Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (25 μέλη και 246 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.061
Πόντοι
6.246

Masterofpuppets

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
98
Πόντοι
0
ρε μαγκες απο την εμπειρια σας ποια βαρδια εχει καλυτερα μουνια συνηθως ? η δεν παιζει ρολο ?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.537
Πόντοι
6.246
ρε μαγκες απο την εμπειρια σας ποια βαρδια εχει καλυτερα μουνια συνηθως ? η δεν παιζει ρολο ?
Κάποιοι λένε δεν παίζει ρόλο.. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η πρώτη βάρδια δεν αξίζει σχεδόν τίποτα, ενώ στη δεύτερη κάτι θα βρεις...
Μιλάω και για Βικτώρια και για Μετάξι

Τελευταία τροποποίηση:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
679
Πόντοι
81
Ούτως η άλλως ξαπλώνεις σε σεντόνια τα οποία δεν ξέρεις κάθε πότε τα πλένουν και αν τα πλένουν. Οι τυροβρωμικουλες Έλληνες που πάνε να γαμησουν και έχουν να κάνουν μπάνιο πέντε μέρες και σκύλο βρωμάνε δεν σε ενόχλησαν, οι Πακιδες σε πείραξαν. Άμα ήξερες πόσες έχεις γαμησει τις οποίες τις γαμανε στα κρυφά Πακιδες θα το είχες κόψει χρόνια τώρα το άθλημα.
Δίκιο!!! Εννοείται ότι υπάρχουν Έλληνες που έχουν να κάνουν μπάνιο από την βάπτιση τους . Οι αλλοδαποί είναι βρώμικοι κ κουβαλάνε αρρώστιες.

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
6
Like
575
Πόντοι
300
Καλησπέρα μάγκες. Επειδή έλειπα από Αθήνα τόσο καιρό και διαβάζα για Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου και πόσο καλό πρωκτογαμησι έκανε, ξέρουμε αν επανήλθε ή το έχασα το κομμάτι? Αν είναι εξαφανισμένη ξέρουμε κάμια καλή που να δίνει κουλούρι απογευματινή βάρδια? Ευχαριστώ πολύ!

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
4.032
Πόντοι
736
Καλησπέρα μάγκες. Επειδή έλειπα από Αθήνα τόσο καιρό και διαβάζα για Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου και πόσο καλό πρωκτογαμησι έκανε, ξέρουμε αν επανήλθε ή το έχασα το κομμάτι? Αν είναι εξαφανισμένη ξέρουμε κάμια καλή που να δίνει κουλούρι απογευματινή βάρδια? Ευχαριστώ πολύ!
Στο πόστο της είναι, Απογευματινή βάρδια, και γίνεται και λαΐκο "προσκυνημα" (άστα να πάνε λέμε) :)

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
65
Like
5.610
Πόντοι
7.621
Τα 20αρια στην Ιασονος αν εξαιρεσεις το ασανσεραδικο με την κωλογρια τσατσα εχουν φερει..

-Αντζελα τσαμπι με μασταρια 4αρια (Ξαφανιστηκε)
-Βικτωρια λατινα κορμαρα με βυζαρες (Silver Alert)
-Καμιλα πανεμορφη πιτσιρικα χαμογελαστη λατιν κωλαρα φυσικη (Silver Alert)

Τι γινετε..φυτορια ειναι, ενδιαμεσος σταθμος ειναι, εχουν μλκα προαγωγο..τι σκατα?
Πως δουλευει η φαση?
Το μετάξι έχει rotation μεγάλο κάθε μέρα θα δεις κάτι άλλο από μια καινούργια κοπέλα ή μία κοπέλα που αλλάζει οίκο εκεί που δεν το περιμένεις η την έψαχνες . Με λίγα λόγια είναι η τυχερή σακούλα του μπουρδελιαρη (έχει αυτό το θετικό) τώρα άμα παρεις και κανένα αρωματικό από μπροο τσαβαλεν σαβιλοοο θα έχεις μπόνους

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
76.873
Πόντοι
89.328

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.258
Πόντοι
441
Φυλής κατά τη 13:00 στις 23/08

Εχθές το μεσημέρι επικρατούσε νέκρα στον αγαπημένο μας δρόμο.
Λόγω της αναδουλειάς αρκετές πουτάνες και τσατσάδες ήταν εκνευρισμένες, όμως οι ίδιες δεν βοηθούνε την κατάσταση όταν οι μεν είναι φόλες και οι δε χτυπούν πόρτα στο 7'

Άγκυρας
12: Τατιάνα με νεύρα (σόρρυ που δεν θέλω να πάω με μια θεία που είναι κοντή με φλατ κώλο).
9: Αναστασία.

Φιλιππίδου:
Ισόγειο: Έμιλυ και Σάρα. Τη δεύτερη την είχα πάρει όταν δούλευε Διδύμου και βρώμαγε.
Όροφος: Καρολίνα και Κορίνα.

Φωκαίας:
27: Στον όροφο είχα τα λατινάκια που ανέφερε ο Σμύρνης και ο Μπάμπολας. Η Βαλεντίναι είναι πολύ όμορφη. Στο ισόγειο είχε την Κατερίνα. Στο υπόγειο δύο εντελώς αδιάφορες λατίνες.
25: Στο ισόγειο είχε μία γυφτοπουτανάρα αντίστοιχη της Σάρας και της Τζανίνας. Μόνικα τη λένε, όμως προσωπικά δεν μου έκανε το κλικ.
19: Κατερίνα και Λίζα. Για μισό λεπτό, η πρώτη δεν έκανε ελεύθερο στοματικό και 69; Γιατί αναφέρει τώρα απλό πρόγραμμα;
13: Στο ισόγειο είχε τη Σόνια.

Φυλής:
109: Στο ισόγειο είχε την Άννα και τη Βικτώρια. Στον όροφο μία ξανθιά πατσαβούρα που παρά τα χρόνια της έκανε απλό πρόγραμμα.
74: Στο αριστερό ήταν οι δύο ανατολικές ευτραφείς κοπέλες με τα τατουάζ.
71: Στον όροφο είχε κλασικά δύο αδιάφορες λατίνες και στο ισόγειο μία (πάλι) λατίνα την Ντιάνα. Χάλια.
69Β: Λάνα
66Δ: Έμμα από Φυλής 69Α. Ήταν το τελευταίο μπουρδέλο που μπήκα και επειδή ένιωθα ένταση από τις συσσωρευμένες καύλες πέρασα. Ψιλοφόλα. Περισσότερα στην κριτική που θα γράψω.
65: Στο ισόγειο η Χριστίνα και στον όροφο η Κάτια (νομίζω πως τη λένε έτσι, ένα μελαχρινό σκληρό milf με ωραίο κώλο)
59: Στο ισόγειο η Βάνα και η Ιζαμπέλλα. Στον όροφο ηΤζέσικα πιπάρες. Ενώ ήθελα να περάσω μαζί της, δεν το έκανα διότι η κωλόγρια είπε πως δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό. Στη Φωκαίας μια χαρά το έκανε βέβαια.

Κάτι μου λέει πως αν περνούσα από το Εμετουργείο θα έβλεπα πολύ περισσότερη κίνηση στους οίκους. Γαμάνε τα μουσλίμια και εμείς μαλακιζόμαστε είτε κυριολεκτικά είτε παρακαλώντας Ελληνίδες. Ακόμα και με τις λιγοστές και μέτριες αυτές επιλογές κάτι θα βρείτε στα γούστα σας.
Άντε κουνηθείτε και γαμήστε.
Ποιά Χριστίνα ήταν στο 65 ;
Από πότε έκοψε η Τζέσικα το ελ. στοματικό;
Εμένα πριν 10 μέρες μια χαρά μου το έκανε.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
48
Like
11.537
Πόντοι
6.246
Ποιά Χριστίνα ήταν στο 65 ;
Η "Τσέχα"
Από πότε έκοψε η Τζέσικα το ελ. στοματικό;
Εμένα πριν 10 μέρες μια χαρά μου το έκανε.
Χτες φάνηκε πολύ περίεργα, κοίταζε με πολύ creepy μάτια, δε μπορώ να ξέρω γιατί, αλλά ίσως και γι αυτό να ανακοίνωσε έτσι, εκτός αν παίζει ρόλο ποιους είδε στο σαλόνι... Ήταν 2-3 έτσι κι έτσι φάτσες..

