Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.338
Πόντοι
216
Για τα λεπτα δυσκολα να κανω λαθος συναδελφε , επειδη μου τονισε το θεμα της ωρας οτι τελειωνει,για το μασαζοκρεββατο συμφωνω αλλα αν ηταν κρεββατι πως θα δικαιολογουσαν τον τιτλο "μασατζιδικο" , αυτο με τα λεφτα μπροστα οντως το συναντας μονο σε μπουρδελα οσο για το σωμα δεν το βρισκεις πιστευω ευκολα απο ελληνιδα αυτης της ηλικιας με σεξ μεσα.
Για το 20 ευρω καπελο για πιπα χωρις σκουφο ειναι ενας τροπος να σου τα παρουν με το ετσι θελω
Γενικα η αισθηση που παιρνεις απο ολη την φαση δεν ειναι "φραπεδαδικου" αλλα περισσοτερο "μπουρδελου" , πας ομως συνειδητοποιημενος για το τι θα συναντησεις....
Ευχαριστω για την επιβραβευση παντως
Συμφωνούμε συνάδελφε.
Όσο για τον τίτλο "μασατζιδικο" τον έχουμε απονυμει εμείς και είναι λάθος

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Συμφωνούμε συνάδελφε.
Όσο για τον τίτλο "μασατζιδικο" τον έχουμε απονυμει εμείς και είναι λάθος
Υπάρχουν κοπέλες που δουλεύουν στα μασατζίδικα και τα αποκαλούν μασατζίδικα.....
Συνήθως όμως τα λένε σπα......κέντρα αισθητικής ή ....αυτά τα μαγαζιά.... με πολλά υπονοούμενα...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Καλησπερα στους συναγωνιστες,

Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.

Πρωτο μερος κλασικο χαϊδεμα με λιγο σοσιαλ

Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα

Δινει και απο πισω αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλη !

Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη

Συνολικη διαρκεια 35-40 λεπτα

Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω

Θα την ξαναδοκιμασω μελλοντικα κυριως για το πολυ ωραιο κορμι της
Όντως ηλικιακά κάπου εκεί πρέπει να είναι.Σίγουρα κάτω από 30 και επειδή είναι πετίτ δηλώνει 23.Βγάζει κάτι το αλανιάρικο στην ομιλία της,της σεξεργάτριας δηλαδή που έχει μερικά χρόνια στο κουρμπέτι και ας είναι νέα.Ίσως να έπαιζε μπάλα σε κάποιο πριβέ.Παρόμοια αίσθηση σού έδινε η Μαρκέλλα στα 25 της,που κατά σύμπτωση είχε επίσης πολύ ωραίο πετίτ κορμί.Απλά η Εύα είναι και πιο ναζιάρα.Τέτοιο κορμί πάντως σφιχτό, σφριγηλό και χωρίς ψεγάδια με τέτοιες αναλογίες δύσκολα βρίσκεις,μη λέμε μαλακίες.Αδύνατα κορμιά υπάρχουν πολλά άλλα σαν αυτό λίγα.Και για να πω ένα παράδειγμα,συγκρίνετε το σώμα της με το επίσης πετίτ της Μιλένας του Elegance.Καλό της Μιλένας αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.200
Πόντοι
3.556
.Ίσως να έπαιζε μπάλα σε κάποιο πριβέ.Παρόμοια αίσθηση σού έδινε η Μαρκέλλα στα 25 της,που κατά σύμπτωση είχε επίσης πολύ ωραίο πετίτ κορμί.Απλά η Εύα είναι και πιο ναζιάρα.Τέτοιο κορμί πάντως σφιχτό, σφριγηλό και χωρίς ψεγάδια με τέτοιες αναλογίες δύσκολα βρίσκεις,μη λέμε μαλακίες.Αδύνατα κορμιά υπάρχουν πολλά άλλα σαν αυτό λίγα.Και για να πω ένα παράδειγμα,συγκρίνετε το σώμα της με το επίσης πετίτ της Μιλένας του Elegance.Καλό της Μιλένας αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο.
Που χάθηκε αυτή η ψυχή συνεχίζει η παντρεύτηκε έκανε τα πάντα κ σε καλές τιμές είχε κ μία φίλη νασια Χαρίλαου τι καλές εποχές

Υ.γ. Φακίρη κάτσε στην αυγά σου έτοιμος είσαι να μιλήσεις Σε βλέπω
:s&m_2:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.667
Πόντοι
3.846
Που χάθηκε αυτή η ψυχή συνεχίζει η παντρεύτηκε έκανε τα πάντα κ σε καλές τιμές είχε κ μία φίλη νασια Χαρίλαου τι καλές εποχές

