patriarcha
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.094
- Πόντοι
- 216
Και εγώ θα ήθελα να μάθωLogin • Instagram εχει επιστρεψει?? Ξερουμε αν κανει ακομα ραντεβου?
Και εγώ θα ήθελα να μάθωLogin • Instagram εχει επιστρεψει?? Ξερουμε αν κανει ακομα ραντεβου?
Ξανά σκέψου τοσκεφτομαιιιι σοβαρα να κανω call
Δεν έχει κανει μόνο με Lara KulΈλα στον Εύοσμο να την δεις από κοντά με ψεύτικα βυζιά. Πρέπει να έχει και λεσβιακό με Lara kul.
στείλε μου πμ αν θέλεις , με ενδιαφέρειδεν χαθηκε ,,,, κανει κανονικά το κοντοπουτανακι τα ραντεβού της με κόστος 500€ + ( για μια ωρα )
Δεν έχει κανει μόνο με Lara Kul
αυτος με το ροζ δεν ειναι που σε ενα βιντεακι τον παει βολτα με λουρακι η φρικα;Βρείτε τον παρθένο…
![]()
![]()
Στο λουράκι μάλλον είχε μείνει…αυτος με το ροζ δεν ειναι που σε ενα βιντεακι τον παει βολτα με λουρακι η φρικα;
δε ξερω τι ρολο βαραει ο μλκς παντως τον εχω δει σε social κ με αλλα πορνομουνια ονλυφαντζουδες κτλ κ παιζει να ναι γκευ ο τυπος..Στο λουράκι μάλλον είχε μείνει…
Αυτά είναι για το content. Ξέρει τι κάνει ο τύπος. Τώρα στα του γαμησιου, δεν το λες και δύσκολο. Αν τις πληρώνει δεν το βρίσκω απίθανο, αλλιώς αυτές δεν κάθονταιδε ξερω τι ρολο βαραει ο μλκς παντως τον εχω δει σε social κ με αλλα πορνομουνια ονλυφαντζουδες κτλ κ παιζει να ναι γκευ ο τυπος..
Είχα έρθει στον Εύοσμο έχω ένα πολύ καλό φίλο και μάλιστα είχαμε πάρει παρτουζα γνωστή που το παίζει τώρα influencer και ντίβα... τώρα όμως αυτός παντρεύτηκε οπότε και να πάω Εύοσμο δύσκολα θα με κυκλοφορήσειΈλα στον Εύοσμο να την δεις από κοντά με ψεύτικα βυζιά. Πρέπει να έχει και λεσβιακό με Lara kul.
Έχει κάνει λεσβιακό με μια Λατίνα στην εταιρεία της Ίνας.Δεν έχει κανει μόνο με Lara Kul
Η αριστερη ξανθια ποια ειναι η καλλιγραμμη?Βρείτε τον παρθένο…
![]()
![]()
Η φαιδρα έχει σταματήσει εντελώς σωστά φίλε ;Γραμματικοπούλου δυνατη βιζιτα απο πορνοσταρ. Ηταν Κρητη αυτες τις μερες και τωρα πηγε Σαντορινη. Τρομερη για PSE και για GFE...το κοριτσι χαμαιλέοντας πολυ καυλα.
Η Christy White ηταν δυνατη σαν Σαντρα στον μάγο οταν την γαμουσαμε με 140. Τωρα μεγαλοπιαστηκε με μεγαλες παραγωγες πορνο.
Η Sirina Katerina το πιο πορνοσταρικο γαμησι...η γυναικα ζει για πουτσα. Καπου ειδα οτι γυρναει και αυτη ακομα. Πριν λιγο καιρο ηταν Κρητη δεν ξερω τωρα που ειναι.
Φαίδρα ηταν σκυλι κανονικο...μιλαμε για ξυλο και φτυσιδια μονο!
Καποια στιγμη σκεφτομαι να παρω και Τζουλια για το παλμαρέ και μονο.
Καλησπερα αυτη δεξια ποια ειναι?στη δευτερη φωτοΒρείτε τον παρθένο…
![]()
![]()
Απο όσο γνωριζω ναι.Η φαιδρα έχει σταματήσει εντελώς σωστά φίλε ;
αυτή απ το gntm ε;Είχα έρθει στον Εύοσμο έχω ένα πολύ καλό φίλο και μάλιστα είχαμε πάρει παρτουζα γνωστή που το παίζει τώρα influencer και ντίβα... τώρα όμως αυτός παντρεύτηκε οπότε και να πάω Εύοσμο δύσκολα θα με κυκλοφορήσει