Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.074
- Πόντοι
- 456
να σαι καλα ρε φιλο αλλα δε θελω...η χαρα ειναι στην αναζητηση!!!Βαλε προεκταση πεους αδερφε, νομιζω υπαρχει και αντιστοιχο νημα για περισσοτερες λεπτομερειες.

να σαι καλα ρε φιλο αλλα δε θελω...η χαρα ειναι στην αναζητηση!!!Βαλε προεκταση πεους αδερφε, νομιζω υπαρχει και αντιστοιχο νημα για περισσοτερες λεπτομερειες.
Καπως ετσι..δεν υπάρχει μέλος στο σαιτ που να την έχει κάτω από 20
για να γραφτείς είναι προϋπόθεση ρε μαν![]()
έχω παραγγείλει μπέγκελ με σολομό θα σφίξω αυτό για αρχήμπηκες για να σφιξεις![]()
σολομος εχει υδραργυρο φουλ ρε κατσαπλια θα σε σφιξει αντι να σφιξειςέχω παραγγείλει μπέγκελ με σολομό θα σφίξω αυτό για αρχή![]()
αν θυμάμαι καλά για να γραφτείς έπρεπε να στείλεις μια ντικπικ για επιβεβαίωσηΚαπως ετσι..
![]()
τι υδράργυρο ρε τι είναι θερμόμετρο?σολομος εχει υδραργυρο φουλ ρε κατσαπλια θα σε σφιξει αντι να σφιξεις![]()
ΟΤΙ σου γραφω ψαξε το'τι υδράργυρο ρε τι είναι θερμόμετρο?![]()
Καταλαβα, με τοσα γαριδακια που θα ειδε ο διαχειριστης θα ανοιγε ανετα περιπτερο!αν θυμάμαι καλά για να γραφτείς έπρεπε να στείλεις μια ντικπικ για επιβεβαίωση![]()
Στο σιαξαΠαιδιά εγώ δεν πληρώ τα προσόντα φυσιολογικό μέγεθος με εργονομική σχεδίαση είμαι Έλληνας όχι μελος του μπου. οπότε θα προσπεράσω ελπίζω να βρεθεί ο κατάλληλος
Θα σας ειδοποιήσουμε για τα εργομετρικα χα χαΔυστυχως φιλε την εχω μονο 18 μισο, αν αργοτερα ψαχνετε κατι πιο μικροτερο υπολογιστε με.![]()
το έψαξαΟΤΙ σου γραφω ψαξε το'
υγ παναθεμα σε το παιζεις και γνωστης![]()
ποιος είπε ότι είναι εύκολη δουλειάΚαταλαβα, με τοσα γαριδακια που θα ειδε ο διαχειριστης θα ανοιγε ανετα περιπτερο!![]()
α ρε κατσαπλια εψαξες τα αρχιδια μουτο έψαξα
έχει λίγο ΛΙΓΟ δε παθαίνεις τίποτα....μην το μισείς επειδή είναι το φαγητό των αριστοκρατών![]()
Να παρει μεζουρα και να βγει στο δρομο εαν δεν του κανουν τα μελη του μπου.Ρε μη κοροϊδεύετε. Ο άνθρωπος αντιμετωπίζει το εξής, χάνει χρόνο και γκρίνια μετά υποθέτω από τη κοπέλα για τη μη ικανοποίηση της!
Προτείνω για τα επόμενα ραντεβού υπεύθυνη δήλωση για το μέγεθος του πέους, με ρήτρα αποζημίωσης και υπαναχώρησης. Λίγο επαγγελματισμός σε βλάπτει χι χι
το σνομπάρεις επειδή αντί για σολομό εσύ μπορείς να φας τόνο σε κονσέρβα με νερόα ρε κατσαπλια εψαξες τα αρχιδια μου![]()
και ο τονος εχει υδραργυρο και αυτος θελει προσοχη ΜΕΓΑΛΗτο σνομπάρεις επειδή αντί για σολομό εσύ μπορείς να φας τόνο σε κονσέρβα με νερό![]()