Υ.γ. Φακίρη κάτσε στην αυγά σου έτοιμος είσαι να μιλήσεις Σε βλέπω
:s&m_2:
Ποιος ξέρει!Μακάρι να είναι καλά ό,τι και να κάνει.Συμπαθητικό τυπάκι ήταν και είχε το καλύτερο σόσιαλ.Ήξερε να προσφέρει μια ολοκληρωμένη gfe.Τη Νάσια δεν την είχα γνωρίσει.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Humax

paulakius

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Καλημέρα νέος στο άθλημα και στην πόλη φοιτητής βλέπετε!!! Έχω διαβάσει σχεοδον 20 σελίδες αλλά έχω κάπου χαθεί!!! Μια βοήθεια παρακαλώ θα ήταν καλό… ποια μαγαζιά είναι καλά και ποια κορίτσια αξίζουν για πλήρης πρόγραμμα!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να πας στα μπαράκια στα Λαδάδικα , ακου φοιτητής και ζητάει μασάζ όταν οι φοιτητριουλες με μια έξοδο σε ταβερνούλα το δίνουν αβερτα και τζάμπα.
Έχετε κάει από τις τσόντες ρε γμτ, τα μασατζιδικα είναι για μπαρμπαδες !!!

paulakius

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Να πας στα μπαράκια στα Λαδάδικα , ακου φοιτητής και ζητάει μασάζ όταν οι φοιτητριουλες με μια έξοδο σε ταβερνούλα το δίνουν αβερτα και τζάμπα.
Έχετε κάει από τις τσόντες ρε γμτ, τα μασατζιδικα είναι για μπαρμπαδες !!!
Είμαι από τα Ιωάννινα και διαβάζω πολύ καιρό διάφορα πράγματα!! Θετικά και αρνητικά εδώ μέσα!! Έκανα λογαριασμό για να μπορώ να λέω την γνώμη μου και να συμμετάσχω στην ενημέρωση του κόσμου !!και εάν έχω πάει σε κάποιο από τα μαγαζιά εδώ τις πόλης…εμείς εκεί είχαμε 3-4 κοριτσάκια φοιτήτριες έλεγαν όπου βάζαν έτσι με αυτόν το τρόπο το ψωμί τους και το ενοίκιο τους!!!

alexbr34

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα,υπάρχει μαγαζί τύπου galaxy Αθήνας στην Θεσσαλονίκη ; Που να έχει απλα μασάζ και φραπα, δηλαδή να μην είναι ´μπουρδελό´ η φάση καταλάβατε. Ευχαριστώ πολύ !

paulakius

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Ωραία υποδοχή πάντως σε νέους εδώ μέσα!….

Αντί να πείτε κάνα καλό λόγο γκρινιάζετε σαν να λέτε μην ρωτάτε και μην ενημερώνετε κάποιος εδώ!!

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?
εκει ειναι ακομα. την μονικα την θυμασε?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Να γράψω Εγώ πως περάσαμε το καλοκαίρι???
Εγώ πάντως έφαγα 59 παγωτά έβγαλα μια σοβαρή γκόμενα και μια που ντρέπομαι για τον εαυτό μου έκανα 16 μπάνια τα 3 διπλά πηδηξα 6 πουτάνες ερωτεύτηκα τη μια αλλά δεν έπεσε στον έρωτα μου δωρεάν και έκανα 7 μασάζ στη πόλη μας και 12 στην Αθήνα.
Μέχρι να τελειώσει ο Αύγουστος υπολογίζω να κάνω και ένα νουρου

humax βγαίνεις. Σειρά σου.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.852
Πόντοι
2.256
Εγώ πάντως έφαγα 59 παγωτά έβγαλα μια σοβαρή γκόμενα και μια που ντρέπομαι για τον εαυτό μου έκανα 16 μπάνια τα 3 διπλά πηδηξα 6 πουτάνες ερωτεύτηκα τη μια αλλά δεν έπεσε στον έρωτα μου δωρεάν και έκανα 7 μασάζ στη πόλη μας και 12 στην Αθήνα.

59 παγωτα;

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.813
Πόντοι
216
Πάνε στο κυλικείο της φιλοσοφικής ή της νομικής για τις πρωτοετείς

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506

Και μια ενημέρωση δεν έκανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom