xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.998
- Πόντοι
- 3.556
Kαλημερα καρδιά μου όμορφη .....Μια ήρεμη ημέρα να έχεις σήμερα ...

!!!!!Καλή Κυριακή καυλακια μου![]()
![]()
Σουπερ είναι τέτοιες φάσεις,παίζω συχνά έτσι!!!!!!
μου θύμισες ένα γκομενάκι πριν από αρκετά χρόνια
κάπως σου μοιάζει....
που γούσταρε να την τσιμπουκώνω στριμωχτά σε μια γωνιά , στα γόνατα και με σπρώξιμο....
Καλημέρα μωροKαλημερα καρδιά μου όμορφη .....Μια ήρεμη ημέρα να έχεις σήμερα ...![]()
....πουρνο-πουρνο!!!!..φιλιά απ τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Χθεσινή είναι... αν δε μεσημεριασει ,να ξυπνήσω καλά, να πιω καφέ,κωλαράκι δε κουναω....πουρνο-πουρνο!!!!
Μέσα εκεί στον έχουν δώσει καυλιαρα;;..φιλιά απ τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Δε χρειάζεται να μου δωσουν,πάντα παίρνω αυτό που θέλωΜέσα εκεί στον έχουν δώσει καυλιαρα;;
Κάνεις κάθε φαντασίωση πραγματικότητα. Πόσο καυλιάρα γυναίκα;Δε χρειάζεται να μου δωσουν,πάντα παίρνω αυτό που θέλω
![]()
Πώ ρε πούστη τον τυχεράκιαΔε χρειάζεται να μου δωσουν,πάντα παίρνω αυτό που θέλω
![]()
...αχ,εγώ πρέπει να γεννήθηκα μ ενα" λουτσο "στο στόμα!Κάνεις κάθε φαντασίωση πραγματικότητα. Πόσο καυλιάρα γυναίκα;
..το απολαύσε κι αυτός κι εγώ babyΠώ ρε πούστη τον τυχεράκια![]()
Εσυ εισαι η αμαρτωλή γλυκιά μου, το ασανσερ ειναι ενα ασανσερ...φιλιά απ τ αμαρτωλό ασανσέρ..
![]()
Ξέρω ότι δε γουστάρεις γόβες, ως παπούτσι, "παράξενο αγόρι".. μα να ειναι φετίχ σ όλους τους άνδρες εκτός από σένα?!Εσυ εισαι η αμαρτωλή γλυκιά μου, το ασανσερ ειναι ενα ασανσερ.![]()
Να υποθέσω το πιστοποιητικό γέννησης είχε και… μενού;...αχ,εγώ πρέπει να γεννήθηκα μ ενα" λουτσο "στο στόμα!
..το απολαύσε κι αυτός κι εγώ baby![]()
Ναι ναι, δε μ αρεσουν οι γόβες και τα ρεβύθια,Ξέρω ότι δε γουστάρεις γόβες, ως παπούτσι, "παράξενο αγόρι".. μα να ειναι φετίχ σ όλους τους άνδρες εκτός από σένα?!![]()
Χορταστικό μενού μωρο..!Να υποθέσω το πιστοποιητικό γέννησης είχε και… μενού;
Γειά σου καυλιαρη γείτονα!Καυλιάρα τουρμπογειτόνισσα!!![]()
Μωρό σ΄ ευχαριστώ που θυμήθηκες την επιθυμία μου!!! Όσο για την νέα τσόντα που γυρίσαμε δεν χρειάζεται να πω κάτι. Οι φίλοι και εραστές σου εδώ μέσα φαντάζομαι έχουν ζήσει μαζί σου ανάλογες στιγμές. Τώρα για τον καλό μου φίλο και κουμπάρο μου τον Βλάχο θα ήθελα να του υπενθυμίσω τον μύθο του λαγού και της χελώνας, όπου ο λαγός έφυγε μπροστά και επειδή η χελώνα θα αργούσε, λίγο πριν του αγώνα έπεσε να ρίξει έναν υπνάκο.Μπορεί εσύ κουμπαράκι να κάνεις τρία ημίχρονα μονοκοπανιά, εγώ όμως κούτσα, κούτσα σαν την χελώνα, ημίχρονο, ημίχρονο κατάφερα να σε ισοφαρίσω και πάω να κόψω το νήμα. Επειδή όμως είσαι φίλος και επειδή έχουμε υποσχεθεί στην Τζο να την πάμε στα πέναλτι, δεν θα το κάνω. Θα περιμένω να επιστρέψεις για να κανονίσουμε.
![]()