Εδώ είμαι .
Δεν χάνομαι και διαβάζω τα μυνήματα .
Αλλά δεν υπάρχει χρόνος αυτη την περίοδο για βόλτες και περνάω πολύ αραιά οπότε δεν έχει νόημα να γράψω για αυτές που πετυχαίνω αφού δεν υπάρχει κάτι καλό ή κάποιο νέο να αναφέρω .
Από αυτά που διαβάζω πάντως σε πολλά ούτε άκρη βγαίνει ούτε τίποτα.
Για Νταίζη και Ντανιέλα όλη την ώρα και πουτανες φαντάσματα .
Το ρεξ πάντα ήταν πορνοξενοδοχειο και πολλές πουτανες μέναν εκεί .
Πιθανόν να πετυχε ο τύπος πιο πάνω την ξανθιά πρεζου αλβανίδα που είχε γεννήσει πρόσφατα και έπαιρνε ακαποτα γαμησια στην διχάλα ,εκεί έμενε καιρό αυτή και από τον τρόπο ζητιανιάς μάλλον αυτή ήταν .
Η Νταίζη μια χαρά κρατιέται αλλά έχει ξεπέσει και από πελατεία ,μόνο οπότε γίνεται διαφήμιση εδώ ανεβαίνει η δουλειά της .
Η Ντανιέλα είναι σταθερή σε όλα αλλά μην παραπλανειτε όσους δεν την ξέρουν ,δεν είναι κανένα θεομουνο και είναι χοντρούλα και 40 χρόνων μινιμουμ.
Η σχιστοματα πριν την διχαλα το ξανά λέμε είναι η Χρύσα η οποία την είδα προχθές μεσημέρι στην πιάτσα 3 η ώρα μέσα στην ζεστή και είναι εμφανώς πολύ ταλαιπωρημένη και πάντα απλυτη ,καλό μουνι κάποτε αλλά δεν ξέρω αν δεν μπορούν κάποιοι να διακρίνουν ότι έχει μαλώσει με το νερό ,είναι απλυτη σαν τους άστεγους και πλέον η πρέζα δεν κρύβεται .
Τώρα με τις πουτανες που αναφέρονται σε άσχετα σημεία και μια μέρα και μετά εξαφανίζονται και ψάχνουν όλοι σαν τους χαζούς ,πέρα από νέα πρεζόνια και δύο γύφτισσες στην μοναστηριού μετά το πλυντήριο δεν έχω δει κάτι νέο και αξιόλογο να εμφανίζεται.