Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mike_1988

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρεα. Γράφω εδώ γιατί δεν βρίσκω το νήμα απο την κατεχόμενη Λευκωσία.
Μετά απο πολύ καιρό πήγα εχτές γιατί είχα ακούσει ότι ανέβηκαν πολύ οι τιμές απο εκεί για 1 ώρα αλλά άξιζε τον κόπο και τον δρόμο που πήγα.
Πήγα σε γνωστό μαγαζί ( για όποιον έχει πάει κατεχόμενα)
Και είχε 6 κοπέλες νεαρές απο 21 έως 26 πολύ όμορφες και το κόστος ήταν στα 126€ για 1 ωρα.εκατσα 1 μισή ωρα γιατί ήταν αργά και θα έκλεινε μετά οποτε δεν μας ενόχλησε κανένας .το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό και η κοπέλα ακόμα καλύτερη δεκτική σε ότι ζήτησα με πολύ συμμετοχή.η γνώμη μου είναι ότι αν δεν σε ενοχλεί η διαδρομή και έχεις χρόνο μπροστά σου αξίζει με τα 1000. Γιατί βάζεις και την βενζίνη σου πολύ πιο φτηνα και το κυριότερο είναι ότι βλεπεις -διαλέγεις-και πας

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
765
Πόντοι
86
Καλημέρα στην παρεα. Γράφω εδώ γιατί δεν βρίσκω το νήμα απο την κατεχόμενη Λευκωσία.
Μετά απο πολύ καιρό πήγα εχτές γιατί είχα ακούσει ότι ανέβηκαν πολύ οι τιμές απο εκεί για 1 ώρα αλλά άξιζε τον κόπο και τον δρόμο που πήγα.
Και είχε 6 κοπέλες νεαρές απο 21 έως 26 πολύ όμορφες και το κόστος ήταν στα 126€ για 1 ωρα.εκατσα 1 μισή ωρα γιατί ήταν αργά και θα έκλεινε μετά οποτε δεν μας ενόχλησε κανένας .το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό και η κοπέλα ακόμα καλύτερη δεκτική σε ότι ζήτησα με πολύ συμμετοχή.η γνώμη μου είναι ότι αν δεν σε ενοχλεί η διαδρομή και έχεις χρόνο μπροστά σου αξίζει με τα 1000. Γιατί βάζεις και την βενζίνη σου πολύ πιο φτηνα και το κυριότερο είναι ότι βλεπεις -διαλέγεις-και πας
Για ποιο λες?

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Όσα γλυτώνετε περκει τα φάτε πας τους γιατρούς

Mike_1988

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Like
73
Πόντοι
0

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Έχει και κοπέλες εμφανίσημες που δουλεύκουν σε κλειστό κυκλό με 50-60ευρώ ένεν μόνο το μπαζαράκι και το οφφερ... Αλλά όσο εν γράφετε τίποτε εν θα γράψω ούτε εγώ. Έχασε το νόημα πλέον το συγκεκριμένο φόρουμ
Δεν είμαστε ολοι το ίδιο αδερφέ. Τρεις τέσσερις χάνουν το νήμα. Γιατί θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Εγω προσωπικά έβαλα κριτικές. Ετσι να κάνετε και εσείς. Οι άλλοι να παν να .....

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
822
Πόντοι
86
Φιλε δωσε λιγες παρπανω πληροφοριες.

Σε ποιο μαγαζι πηγες, τι ωρα κα μερα; Και που εγινε η πραξη;

Mike_1988

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Like
73
Πόντοι
0
Φιλε δωσε λιγες παρπανω πληροφοριες.

Σε ποιο μαγαζι πηγες, τι ωρα κα μερα; Και που εγινε η πραξη;
Φίλε μου το μαγαζί λέγεται tutti fruity πηγα περίπου στις 9 και 20 το βράδυ εχτές. ήπια το ποτό μου βλέποντας σόου με τις κοπέλες και μετά έκλεισα με αυτήν που άρεσε για 1 ωρα.εχει δωμάτια δικά του και πας και κάνεις την δουλειά σου και φεύγεις κύριος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι φιλε γιατι οταν τα δινεις στις ελευθερες περιοχες πανε στο ταμειο αμυνας.
Επεισεις να αναφέρω ότι η ουρά στο οδοφραγμα ήταν τεράστια και το πάρκινγκ του μαγαζιού ήταν γεμάτο με κυπριακά νούμερα.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Φίλε μακάρι να περνάς καλά. Το θέμα είναι γιατί να τα γράφεις εδώ μέσα εφόσον δεν θες να μοιραστείς τηλέφωνα, προφίλ κλπ. Θες να μας πεις ότι είσαι πιο έξυπνος; Ότι είσαι μπαρουτοκαπνισμένος μπουρδελιάρης; Ότι οι άλλοι είναι χαζοί; Ότι ξέρεις πράγματα που οι άλλοι δεν ξέρουν; Ωραία, μπράβο σου. Πες ότι όλα αυτά ισχύουν. Αφού περνάς καλά και δεν θες να μοιράζεσαι, και δικαίωμα σου φυσικά εννοείται. Ποιος είναι ο σκοπός που γράφεις;
Δεν κατάλαβα.
Όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να γράφει για τις λατινες που γουστάρει, άλλος για τις τρανς που θέλει να τον καρφώνουν και άλλος για τα 200ευρω που δίνει για 30 λεπτά, έτσι και εγώ γουσταρω να αναφέρω τι παίζει στην αγορά από προσωπική εμπειρία.

