bytheway
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2022
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 1.431
Μη τολμήσεις και έρθεις...Δεν ξέρω τι λες , μάλλον μαλακίες , αλλά επειδή σε συμπαθώ και τον @HoneyVoskos θα βάλω like
Μη τολμήσεις και έρθεις...Δεν ξέρω τι λες , μάλλον μαλακίες , αλλά επειδή σε συμπαθώ και τον @HoneyVoskos θα βάλω like
@Senteron και @BigMountain είστε και εσείς καλεσμένοι
Αλλά να μην είστε τσιγκούνηδες! Αφήστε καλό tip στο κορίτσι, είναι και δικό μας παιδί, τι θα πει ο νονός της ο Horny για μας μετά...;
Που να τολμήσω να την προσλάβω... θα με σκοτώσει ο fireriderΑν σερβίρει η Ρομπέρτα, ευχαρίστως να έρθω!
By the way, πρόσεξα ότι ο @FireRider είχε πάει με την Amyra (YA) και ίσως μπορεί να μας λύσει το μυστήριο αν είναι η ίδια με την εδώ Amira...Που να τολμήσω να την προσλάβω... θα με σκοτώσει ο firerider![]()
Να σας τη λύσω εγώ την απορία! Η ίδια είναι, την είχα πάρει μια φορά και είχα περάσει καλά χωρίς να πολυενθουσιαστώ για επανάληψη και κριτική δεν είχα ανεβάσει. Η τιμή της τότε ήταν στα140, το στάνταρ πριν 4 - 5 χρόνια.By the way, πρόσεξα ότι ο @FireRider είχε πάει με την Amyra (YA) και ίσως μπορεί να μας λύσει το μυστήριο αν είναι η ίδια με την εδώ Amira...
A! Ομοίως και ο @Annapurna
By the way, πρόσεξα ότι ο @FireRider είχε πάει με την Amyra (YA) και ίσως μπορεί να μας λύσει το μυστήριο αν είναι η ίδια με την εδώ Amira...
A! Ομοίως και ο @Annapurna
Δηλαδή Yes or No?
Δηλαδή Yes or No?![]()
Ο Αντισθένης επενέβη και την έφτιαξε την καρτέλα της Amira2 με παραπομπή και στο παλαιότερο προφίλ στους YAΝα σας τη λύσω εγώ την απορία! Η ίδια είναι, την είχα πάρει μια φορά και είχα περάσει καλά χωρίς να πολυενθουσιαστώ για επανάληψη και κριτική δεν είχα ανεβάσει. Η τιμή της τότε ήταν στα140, το στάνταρ πριν 4 - 5 χρόνια.
@antisthenis αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα, μπορείς να κάνεις την σχετική παραπομπή στη καρτέλα της. (Amira2 glamour με Amyra yourangels)
Όχι συνάδελφε, όχι μια ακόμη plastic fantastic. Ας είναι λίγο νερουλό και ας υπόκειται στη βαρύτητα.Άμα κάνει μια ανόρθωση στο βυζι και το φουσκώσει λίγο θα είναι θεϊκό , μυθικό και ηρωικό …
Λογικό δεν είναι όταν έχεις μια φρέσκια κοπέλα στην πρώτη της 20ετια να χούντας μια καλή διάθεση , και ένα υπέροχο πρόγραμμα ;;Όχι συνάδελφε, όχι μια ακόμη plastic fantastic. Ας είναι λίγο νερουλό και ας υπόκειται στη βαρύτητα.Από τότε που ξανάρθε όμως η ρουφιάνα με το ανεβασμένο κασέ, είναι κάθε μέρα κλεισμένη; Αυθημερόν έχει γίνει πλέον αδύνατο να την κλείσεις.
![]()
Ποστευω κάπου εδώ είναι κοντά , αλλά δεν δουλεύει .Η Μελισόν που εξαφανίστηκε ρε παλικάρια ;
Τι έγινε @tsontopoulos .. Dariomania σε έχει πιάσει βλέπω . Θα μας τα κάνεις τσουρέκια μέχρι να συνέλθειςΛογικό δεν είναι όταν έχεις μια φρέσκια κοπέλα στην πρώτη της 20ετια να χούντας μια καλή διάθεση , και ένα υπέροχο πρόγραμμα ;;
Από ότι κατάλαβα δεν είναι μόνο ότι έχει πολλούς πελάτες , αλλά έχει και πολύωρες συναντήσεις μιας και πραγματικά δεν χορταίνεις αυτό το πλάσμα μόνο σε μια ώρα .
Και μην γελιόμασταν η ανατίμηση ήταν μονόδρομος , όχι μόνο από την προσφορά , αλλά και από την μεγάλη ζήτηση .
Έχω και άλλη μία απορία .... Η Daria γιατί έχει θολώσει το πρόσωπό της στις φωτογραφίες ; Την έχεις ρωτήσει η στα παπάρια σου ;Ποστευω κάπου εδώ είναι κοντά , αλλά δεν δουλεύει .
Αν δεν βρήκε τον έρωτα πουθενά λογικά θα την ξαναδούμε …
Εσύ την Μελισόν την εγάμησον ;Ποστευω κάπου εδώ είναι κοντά , αλλά δεν δουλεύει .
Αν δεν βρήκε τον έρωτα πουθενά λογικά θα την ξαναδούμε …
Πάντα το είχε θολωμένο η Daria το πρόσωπο .Έχω και άλλη μία απορία .... Η Daria γιατί έχει θολώσει το πρόσωπό της στις φωτογραφίες ; Την έχεις ρωτήσει η στα παπάρια σου ;
Εις διπλούν , αλλά όπως προείπα μηχανικον …Εσύ την Μελισόν την εγάμησον ;