anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 287
- Πόντοι
- 281
Δεν πουλάω παπαριές σαν και εσένα.... πάντωςΜαζεψε τον μην πατησουμε τον ανακοντα σου...Αστειε
Δεν πουλάω παπαριές σαν και εσένα.... πάντωςΜαζεψε τον μην πατησουμε τον ανακοντα σου...Αστειε
Παπαριες δεν πουλαω...Παπατζες ισως...Αλλα και παλι με τις μαλακιες που λες και γραφεις σιγουρα δεν γαμας...Δεν πουλάω παπαριές σαν και εσένα.... πάντως
Παπατζες ήθελα να γράψω....με διορθωσε ο κορεκτορας.Παπαριες δεν πουλαω...Παπατζες ισως...Αλλα και παλι με τις μαλακιες που λες και γραφεις σιγουρα δεν γαμας...
συζητηση κανουμε ...αν δεν αντεχεις μαλλον εσυ εχεις να ερθεις σε επαφη με κοσμο απο τοτε που ο ΓΑΠ ειχε μουστακι...Παπατζες ήθελα να γράψω....με διορθωσε ο κορεκτορας.
Τώρα το τι κάνω εγώ δικό μου πρόβλημα.
Εσύ λιώνεις όλη μέρα στο μπου....και δακτυλογαμεις με το πληκτρολόγιο.
Δεν θυμάμαι να ζήτησα τι γνώμη σου για αυτά που λέω και γράφω.
Α τώρα τα καντήλια και το κράξιμο έγιναν συζήτηση....οκσυζητηση κανουμε ...αν δεν αντεχεις μαλλον εσυ εχεις να ερθεις σε επαφη με κοσμο απο τοτε που ο ΓΑΠ ειχε μουστακι...
ακομη δεν ξεκινησα τα καντηλια...οποτε εισαι ετοιμος μου λες και στα ριχνω!Α τώρα τα καντήλια και το κράξιμο έγιναν συζήτηση....οκ
....παντως εγω προσφερομαι για "προπονηση"
....παντως εγω προσφερομαι για "προπονηση"![]()
Αυτο δ ειναι προπονηση , κατευθειαν πρωτη πιστα....παντως εγω προσφερομαι για "προπονηση"![]()
Έχουμε τα ίδια παπούτσια....
Παω να τα πεταξωΈχουμε τα ίδια παπούτσια....
Δωστα για υιοθεσία. Αστείο λόγο του Νικ name πάντα.
20 ταπεινά λεπτά στην Ελλάδα και 4 γιούρια στο Πράσινο Ακρωτήρι; Αφήνει κάποιο υπονοούμενο η δωρήτρια ή είναι τελείως τυχαίο;
Μονο π εφερα τα βυζια μου στη Γερμανια ειναι αρκετο.. εχει κ ψωλοκρυο20 ταπεινά λεπτά στην Ελλάδα και 4 γιούρια στο Πράσινο Ακρωτήρι; Αφήνει κάποιο υπονοούμενο η δωρήτρια ή είναι τελείως τυχαίο;