Η ερώτηση είναι γιατί κάποια ανανδρα θυληπρεπη αγοράκια παρεξηγούνται και επιτιθονται.
Ούτε προσωπικά αναφέρθηκα στο ποστ μου σε κανέναν, ούτε νομίζω έγραψα ότι είμαι μάγκας.
Ανέφερα την εμπειρία μου, για να μη γράφονται μόνο ότι θες 150ρια για να περάσεις καλά.

Ε απλά επιβεβαιώνεται ότι το φόρουμ έχει γεμίσει με αμφίβολης ποιότητας αγοράκια που από τη μια καλά κάνουν και γουσταρουν στραπονιασμα, από την άλλη κάνουν σαν κλαμενες αδερφές χωρίς λόγο.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Πες το μαγαζί ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ;

Anty37

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Ρε παιδια μια ερωτηση…..εμεις που γαμουμε απο δω και απο εκει παντρεμενες ιεροδουλες και τα λπ ειμαστεν πανρεμενοι ουλλοι άποτι εκαταλαβα.Αν μας απατησει η γυνεκα μας τι γινετε;;;

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Ρε παιδια μια ερωτηση…..εμεις που γαμουμε απο δω και απο εκει παντρεμενες ιεροδουλες και τα λπ ειμαστεν πανρεμενοι ουλλοι άποτι εκαταλαβα.Αν μας απατησει η γυνεκα μας τι γινετε;;;
Δεν θα έχει πρόβλημα, αφού και εσύ την απατάς

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Φίλε κοίταξε, όλοι είμαστε λίγο πολύ εγωιστές. Και δεν είμαι εδώ για να σε κρίνω γιατί ουδείς αναμάρτητος. Για να απατήσει κάποιος/κάποια σημαίνει ότι υπάρχει λόγος. Είτε εσύ είτε η γυναίκα σου, δεν έχει σημασία. Πρέπει ο καθένας να ψάξει να βρει το λόγο που απατά ή τον απατούν και να δράσει ανάλογα.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Δεν κατάλαβα.
Όπως έχει δικαίωμα ο καθένας να γράφει για τις λατινες που γουστάρει, άλλος για τις τρανς που θέλει να τον καρφώνουν και άλλος για τα 200ευρω που δίνει για 30 λεπτά, έτσι και εγώ γουσταρω να αναφέρω τι παίζει στην αγορά από προσωπική εμπειρία.

Η ερώτηση είναι γιατί κάποια ανανδρα θυληπρεπη αγοράκια παρεξηγούνται και επιτιθονται.
Ούτε προσωπικά αναφέρθηκα στο ποστ μου σε κανέναν, ούτε νομίζω έγραψα ότι είμαι μάγκας.
Ανέφερα την εμπειρία μου, για να μη γράφονται μόνο ότι θες 150ρια για να περάσεις καλά.

Ε απλά επιβεβαιώνεται ότι το φόρουμ έχει γεμίσει με αμφίβολης ποιότητας αγοράκια που από τη μια καλά κάνουν και γουσταρουν στραπονιασμα, από την άλλη κάνουν σαν κλαμενες αδερφές χωρίς λόγο.
Ωραία, ας το πάρουμε απο την αρχή. Πες ότι εγώ είμαι ένας άσχετος που τώρα μπαίνει στο χορό με τις πουτάνες. Σαν έμπειρος που είσαι και σκληρός στο παζάρι, πες μου τι θα συμβούλευες να κάνω για να βρω μάξιμουμ ποιότητα σε πολύ καλή τιμή. Στην Κύπρο.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Έχει και κοπέλες εμφανίσημες που δουλεύκουν σε κλειστό κυκλό με 50-60ευρώ ένεν μόνο το μπαζαράκι και το οφφερ... Αλλά όσο εν γράφετε τίποτε εν θα γράψω ούτε εγώ. Έχασε το νόημα πλέον το συγκεκριμένο φόρουμ
Δηλαδή αν κατάλαβα, έχεις τηλέφωνα από εμφανήσιμες που χρεώνουν 50-60 ευρω σε κλειστό κύκλο, δεν είναι σε σελίδες που μπορεί να τις βρει ο καθένας, και πιστεύεις ότι επειδή κανένας δεν γράφει δεν θα γράψεις ούτε εσύ. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. Εφόσον αυτές δουλεύουν σε κλειστό κύκλο, πως γίνεται να μου δώσεις τηλέφωνο και να μου απαντήσουν εμένα που δεν με ξέρουν; 2. Γιατί να σου δώσει κάποιος τηλέφωνο όταν εσύ δεν δίνεις;

Mike_1988

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2021
Like
73
Πόντοι
0

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
75
Πόντοι
0
Εχει ντουζ και ναι κάνουν μπάνιο πριν και μετά
Συγγνώμη για την αυθάδεια μου, αλλά είναι μια απολύτως νόμιμη ερώτηση από κάποιον που ασχολείται με το ποινικό δίκαιο. Τι αποδείξεις έχεις για το μπάνιο πριν και μετά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom