενικά θυμίζει υπερβολική λιτότητα. Αλλά όλα αυτά είναι λίγο to the eye of the beholder. Triggering event για πλήρη διαγραφή από το ταμπλώ, ήταν η αύξηση στην τιμή σε συνδυασμό με το ύφος «δεν μπορώ να περπατήσω, με τραβάνε οι μήνες πίσω» και κάτι χαζοκολπάκια του στυλ κλείνω το μάτι πονηρά όταν σε τσιμπουκώνω κλπ. Γενικά χαζομαγκιές, παίζω μαζί σου γιατί γουστάρεις και μου τα σκας. Nope, διαγραφή από το ταμπλώ, ευτυχώς ο κάμπος είναι γεμάτος με πορτοκαλιές. Θα μου πείτε, ότι και να λες κύριε, αυτή πάει τραίνο και δεν βρίσκεις ώρα να την κλείσεις. Θα απαντήσω, χαίρομαι για αυτήν, λυπάμαι όσους την κυνηγάνε. Πάντα σεβόμενος όλες τις απόψεις!!!
Αμέσως με τις κακίες σας ρεμάλια .Επομενο τουρ , Daria και Liana 200ε/ω ταριφα , Καλη σας ορεξη![]()
τοση φολα ρε φιλε; κι απο golden? εγω με αυτο εχω φαει μια πορωση νομιζω φαινεται..ΚΑΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: ΠΑΤΟΣ, ΝΑΥΑΓΙΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΙΠΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ, ΣΚΑΤΟΑΓΓΛΙΚΑ
αφου ολες ειναι 18-25, που εχει θειτσες καλε;;;Αναμενομενο να μη σ αρεσει αφου εσενα σ αρεσουν κατι θειτσες![]()
ΤΟΣΟ καλη;Σκληρή καργιολικη απάντηση .
Ορθή και συμφωνώ , σε πολλά σημεία .
Το σώμα βεβαίως αν και πλαδαρό εμένα μου αρέσει , μου θυμίζει κάτι μιλφαρες καμένες από τα κοκόρια .
Τώρα σε 5-6 χρόνια αν δεν κάνει κάτι σίγουρα θα έχει πρόβλημα .
Μην ξεχνάμε όμως το νεαρό της ηλικίας της .
Εγώ μέχρι στιγμής πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος .
Αμέσως με τις κακίες σας ρεμάλια .
Liana μου είπε δεν είναι για αυτήν την δουλειά , βεβαίως πολλες το είπαν και μόλις τους έπιασε η λόρδα η τους γυάλισε το καινούργιο το iPhone μας ξανά ήρθανε …
Πάντως Liana δεν θα μου κάνει εντύπωση να χτυπήσει και 180 αυτές τις ημέρες .
Αύριο ήταν γεμάτη όλη την ημέρα μέχρι τις πρώτες βράδυνες ώρες …
τοση φολα ρε φιλε; κι απο golden? εγω με αυτο εχω φαει μια πορωση νομιζω φαινεται..
αλλα ψαχνομαι γενικα και παντα μα ΠΑΝΤΑ προς τα εκει οδευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αφου ολες ειναι 18-25, που εχει θειτσες καλε;;;
Οι ηλικιες μετριουνται σε εσκορτισια χρονια οχι σε κανονικατοση φολα ρε φιλε; κι απο golden? εγω με αυτο εχω φαει μια πορωση νομιζω φαινεται..
ε πειτε το ετσι ρε μαγκεςΟι ηλικιες μετριουνται σε εσκορτισια χρονια οχι σε κανονικα![]()
ε τωρα ξενερωνω....α) Ἄσ'τα... Γιά τίς Λατίνες,
β) γιά τίς θεῖτσες μέ δουλεύει
Καλα 18-25 γράφουν άστο το ποσό είναι .τοση φολα ρε φιλε; κι απο golden? εγω με αυτο εχω φαει μια πορωση νομιζω φαινεται..
Καλα 18-25 γράφουν άστο το ποσό είναι .
Γιατί νομίζετε ότι και η Liana ήταν όσο έγραφε ;
Πάντως κακά τα ψέματα για το γραφείο που ανέφερες , νομίζω ότι τα κορίτσια του γενικά δεν φημίζονται για τις πολλές καλές υπηρεσίες γι αυτό και η λεγάμενη ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη , ενώ άμα την βλέπαμε στο glamour , θα λέγαμε μπράβο , τώρα στο απέναντι εγώ προσωπικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό .
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εγώ αυτήν την εντύπωση έχω …..