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.322
Πόντοι
481
Σάββατο πρωινή βάρδια τιμήθει στην Φυλής η Βίκυ,δεν συγκράτησα νούμερο, ούτε ζέστη ούτε κρύο , το κορμί της φέρνει στην Έμμυ της Λιοσίων
Το ελεύθερο τσιμπούκι της συγκαταλέγεται στα τοπ καθώς έκανε σαν λυσσασμένη χωρίς να αφήσει τις μπάλες παραπονεμένες.
Στο σεξ έδειχνε να το απολαμβάνει χωρίς όμως να παίρνει πρωτοβουλίες.
Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ ξεπεράσα τον χρόνο δεν υπήρχε καμία ενόχληση και άγχος.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.989
Πόντοι
34.948
Μέχρι τι ώρα είναι? Έχουν ακουστεί καλά λόγια για αυτήν νομίζω
Που θες να ξερουμε ρε μπρο μεχρι τι ωρα θα ειναι η Εμμυ που μολις τωρα ηρθε??? Τι ημαστε Νταβαδες/Τσατσοι για να γνωριζουμε τι εχει σκοπο να κανει?? Μηπως θες να παμε εκει να την ρωτησουμε οι ιδιοι για σενα??? Μην κατεβεις και τσαμπα να κουραστεις.....@Reuzel μιας και εισαι εκει δεν κανεις μια την καλη να μπεις μεσα να ρωτησεις για τον φιλο μας τον @Gio399???

Τελευταία τροποποίηση:

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.427
Πόντοι
3.665
Το μετάξι έχει rotation μεγάλο κάθε μέρα θα δεις κάτι άλλο από μια καινούργια κοπέλα ή μία κοπέλα που αλλάζει οίκο εκεί που δεν το περιμένεις η την έψαχνες . Με λίγα λόγια είναι η τυχερή σακούλα του μπουρδελιαρη (έχει αυτό το θετικό) τώρα άμα παρεις και κανένα αρωματικό από μπροο τσαβαλεν σαβιλοοο θα έχεις μπόνους
Μιλαω για το συγκεκριμενο σημειο καθως μονο εκει εντοπιζω εν ετη 2025 ωραιες πορνες για τα γουστα μου στο 10€
Τωρα το τελευταιο δεν το καταλαβα..να παρω αρωματικο απο κανα γυφτο εννοεις?
Να μου πει τι?

Peterkal7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
1.249
Πόντοι
1.071
Σάββατο πρωινή βάρδια τιμήθει στην Φυλής η Βίκυ,δεν συγκράτησα νούμερο, ούτε ζέστη ούτε κρύο , το κορμί της φέρνει στην Έμμυ της Λιοσίων
Το ελεύθερο τσιμπούκι της συγκαταλέγεται στα τοπ καθώς έκανε σαν λυσσασμένη χωρίς να αφήσει τις μπάλες παραπονεμένες.
Στο σεξ έδειχνε να το απολαμβάνει χωρίς όμως να παίρνει πρωτοβουλίες.
Εντύπωση μου έκανε ότι ενώ ξεπεράσα τον χρόνο δεν υπήρχε καμία ενόχληση και άγχος.
Λογικά 69 ισόγειο θα λες

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.748
Πόντοι
3.246
Δυοτρία πρώτη βάρδια

Φωκ25β Μόνικα γυφτοπούλα με επιθετικό σαλόνι

25α Ρόζα

19 Λίζα

7 υπόγειο ανοιγόκλεινε, λογικά η Έντζυ.

Φυλής

59 όροφος Τζέσικα
59 ισόγειο Βάνα

61 μάλλον Άντζελα Κρητικοπούλα,δε μπήκα.

Δεύτερη βάρδια μετά την αλλαγή

Φυλής

71οροφ. Σανέλ η γνωστή ξανθιά λατίνα
71α δύο λατίνες με μονοκόμματο κορμί, ίσως Τίνα και Λούνα αν θυμάμαι καλά.

67 Έλενα η γνωστή, αργότερα και Έλλη.

86α Μαρία τσέχ.

84β Νικόλ και Μόνικα οι γνωστές Μολδαβές από Φιλιππίδου.

84α η Χριστίνα η τσεχ με τον ποιητή της Ράνιας να υπόσχεται ανεβασμένες καταστάσεις με σεισμούς και δυνατές δονήσεις.

Φ61 λατίνα μονοκόμματη,δε συγκράτησα

Φ59ΙΣ δυό λατίνια , Έμμυ στο δωμάτιο και μια ακόμα συμπαθητική παρουσία.

Φιλιππίδου

11α Τζούλια και Ιζαμπέλα
11β Μιχαέλα λεπτή ρωσόφωνη και Ραφαέλα, ωραίο μελαχρινό λατινάκι.

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
301
Like
35.982
Πόντοι
79.028
Μλκ μου μόλις πέρασα με Τζούλια Φιιλιππίδου 11Β. Τι μουνί είναι αυτό. Το ωραιότερο λατινακι που εχω δει έως τώρα.
Η Ιζαμπελα μπροστά της είναι μπαζάκι.
Πολύ καλή στο δωμάτιο και ξέρει και ελληνικά.
@Σοκολατολάτρης εάν δεν είσαι εκεί σε μια ώρα θα φας πρόστιμο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom