Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.673
- Πόντοι
- 46.423
Δεν νομίζω ότι ο Χόρνυ υπήρξε ποτέ φίλος του Elga.
Απλώς είναι μια μυστήρια περίπτωση μέλους με πάθος για την ορθογραφία που τα χώνει σε αρκετούς απο εμάς.
![]()
Τϊ λέει τό ἄτομο ὁ @srek7;;;;!!! Τί εἰσπνέει;;;!!! Καλά τὄν ἔχω μπανάρει! ΥΓ: κατάλαβα πάνω-κάτω τί εἶπε ἀπ' τὴν ἀπάντησή σου: ἀλλιῶς δέ βλέπω τίποτα ἐπειδή τόν ἔχω μπανάρει....
Yes, daddy!!Σταματήστε ρε σεις να τσακωνόσαστε.
Ελάτε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας χωρίς τσακωμούς.
Όλοι έχουμε τις ιδιαιτερότητές μας.
Θα σας ενημερώσω στις 19:00Kαλησπέρα,εχει συναντήσει κάποιος την Bella να μας πει εντυπώσεις;
Προσωπικά 200 για τέτοια εμφάνιση μου φαίνεται κουλό .τοσες μερες δεν βρεθηκε ενας 200αρης να αφησει μια κριτικη για την Yana...
και οσες φορες δοκιμασα ηταν booked
μαλλον ειναι δυνατο κομματι και δεν μιλαει κανενας ρε μουνια
Απο εμφανιση στις φωτο δειχνει οπλο!Θα σας ενημερώσω στις 19:00
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσωπικά 200 για τέτοια εμφάνιση μου φαίνεται κουλό .
Μεπισης δεν νομίζω να έχει τόσο καλές υπηρεσίες , τουλάχιστον αυτό μου λέει το ένστικτο μου .
Αλλά σίγουρα έχουμε δει πολλάκις να υπάρχουν ταλέντα και να μην γράφεται κουβέντα παρά μόνον όταν φεύγουμε ..
Γιατί στα 200 έχει κοπέλες άνω του 1,75 με υπέροχα κορμιά που άμα τις δεις στον δρόμο θα στραβολαιμιασεις .Απο εμφανιση στις φωτο δειχνει οπλο!
στην πραξη κανεις δεν την εχει δει απο κοντα αρα κανουμε εικασιες.
Γιατι κουλό αυτη η εμφανιση στα 200?
Γιατί στα 200 έχει κοπέλες άνω του 1,75 με υπέροχα κορμιά που άμα τις δεις στον δρόμο θα στραβολαιμιασεις .
Τώρα γκομενα κάτω του 1,70 όμορφη αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό , σύμφωνα βάση των φωτογραφιών , για εμένα είναι υψηλά τιμολογημένη εκτός και αν έχει υπηρεσίες απίστευτες .
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε νταρια , μια πολύ όμορφη κοπέλα , στο 1,75+
, με φυσικό 4αρι βυζι , κορμί λαμπάδα , πανέμορφα μάτια , και απίστευτο σερβίς στα 160 …
Για να μην ξεχνιόμαστε …
η κοπελα λεει 1,69 (αυτο το ανω του 1,75 σε σχεση με τα λεφτα δεν παιζει αλλα ας πουμε οτι το δεχομαι) , εχει τελειο κορμι, και αν, λεμε αν, ειναι οπως στις φωτο οχι απλα θα στραβολαιμιασεις στον δρομο παιχτη αλλα θα σου πεσει το σαγονι...Γιατί στα 200 έχει κοπέλες άνω του 1,75 με υπέροχα κορμιά που άμα τις δεις στον δρόμο θα στραβολαιμιασεις .
Τώρα γκομενα κάτω του 1,70 όμορφη αλλά όχι κάτι συγκλονιστικό , σύμφωνα βάση των φωτογραφιών , για εμένα είναι υψηλά τιμολογημένη εκτός και αν έχει υπηρεσίες απίστευτες .
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε νταρια , μια πολύ όμορφη κοπέλα , στο 1,75+
, με φυσικό 4αρι βυζι , κορμί λαμπάδα , πανέμορφα μάτια , και απίστευτο σερβίς στα 160 …
Για να μην ξεχνιόμαστε …
Για να μην ξεχνιόμαστε …
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.η κοπελα λεει 1,69 (αυτο το ανω του 1,75 σε σχεση με τα λεφτα δεν παιζει αλλα ας πουμε οτι το δεχομαι) , εχει τελειο κορμι, και αν, λεμε αν, ειναι οπως στις φωτο οχι απλα θα στραβολαιμιασεις στον δρομο παιχτη αλλα θα σου πεσει το σαγονι...
Οσο για Νταρια, οκ 1,75+ , αλλα κορμι λαμπαδα οχι, με τιποτα...ακωλη τελειως ομως και τα δοντακια τα μπροστινα χμμ!
Στα υπολοιπα για Νταρια ναι σε ολα, εγω παραλιγο να της κανω προταση γαμου οταν την ειχα παρει στις αρχες, γουσταρα με χιλια.
anyway γουστα ειναι αυτα, αλλα καποια πραγματα ειναι και αντικειμενικα.
Οι φωτο της Yana αν δεν εχουν πειραχτει τερμα ειναι καρφωτα για 200 ανετα.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Συμφωνούμαι να διαφωνούμε .
Τα δόντια τα έχει ψιλό φτιάξει , τουλάχιστον χρωματικά .
Και επειδή την έχω την Daria στο δρόμο με πράσινο ολόσωμο φόρεμα , να ξέρεις φόραγα κολάρο μετά για 1 βδομάδα …
ναι ρε δεν μανουριαζουμε, κουβεντα κανουμεΠερί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Συμφωνούμαι να διαφωνούμε .
Τα δόντια τα έχει ψιλό φτιάξει , τουλάχιστον χρωματικά .
Και επειδή την έχω την Daria στο δρόμο με πράσινο ολόσωμο φόρεμα , να ξέρεις φόραγα κολάρο μετά για 1 βδομάδα …
Ενοειται δεν μανουριαζομαι συγνώμη αν ακούστηκα κάπως δεν ήταν η πρόθεση μου .ναι ρε δεν μανουριαζουμε, κουβεντα κανουμε
με ρουχα αλλαζει η πιστα παιχτη
τα ρουχα κρυβουν ατελειες , καμουφλαρουν κλπ
αρα η Νταρια οχι μονο κολαρο, αλλα σου δινει τ αρχιδια στο χερι λεμε οταν την δεις εξω ντυμενη
Γινονται τετοια πραγματα εδω μεσα? γαμανε και δε γραφουνε?Θα σας ενημερώσω στις 19:00
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσωπικά 200 για τέτοια εμφάνιση μου φαίνεται κουλό .
Μεπισης δεν νομίζω να έχει τόσο καλές υπηρεσίες , τουλάχιστον αυτό μου λέει το ένστικτο μου .
Αλλά σίγουρα έχουμε δει πολλάκις να υπάρχουν ταλέντα και να μην γράφεται κουβέντα παρά μόνον όταν φεύγουμε ..
...κοίτα που φτάσαμε...να πρέπει να γράψουμε για να γαμησουμε!!...Γινονται τετοια πραγματα εδω μεσα? γαμανε και δε γραφουνε?![]()