Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.852
- Πόντοι
- 2.256
εσυ γραψε 1000 γιατι εισαι μεγαλυτερος παραμυθας απο εμεναΝα γράψω Εγώ πως περάσαμε το καλοκαίρι???
εσυ γραψε 1000 γιατι εισαι μεγαλυτερος παραμυθας απο εμεναΝα γράψω Εγώ πως περάσαμε το καλοκαίρι???
Συμφωνούμε συνάδελφε.Για τα λεπτα δυσκολα να κανω λαθος συναδελφε , επειδη μου τονισε το θεμα της ωρας οτι τελειωνει,για το μασαζοκρεββατο συμφωνω αλλα αν ηταν κρεββατι πως θα δικαιολογουσαν τον τιτλο "μασατζιδικο" , αυτο με τα λεφτα μπροστα οντως το συναντας μονο σε μπουρδελα οσο για το σωμα δεν το βρισκεις πιστευω ευκολα απο ελληνιδα αυτης της ηλικιας με σεξ μεσα.
Για το 20 ευρω καπελο για πιπα χωρις σκουφο ειναι ενας τροπος να σου τα παρουν με το ετσι θελω
Γενικα η αισθηση που παιρνεις απο ολη την φαση δεν ειναι "φραπεδαδικου" αλλα περισσοτερο "μπουρδελου" , πας ομως συνειδητοποιημενος για το τι θα συναντησεις....
Ευχαριστω για την επιβραβευση παντως
Υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν στα μασατζίδικα και τα αποκαλούν μασατζίδικα.....Συμφωνούμε συνάδελφε.
Όσο για τον τίτλο "μασατζιδικο" τον έχουμε απονυμει εμείς και είναι λάθος
Όντως ηλικιακά κάπου εκεί πρέπει να είναι.Σίγουρα κάτω από 30 και επειδή είναι πετίτ δηλώνει 23.Βγάζει κάτι το αλανιάρικο στην ομιλία της,της σεξεργάτριας δηλαδή που έχει μερικά χρόνια στο κουρμπέτι και ας είναι νέα.Ίσως να έπαιζε μπάλα σε κάποιο πριβέ.Παρόμοια αίσθηση σού έδινε η Μαρκέλλα στα 25 της,που κατά σύμπτωση είχε επίσης πολύ ωραίο πετίτ κορμί.Απλά η Εύα είναι και πιο ναζιάρα.Τέτοιο κορμί πάντως σφιχτό, σφριγηλό και χωρίς ψεγάδια με τέτοιες αναλογίες δύσκολα βρίσκεις,μη λέμε μαλακίες.Αδύνατα κορμιά υπάρχουν πολλά άλλα σαν αυτό λίγα.Και για να πω ένα παράδειγμα,συγκρίνετε το σώμα της με το επίσης πετίτ της Μιλένας του Elegance.Καλό της Μιλένας αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.Καλησπερα στους συναγωνιστες,
Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.
Πρωτο μερος κλασικο χαϊδεμα με λιγο σοσιαλ
Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα
Δινει και απο πισω αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλη !
Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη
Συνολικη διαρκεια 35-40 λεπτα
Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω
Θα την ξαναδοκιμασω μελλοντικα κυριως για το πολυ ωραιο κορμι της
Που χάθηκε αυτή η ψυχή συνεχίζει η παντρεύτηκε έκανε τα πάντα κ σε καλές τιμές είχε κ μία φίλη νασια Χαρίλαου τι καλές εποχές.Ίσως να έπαιζε μπάλα σε κάποιο πριβέ.Παρόμοια αίσθηση σού έδινε η Μαρκέλλα στα 25 της,που κατά σύμπτωση είχε επίσης πολύ ωραίο πετίτ κορμί.Απλά η Εύα είναι και πιο ναζιάρα.Τέτοιο κορμί πάντως σφιχτό, σφριγηλό και χωρίς ψεγάδια με τέτοιες αναλογίες δύσκολα βρίσκεις,μη λέμε μαλακίες.Αδύνατα κορμιά υπάρχουν πολλά άλλα σαν αυτό λίγα.Και για να πω ένα παράδειγμα,συγκρίνετε το σώμα της με το επίσης πετίτ της Μιλένας του Elegance.Καλό της Μιλένας αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.
Ποιος ξέρει!Μακάρι να είναι καλά ό,τι και να κάνει.Συμπαθητικό τυπάκι ήταν και είχε το καλύτερο σόσιαλ.Ήξερε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη gfe.Τη Νάσια δεν την είχα γνωρίσει.Που χάθηκε αυτή η ψυχή συνεχίζει η παντρεύτηκε έκανε τα πάντα κ σε καλές τιμές είχε κ μία φίλη νασια Χαρίλαου τι καλές εποχές
Υ.γ. Φακίρη κάτσε στην αυγά σου έτοιμος είσαι να μιλήσεις Σε βλέπω
![]()
Να πας στα μπαράκια στα Λαδάδικα , ακου φοιτητής και ζητάει μασάζ όταν οι φοιτητριουλες με μια έξοδο σε ταβερνούλα το δίνουν αβερτα και τζάμπα.Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είμαι από τα Ιωάννινα και διαβάζω πολύ καιρό διάφορα πράγματα!! Θετικά και αρνητικά εδώ μέσα!! Έκανα λογαριασμό για να μπορώ να λέω την γνώμη μου και να συμμετάσχω στην ενημέρωση του κόσμου !!και εάν έχω πάει σε κάποιο από τα μαγαζιά εδώ τις πόλης…εμείς εκεί είχαμε 3-4 κοριτσάκια φοιτήτριες έλεγαν όπου βάζαν έτσι με αυτόν το τρόπο το ψωμί τους και το ενοίκιο τους!!!Να πας στα μπαράκια στα Λαδάδικα , ακου φοιτητής και ζητάει μασάζ όταν οι φοιτητριουλες με μια έξοδο σε ταβερνούλα το δίνουν αβερτα και τζάμπα.
Έχετε κάει από τις τσόντες ρε γμτ, τα μασατζιδικα είναι για μπαρμπαδες !!!
εκει ειναι ακομα. την μονικα την θυμασε?Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?
Όχι... Για πες για Μόνικα...εκει ειναι ακομα. την μονικα την θυμασε?
Εγώ πάντως έφαγα 59 παγωτά έβγαλα μια σοβαρή γκόμενα και μια που ντρέπομαι για τον εαυτό μου έκανα 16 μπάνια τα 3 διπλά πηδηξα 6 πουτάνες ερωτεύτηκα τη μια αλλά δεν έπεσε στον έρωτα μου δωρεάν και έκανα 7 μασάζ στη πόλη μας και 12 στην Αθήνα.Να γράψω Εγώ πως περάσαμε το καλοκαίρι???
59 παγωτα;Εγώ πάντως έφαγα 59 παγωτά έβγαλα μια σοβαρή γκόμενα και μια που ντρέπομαι για τον εαυτό μου έκανα 16 μπάνια τα 3 διπλά πηδηξα 6 πουτάνες ερωτεύτηκα τη μια αλλά δεν έπεσε στον έρωτα μου δωρεάν και έκανα 7 μασάζ στη πόλη μας και 12 στην Αθήνα.
Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος υπολογίζω να κάνω και ένα νουρου
humax βγαίνεις. Σειρά σου.
Χωρίς τα παγωτίνια στις ταβέρνες. Δε μετράνε αυτά !!59 παγωτα;
α καταλαβαΧωρίς τα παγωτίνια στις ταβέρνες. Δε μετράνε αυτά !!
Πάνε στο κυλικείο της φιλοσοφικής ή της νομικής για τις πρωτοετείςΚαλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και μια ενημέρωση δεν έκανεςΕγώ πάντως έφαγα 59 παγωτά έβγαλα μια σοβαρή γκόμενα και μια που ντρέπομαι για τον εαυτό μου έκανα 16 μπάνια τα 3 διπλά πηδηξα 6 πουτάνες ερωτεύτηκα τη μια αλλά δεν έπεσε στον έρωτα μου δωρεάν και έκανα 7 μασάζ στη πόλη μας και 12 στην Αθήνα.
Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος υπολογίζω να κάνω και ένα νουρου
humax βγαίνεις. Σειρά σου.
Mπορει να πηγε σε κανονικο μασαζΚαι μια ενημέρωση δεν έκανες