Undertaker 1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2025
- Like
- 531
- Πόντοι
- 81
Ήρθε στην βιοτεχνία μια νέα γύφτισσα 1.55 ύψος με κωλαρα και έχει 3 παιδιά ενώ είναι 19 ετών την μουσκεψα κατά λάθος με το λάστιχο και φάνηκε όλο το κορδόνι...
Η μαγκια ειναι να τη μουσκεψεις με το αλλο λαστιχο.Ήρθε στην βιοτεχνία μια νέα γύφτισσα 1.55 ύψος με κωλαρα και έχει 3 παιδιά ενώ είναι 19 ετών την μουσκεψα κατά λάθος με το λάστιχο και φάνηκε όλο το κορδόνι...
Είναι παντρεμένη με 3 παιδιά θες να με κυνηγάνε οι γύφτοι μετά;;;; δεν το ρισκάρωΗ μαγκια ειναι να τη μουσκεψεις με το αλλο λαστιχο.
Να αγκηροβοληθουνε(αν το έγραψα σωστά) άτομα με όπλο που θα φέρει διοπτρα σε σημεία που είναι ευαίσθητα για κλοπή και οποίους εντοπηζουνε μία στο κεφάλι και πολύ τους είναι γιατί κανονικά ηπαμε πρέπει πρώτα να βασανιστουνε και να παρακαλανε να πεθάνουν γιατί αυτοί αυτό κάνουν στα θύματα τους!
Video: Υπεραυτοκίνητα και χλιδή σε γάμο Ρομά στην Ελλάδα το έχω ξαναπεί η ΑΑΔΕ τι κάνει;
Τους δίνει αφορολογητοVideo: Υπεραυτοκίνητα και χλιδή σε γάμο Ρομά στην Ελλάδα το έχω ξαναπεί η ΑΑΔΕ τι κάνει;
Το θέμα είναι μην σου κολλήσουν καμιά σφαίραεσεις παιδιά γαμάτε καμια γυφτισσα ή φοβαστε μην σας κολλησουν τιποτα?εμενα με καυλωνουν πολυ οι γυφτισσες αλλα φοβαμαι μην με κολησουν οτιδηποτε.Ειμαι σε διλημμα
οχι ρε συ ειναι πολιτισμενοι οι ρομά στην επαρχια που ζω εγωΤο θέμα είναι μην σου κολλήσουν καμιά σφαίρα