xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 38
- Like
- 16.440
- Πόντοι
- 7.446
Το αξίζειΜπορεῖ νά πῆγε στὴ θάλασσα
Το αξίζειΜπορεῖ νά πῆγε στὴ θάλασσα
Εγώ περιμένω την κριτική σου για την Rebecca και εσύ μου γράφεις για Άγκελα και Ούρσουλα...αν μιλάς συγκεκριμένα για εμάς...τότε μάλλον συμφωνούμε...δεν θέλουμε να αλλάξουμε...γιατί είναι πολλοί αυτοί που είναι βολεμένοι...
...εδω δεν θέλουμε να φτιάξουμε την δικαιοσύνη στην χώρα μας!!...και θα φτιάξουμε την χώρα???...γάμα τα!...
...είχε δίκιο ο Σόιμπλε που ήθελε να μας γκρεμίσει συθέμελα...και μας πρόσφερε και γλυκάκι για τα πρώτα δύσκολα χρόνια!!...
...αλλά επίσης δίκιο είχε και η Άγκελα...που δεν τόλμησε να ανοίξει τους ασκούς του πΑιόλου...και άκουσε τον Ντράγκι...
Εγώ περιμένω την κριτική σου για την Rebecca και εσύ μου γράφεις για Άγκελα και Ούρσουλα
Για ποια μιλάς?Έχει ένα καινούργιο του golden που νομίζω ότι θα κάψει κόσμο . είμαι σε λάθος νήμα ( sorry)
Μπερδεύομαι . ψάχνω να βρω καρτέλα και δεν βρίσκωΓυναῖκες εἶναι καί αὐτές, πουτάνες εἶναι καί αὐτές -ΑΛΛΟΥ είδους βεβαίως- καί κριτική γράφει... Ποιό τὸ πρόβλημά σου δηλ.;
Μας γάμησες τώρα!Μπερδεύομαι . ψάχνω να βρω καρτέλα και δεν βρίσκω
Rakel .. αλλά έχει ξανάρθει τώρα το είδα . Είδα το βιντεάκι της και ενθουσιάστηκα πρόωραΓια ποια μιλάς?
Liana δειχνει να κλεβει την παρασταση...αν και στο προσωπο χανει λιγο..και για να τσιγκλισουμε και το γραφειο μαλλον το gde δειχνει να εχει καλυτερες προσβασεις σε φρεσκα ουκρανακια ,ασχετα με το σερβις.Rakel .. αλλά έχει ξανάρθει τώρα το είδα . Είδα το βιντεάκι της και ενθουσιάστηκα πρόωρα
Για Bozhena τι λες?Liana δειχνει να κλεβει την παρασταση...αν και στο προσωπο χανει λιγο..και για να τσιγκλισουμε και το γραφειο μαλλον το gde δειχνει να εχει καλυτερες προσβασεις σε φρεσκα ουκρανακια ,ασχετα με το σερβις.
...το βράδυ η κριτική bro...Εγώ περιμένω την κριτική σου για την Rebecca και εσύ μου γράφεις για Άγκελα και Ούρσουλα
...το βράδυ η κριτική bro...
...μαθαίνω ισπανικά τώρα...![]()
Γράψε μια για την Ρεμπέκα κ μια για την Ισπανίδα...το βράδυ η κριτική bro...
...μαθαίνω ισπανικά τώρα...![]()
βαρυκοκκαλη...Για Bozhena τι λες?
δηλαδη θα κανει ωραια σουπα...βαρυκοκκαλη...![]()
Έφεραν και εδώ ένα ολόφρεσκο αλλα το τρώει το φαί του . Μάλλον τρώει και της διπλανής της αν ειναι σωστά τα νούμερα στα χαρακτηριστικάLiana δειχνει να κλεβει την παρασταση...αν και στο προσωπο χανει λιγο..και για να τσιγκλισουμε και το γραφειο μαλλον το gde δειχνει να εχει καλυτερες προσβασεις σε φρεσκα ουκρανακια ,ασχετα με το σερβις.