Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.479
- Πόντοι
- 456
Πως να μην λατρέψεις τέτοια γυναίκα;Καλησπέρα αγόρια μου
![]()
Πως να μην λατρέψεις τέτοια γυναίκα;Καλησπέρα αγόρια μου
![]()
Αμοιβαία η αγάπη κι εκτίμηση!!Πως να μην λατρέψεις τέτοια γυναίκα;
Προς όλους μας και αυτό το δείχνεις σε κάθε ραντεβούΑμοιβαία η αγάπη κι εκτίμηση!!
Πανεμορφη! Θεα!Καλησπέρα αγόρια μου
![]()
Δεν υπάρχει αυτή η απίστευτη κωλαρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να την χορτάσω. Θέλω τόσα να της κάνω κάθε φορά.Καλησπέρα αγόρια μου
![]()
Αμοιβαία φλόγα = αληθινή χημεία.Αμοιβαία η αγάπη κι εκτίμηση!!
Γειτόνισσα είσαι καύλα!!Καλησπέρα αγόρια μου
![]()
...της δίνεις και καταλαβαίνει καθε φορά αστέρι !Δεν υπάρχει αυτή η απίστευτη κωλαρα. Δεν ξέρω αν μπορώ να την χορτάσω. Θέλω τόσα να της κάνω κάθε φορά.
..έτσι ακριβώς θέλω να λειτουργώ στα ραντεβού μου, εξου και πλέον επιλεκτικά baby!Αμοιβαία φλόγα = αληθινή χημεία.![]()
Γειά σου καυλιαρη γείτοναΓειτόνισσα είσαι καύλα!!
Αν δεν μάθω από που προέκυψε αυτή η γειτνίαση, θα σκάσω.Γειτόνισσα είσαι καύλα!!
Τι τσιμπουκάρα κάνεις ρε κούκλα μουΤσόντα αναλ σας έβαλα εχθές, σήμερα πίπα (αρχείου),και να καληνύχτισω εδώ καυλιαρικα μου!
![]()
Δεν μας αφήνει ποτέ παραπονεμένους αυτή η γυναίκα. Μας καυλωνει στο τέρμα πάνταΝα έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, ξανά μαζί από Δευτέρα !
![]()
Να παραθέσω μαζι τα 3 αγορια που εγραψαν κι αυτα τις τελευταίες μέρες![]()
![]()
![]()
Ρώτα την Τζο να σού πει κουμπάρε όχι σκέτο γειτόνισσα <<καυλιάρα γειτόνισσα>>Αν δεν μάθω από που προέκυψε αυτή η γειτνίαση, θα σκάσω.![]()
Για το καυλιάρα το ξέρω, για το γειτόνισσα θα φροντίσω να μάθω.Ρώτα την Τζο να σού πει κουμπάρε όχι σκέτο γειτόνισσα <<καυλιάρα γειτόνισσα>>
Να σου εξηγησω ,μιας που είμαι πρωτευουσιάνα και δεν γνωρίζω τα της επαρχίας,μου πρότεινε να πάμε στο χωριό του & να κάνουμε βόλτα στα γειτονικα πανηγύρια, να δω πως γλεντούν οι βλάχοιΓια το καυλιάρα το ξέρω, για το γειτόνισσα θα φροντίσω να μάθω.![]()
Πονηρός ο Βλάχος.Να σου εξηγησω ,μιας που είμαι πρωτευουσιάνα και δεν γνωρίζω τα της επαρχίας,μου πρότεινε να πάμε στο χωριό του & να κάνουμε βόλτα στα γειτονικα πανηγύρια, να δω πως γλεντούν οι βλάχοι![]()
Με την καυλιάρα γειτόνισσα κουμπάρε πήγαμε να γλεντίσουμε και να περάσουμε ωραίαΠονηρός ο Βλάχος.Μήπως θέλει να σου γνωρίσει και το σόι του?
![]()
Ωραία φώτο, και 0% fat πλεονΝα έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, ξανά μαζί από Δευτέρα !
![]()
Να παραθέσω μαζι τα 3 αγορια που εγραψαν κι αυτα τις τελευταίες μέρες![]()
![]()
![]()
Πότε μ έχεις πει καλε?!Αφού δεν ήμουν ποτέ η δολια,μια ζωη αδύνατη είμαι!Ωραία φώτο, και 0% fat πλεον
Δε θα σε ξαναπώ ' χοντρή '![]()