Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 35.746
Μετα το αναλ ναι τελος κ αυτοΤέλος το μασάζ προστάτη δηλαδή;
Μετα το αναλ ναι τελος κ αυτοΤέλος το μασάζ προστάτη δηλαδή;
Αν το ξαναβάλεις στο πρόγραμμα να δώσεις προτεραιότητα σε εμάς τους μικροτσούτσουνους, μην πας κατευθείαν στα παλούκια αγάπη μουΜετα το αναλ ναι τελος κ αυτο
Ναι αγαπη μου οτι πειςΑν το ξαναβάλεις στο πρόγραμμα να δώσεις προτεραιότητα σε εμάς τους μικροτσούτσουνους, μην πας κατευθείαν στα παλούκια αγάπη μου
Ναι τώρα κάνει κατευθείαν εγχείρηση αφαίρεσης προστάτη.Τέλος το μασάζ προστάτη δηλαδή;
+50Μέτρηση σακχάρου?
400 ευρω φαγητο ; μετα λες καποιους αλλους χοντρους....![]()
Ψαχνω τον Θαναση
Θα μ πεις που μενεις κ τι δλεια κανεις;400 ευρω φαγητο ; μετα λες καποιους αλλους χοντρους....![]()
Μενω στην Κατω Βροντου και βαζω χερι στα γελαδια για να γονιμοποιουνΘα μ πεις που μενεις κ τι δλεια κανεις;
Εχουν τα μασατζιδικα γελαδια;Μενω στην Κατω Βροντου και βαζω χερι στα γελαδια για να γονιμοποιουν
εχει κατι κοριτσα με γελαδομασταρα στα μαγαζια ...Εχουν τα μασατζιδικα γελαδια;
Μμμμμμουυυυυυυεχει κατι κοριτσα με γελαδομασταρα στα μαγαζια ...
Θα ερθει η ωρα που θα κανεις και εσυ μμμμμμμμμμμμμμουυυυυυυυυυυυυΜμμμμμουυυυυυυ
Ασε ρε παπατζη μ τις γελαδες σουΘα ερθει η ωρα που θα κανεις και εσυ μμμμμμμμμμμμμμουυυυυυυυυυυυυ![]()
Ασε ρε παπατζη μ τις γελαδες σου
Κιμπάρης ο Θανάσης, μπράβο του.![]()
Ψαχνω τον Θαναση
Χαλαει την πιατσα αλλά αν το κορίτσι τα αξιζει (δεν την έχω συναντήσει ακόμα), χαλάλι....Κιμπάρης ο Θανάσης, μπράβο του.
Μυρισε φτωχίλαΧαλαει την πιατσα αλλά αν το κορίτσι τα αξιζει (δεν την έχω συναντήσει ακόμα), χαλάλι....