Middle_age_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 486
- Πόντοι
- 21
Έχει πάρει κι άλλαΑπό κιλά τι λέει? Έχει μείνει σε αυτά της φωτογραφίας ή έχει πάρει και άλλα?
Έχει πάρει κι άλλαΑπό κιλά τι λέει? Έχει μείνει σε αυτά της φωτογραφίας ή έχει πάρει και άλλα?
Ρωσιδα μιλφογκιλφ. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Καλη αποδοση, ειχε χωρο κοντα στον σιδ σταθμο. Νομιζω ζηταει 70εΓια αυτή(ές;;) δεν έχω διαβάσει κάτι..
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Μαρτα699 .808.57.20
Browse listings and information of seller Μαρτα699 .808.57.20kanesex.com
Πριν απο κανα χρονο ηταν 50, παλι ανατιμηση;Ρωσιδα μιλφογκιλφ. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Καλη αποδοση, ειχε χωρο κοντα στον σιδ σταθμο. Νομιζω ζηταει 70ε
Tώρα είναι Κυψέλη βλέπεις...Πριν απο κανα χρονο ηταν 50, παλι ανατιμηση;
Μη πάτε στο χώρο της υπάρχει περίπτωση να μπλακωθητε με τον Ρουμάνο γκόμενο -νταβα της , μόνο ξενοδοχείο. Για μένα υπηρεσίες μέτριες.Ρωσιδα μιλφογκιλφ. Ο,τι βλεπεις στις φωτο. Καλη αποδοση, ειχε χωρο κοντα στον σιδ σταθμο. Νομιζω ζηταει 70ε
Καποια στιγμη ειχαν βαλει αγγελλια κ ως ζευγαριΜη πάτε στο χώρο της υπάρχει περίπτωση να μπλακωθητε με τον Ρουμάνο γκόμενο -νταβα της , μόνο ξενοδοχείο. Για μένα υπηρεσίες μέτριες.
Αν θες πες τους λογους που πηγες να πλακωθειςΜη πάτε στο χώρο της υπάρχει περίπτωση να μπλακωθητε με τον Ρουμάνο γκόμενο -νταβα της , μόνο ξενοδοχείο. Για μένα υπηρεσίες μέτριες.
επιβεβαιωνω για τον μλκ τον ρουμανο,κ δεν χρειαζεται αναλυση περι τσαμπουκα οταν ειναι μλκς ο αλλος κ ψαχνεταιΑν θες πες τους λογους που πηγες να πλακωθεις
Γιατί είναι μαλακας όπως και αυτή , την ζηλεύει αλλά δεν θέλει να πάει να δουλέψει. Τρώει και αυτή ξύλο καμία φορά.Αν θες πες τους λογους που πηγες να πλακωθεις
Δεν ζητησα αναλυση,ειχα απλα απορια επειδη ειδα οτι ανεβαζουν αγγελια μαζι και μου κανει εντύπωση που ψαχνεται για τσακωμο.επιβεβαιωνω για τον μλκ τον ρουμανο,κ δεν χρειαζεται αναλυση περι τσαμπουκα οταν ειναι μλκς ο αλλος κ ψαχνεται
κ να προσθεσω εχει ξαναναφερθει παλιοτερα για τον μλκ τον νταβα κ θεματα με την τυπισσα
να μη σου κανει εντυπωση,ειναι περιπτωσαρα με την κακη εννοια κ ακρη με τρελους δε βγαζεις κ σιγουρα κ εσυ οπως ολοι μας ψαχνεις να ξεσκασεις κ οχι να προβληματιστεις περισσοτερο οποτε ριξε μαυρο στη θεια τωρα κ γενικα..Δεν ζητησα αναλυση,ειχα απλα απορια επειδη ειδα οτι ανεβαζουν αγγελια μαζι και μου κανει εντύπωση που ψαχνεται για τσακωμο.
Τον απέλασαν εδω και 6 μήνες .Γιατί είναι μαλακας όπως και αυτή , την ζηλεύει αλλά δεν θέλει να πάει να δουλέψει. Τρώει και αυτή ξύλο καμία φορά.
Μόνο; Εδώ και 2 χρόνια τον ταιζει . Να έβρισκα και εγώ τέτοια, να με ταιζει να μου αγοράσει τσιγάρα μπύρες και δωρεάν γαμησιΤον απέλασαν εδω και 6 μήνες .
Τι πατσαβουρες θέλετε να γαματε!!Για αυτή(ές;;) δεν έχω διαβάσει κάτι..
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Μαρτα699 .808.57.20
Browse listings and information of seller Μαρτα699 .808.57.20kanesex.com
Μ'αυτά που τραβάει απο το Ρουμάνο φίλε μου μόνο πατσαβούρα δεν τη λες... το γιατί δεν ξεκόβει είναι άλλο θέμα, δικό της, και δε μας πέφτει λόγος... τραβάει λούκι χοντρό με το μαλάκα... η κλασσική ιστορία της αγαθής πόρνης που την εκμεταλλεύεται νταβάς της...Τι πατσαβουρες θέλετε να γαματε!!
ελα τυπε σταματα γτ μ'επιασαν τα δακρυα κ δε μπορω να φαω τη μπουγατσα!Μ'αυτά που τραβάει απο το Ρουμάνο φίλε μου μόνο πατσαβούρα δεν τη λες... το γιατί δεν ξεκόβει είναι άλλο θέμα, δικό της, και δε μας πέφτει λόγος... τραβάει λούκι χοντρό με το μαλάκα... η κλασσική ιστορία της αγαθής πόρνης που την εκμεταλλεύεται νταβάς της...
Υπάρχει μια παλιά παροιμία. Μην πιστεύεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια...Μ'αυτά που τραβάει απο το Ρουμάνο φίλε μου μόνο πατσαβούρα δεν τη λες... το γιατί δεν ξεκόβει είναι άλλο θέμα, δικό της, και δε μας πέφτει λόγος... τραβάει λούκι χοντρό με το μαλάκα... η κλασσική ιστορία της αγαθής πόρνης που την εκμεταλλεύεται νταβάς της...