Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Το πήγε 150; Μπράβο μας!
Το πήγε 150; Μπράβο....... Καποτε η Φενια δλδ πριν περιπου 2-3 χρονια στο ιδρυμα που ηταν στην τσιμισκι με 100 εκανε φουλ .....και οταν ητανε Κρυσταλ το 21 kαι μετα στο λουξουρι το 22 ωs Φεδρα αν δεν κανω λαθοs σε μερικουs εκλεκτουs με 80 αν σε γουσταρε σε επερνε ακαποτη και τα φλοκια ολα μεσα........θα την χαρακτηριζα xωριs να παρεξηγηθω αποβάθρα .....τηs ποληs μαs ,,,,Παρο΄λα αυτα την επιλεγω οταν την βρισκω και ειναι μεσα στιs TOP επιλογεs στην υπαρχουσα κατασταση.

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Συμφωνω για το σωμα της και ισως αυτο σε ξεγελαει, ουτε εγω πηγα δευτερη φορα, το μασαζ προστατη μου το προτεινε και το ανεφερα προς ενημερωση
.Όσο για το μασάζ με προστάτη που αναφέρεις,το προσφέρει για όποιον ενδιαφερόμενο ως ανεξάρτητη υπηρεσία.Απλά την ώρα του νούρου βάζει και λίγο δαχτυλάκι αν κάποιος είναι δεκτικόs .......Αυτο μαs ελειπε τωρα να μαs σκαλιζουν οι κορασιδεs kαι τον πισινο kαι μετα απο πισω μολιs φυγουμε να μαs χλευαζουν .

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Στο Elit spa πηγα προσφατα και περασα με την Κορινα, την πιο αδυνατη απο αυτες που βρισκονταν εκεινη την ωρα εκει
Ηλικια 38 χρονων ,σχετικα ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα θα ελεγα
Προγραμμα των 60e που περιλαμβανει πιπα με τελειωμα στο στομα + 20e για να βγαλει τα ρουχα
Μασαζ καλουτσικο, με αναλογο σοσιαλ , δευτερο μερος οκ
Για μια φορα καλη ειναι....

Φυσικά και παίζει,από φραπέ μέχρι καλαμάκι.Από το δεύτερο ραντεβού όμως.Στο πρώτο ξαπλώνεις ολόγυμνος και σε κάνουν μασάζ αλλά χωρίς εκτόνωση.Αν θες όπως εκτονώνεσαι μπροστά τους μόνο σου,σου το λένε.Είναι και αυτό μια φαντασίωση.
Στο ΕΛΙΤ ΣΠΑ προτεινεται καποια που να αξιζει και να ειναι εμφανισιμη οχι καμια φωκια ..... Ηρεμα ρωταω?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Στο ΕΛΙΤ ΣΠΑ προτεινεται καποια που να αξιζει και να ειναι εμφανισιμη οχι καμια φωκια ..... Ηρεμα ρωταω?
Έχω δει εκεί μια 30χρονη περίπου αλλά δεν ξέρω όνομα.Με τατού στο μπούτι.Ομορφούτσικο πρόσωπο και καλό σώμα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες,
Περασμα χθες απο Dames στην Εγνατια καθ' οτι υπηρξε ενημερωση για νεες αφιξεις , επιλεχτηκε η Ντιανα , Ουκρανη γυρω στα 35 , ψηλη με σχετικα ωραιο προσωπο, ξανθια με μεγαλα βυζια και ωραιο σωμα. Επικοινωνια στα ελληνικα , προγραμμα των 80e , που περιλαμβανει μασαζ , πιπα χωρις προφυλακτικο, σεξ και ολα αυτα χαλαρα χωρις βιασυνη. Πρωτο μερος μετριο, τιποτα ιδιαιτερο , δευτερο μερος ομως η κοπελα τα εδωσε ολα, δοτικη 100 % , αγνωστη λεξη για αυτην το οχι, πιπα μοναδικη , facefuck , rimming , γλωσσοφιλα , σεξ σε διαφορες στασεις, δαχτυλα παντου μπρος , πισω . Ξεχασα να αναφερω οτι ειχε ζητησει εξτρα 20e για cum in mouth . Ολη η εμπειρια θετικη αν και ηλικιακα εχω αλλες προτιμησεις (20-25 χρονων αν γινεται)
Αντίγραψε και επικόλλησε αν θες την κριτική σου και στο νήμα του μαγαζιού για να είναι εύκολα προσβάσιμη και να μη χαθεί:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
Επίσης @Stainless84 έχει αναφερθεί από συναγωνιστή και μια Κορίνα που έχει καλή εμφάνιση.

Θάνοςς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
1.814
Πόντοι
216
Harmony στη μητροπολεως;
Όχι, στη Μητροπόλεως μόνο μασάζ. Πώς γίνεται να έχουν το ίδιο όνομα δεν ξέρω. Νόμιζα ότι στον ίδιο νομό δεν μπορούν δύο ίδιου είδους επιχειρήσεις να έχουν ίδιο όνομα

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα, διαβάζω για το Harmony. Τι παίζει και αν ξέρει κάποιος περιοχή, τηλέφωνο. Κάνει τα πάντα η σκέτο φραπέ?

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα, διαβάζω για το Harmony. Τι παίζει και αν ξέρει κάποιος περιοχή, τηλέφωνο. Κάνει τα πάντα η σκέτο φραπέ?
πω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.675
Πόντοι
3.846
πω ρε φιλε...δεν υπαρχει σωτηρια για αυτον τον τοπο....
Δεν το ξέρεις ότι και η δυσφήμιση εξάπτει την περιέργεια;Πάντως η τσουπωτή και όχι χοντρή περίπου 30χρονη Ηλιάνα (με συμπαθητικό πρόσωπο) με είχε κάνει εξαιρετικό μασάζ (το έχει σπουδάσει) και δοτική στην εκτόνωση για βυζογλείψιμο και κωλοχούφτωμα.Δεν έχει γραφτεί κάτι εδώ και καιρό για αυτήν.Γνωρίζει κάποιος αν συνεχίζει ή εχει φύγει;

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
50
Πόντοι
0

Καλές, πρόθυμες και ευγενικές κοπέλες, άνετος χώρος.

Έχω βάλει στο μάτι μια Τσέχα και μια μελαχρινή με μεγάλες βυζάρες

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.342
Πόντοι
216
Καλές, πρόθυμες και ευγενικές κοπέλες, άνετος χώρος.

Έχω βάλει στο μάτι μια Τσέχα και μια μελαχρινή με μεγάλες βυζάρες
Η Τσέχα πριν από χρόνια όταν ήταν στο Edelweiss έκανε παπάδες. Τώρα θέλει 70 ευρώ για μια πίπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom