paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.310
- Πόντοι
- 10.656
απο εμπιστες πηγές, ο δευτερος ζει και κρυβεται καπου στην αργεντινη.Σοβαρά τώρα? Έχει τόσο άτυχο παρελθόν?
απο εμπιστες πηγές, ο δευτερος ζει και κρυβεται καπου στην αργεντινη.Σοβαρά τώρα? Έχει τόσο άτυχο παρελθόν?
Για την 3η (Εύα) έχουν ειπωθεί αρκετά, ψάξε λίγο αλλά τις τελευταίες φορές που την έψαχνα για ραντεβού δεν απανταγε. Ήταν και στο adult club![]()
6949029225 - ΗΛΙΑΝΑ 24 χρονών Ελληνίδα
Είμαι η Ηλιάνα 24 χρονών Ελληνίδα, μελαχρινή πιτσιρίκα, όμορφη για να νοιώσεις τη διαφορά απο τις άλλες. Είμαι ναζιάρα, καυλιάρα με πολύ φαντασία και θα σβήσω απο το μυαλό σου κάθε τρελή φαντασία σου. Κάλεσε με τώρα στο 6949029225 ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑkanesex.com
![]()
Πανέμορφη Μαρίνα 6993444210 ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
6993444210 και μέσα στη νύχτα. Κάνω ότι δεν κάνουνε οι άλλες μωρό μου. Αν αναζητάτε ευχάριστη παρέα με μια κούκλα καυλιάρα γυναίκα που τα κάνει όλα στο κρεβάτι βρήκατε το σωστό τηλέφωνο. Είμαι νέα, αισθησιακή ξεχωριστή παρουσία στο χώρο σου ή στο ξενοδοχείο. Πηγαίνω με ζευγάρια… κάνω λεσβιακά…...kanesex.com
Αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει η υποαρχουν καπου κριτηκες θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων![]()
Ευα 25χρονη ελληνιδα - 6944998464
Το όνομα μου Εύα μια μικρούλα κοπελίτσα 25 ετών, είμαι ελληνίδα σέξι καυτό χαμογελαστό κοριτσάκι με όμορφο πρόσωπο και σώμα που όταν με αντικρίσεις θα με ερωτευθείς από την πρώτη ματιά. Σκοπός μου να σε χαλαρώσω ώστε να περάσουμε και οι δυο μας υπέροχα καυτά ερωτικά στην διακριτική και εχέμυθη...kanesex.com
Που να ψάξω φίλε γιατί δεν βρίσκω κάτιΓια την 3η (Εύα) έχουν ειπωθεί αρκετά, ψάξε λίγο αλλά τις τελευταίες φορές που την έψαχνα για ραντεβού δεν απανταγε. Ήταν και στο adult club
Για ποία Αριάδνη μιλάς;;;παντως την τριτη την ξερεις σιγουρα . Αριαδνη......!
Γιατί ; Έχεις ακούσει κάτι !;;Ρε παιδιά η Ναταλυ 2 από το Athens girls έχει εμφανιστεί ξανά ;
Καλύτερα στην φυλής με 30....χάλια ειναι....50 άρα....και σπασμένη σε όλα.Παίδες ερώτηση.... Έχει πάει κανείς με την ***** ή όπως την έχει το εσκορτνιους Κάτια Παπαδοπούλου για να μου πει γνώμες.... Με καυλώνει πολύ αυτή η καριολα
Για ποία Αριάδνη μιλάς;;;
Αριαδνάκι - bourdela.com forum
Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .❤️❤️❤️www.bourdela.com
Για ποία Αριάδνη μιλάς;;;
Οχι και για αυτό ρώτησα !Γιατί ; Έχεις ακούσει κάτι !;;
Οι φωτογραφίες και το τηλέφωνο είναι της Αριάδνηςhttps://www.etaires.gr/sunodoi/athi...-kai-to-yperocho-kormi-moy-einai-edo-id-x6tfu γνωρίζει κανείς τι παίζει με την κοπέλα αυτή??
Στο παρόν νημα. Έχω γράψει κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι. Πριν κάνα χρονο. Σχετικά καλή περίπτωση αν τη βρεις.Που να ψάξω φίλε γιατί δεν βρίσκω κάτι
Γενικά δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα !Οχι και για αυτό ρώτησα !
Από φράγκουλα τι σου είπε?Καυλωμενη ελληνίδα ξανά στην Αθήνα
Γνωρίζει κανεις? μίλησε ωραία στο viper. ζήτησα φωτο να στειλει πρόσωπο και έστειλε.
καλύτερα ειχε γίνει πολύ χάλια...πριν 3-4 χρόνια που την είδα.Παντρεύτηκε και άφησε το άθλημα.
80 30λΑπό φράγκουλα τι σου είπε?
Too good to be true. Μήπως τα ζητήσει προκαταβολικά; Ξέρεις τι να κάνεις σε αυτήν την περίπτωσηΚαυλωμενη ελληνίδα ξανά στην Αθήνα
Γνωρίζει κανεις? μίλησε ωραία στο viper. ζήτησα φωτο να στειλει πρόσωπο και έστειλε.
Too good to be true. Μήπως τα ζητήσει προκαταβολικά; Ξέρεις τι να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση
δες malvina και anna24 για νεαρέςκαλησπερα σε ολους. διαβαζω πανω απο 2 ωρες το νημα εδω και ψαχνω να βρω ακρη για value for money γυναικα να περασω ομορφα χωρις να κλαιω χρονο και χρημα. βλεπω ατελειωτες συζητησεις κλπ. υπαρχει καποιο νημα που να αναφερει συνοπτικα καποιες "καλες κοπελες"? ευχαριστω!!!