nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.847
- Πόντοι
- 456
Για σπεσιαλ καβαλεςΓια σπέσιαλ μανούβρες???
Για σπεσιαλ καβαλεςΓια σπέσιαλ μανούβρες???
Τυπε το τηλ παραπέμπει σε πολλές αγγελίες....Προσωπικά αυτό είναι αποτρεπτικό για εμένα!!!Για αυτην εδω ξερουμε κατι?
![]()
Ελπίδα 6983238100 Νέα καυτή αισθησιακή παρουσία στο χώρο σου!!
Με λένε Ελπίδα και είμαι μια ελκυστική, σέξι και διψασμένη για διασκέδαση γυναίκα 28 χρονών. Διαθέτω ωραίες καμπύλες και είμαι ανοιχτή και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είμαι από τις πιο ξεχωριστές κοπέλες. Μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή και κάνοντας σεξ νιώθω ελεύθερη. Είμαι το κορίτσι της...kanesex.com
Και γιατί δεν ρώτησες ;Ρε παιδιά, χθες το μεσημέρι δωμάτιο 204 Πρίαμο Ηλιούπολη ένα ξανθό τούμπανο είναι του χώρου?? Αν μπορείς ο φίλος που ήταν μέσα να δώσει info..Εγώ ήμουν δίπλα, άκουσα χτύπημα πόρτας άνοιξα αλλά δεν ήταν για μένα, ήταν του δίπλα.. Ρόμπα έγινα αλλά μου έφυγε το σαγόνι!!
150 με το refundΜε το Μπαρδον έδωσες 200 ευρώ για δέκα λεπτά;;;
Δεν πρόλαβα, αφού μπήκε στο δωμάτιο.. Τι να έκανα, να έμπαινα κι εγώ μαζί??Και γιατί δεν ρώτησες ;
Κρίμα , γιατί εδώ μέσα λίγοι μοιράζονται πληροφορίες οι περισσότεροι είναι μοναχοφαηδες. Αν είναι κανένα καλό μωρό μη περιμένεις να σου πουν!!Δεν πρόλαβα, αφού μπήκε στο δωμάτιο.. Τι να έκανα, να έμπαινα κι εγώ μαζί??
Πάνω δεξιά στη σελίδα έχει φακουδακι.Copy paste το κινητό κ θα πάρεις τις απαντήσεις σουΈχει δοκιμάσει κανείς?
![]()
Στείλτε μου στο vaiber 6931832714 Αθήνα - KaloSex
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Καλησπέρα σε όλους , είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 28 χρονών χωρίς κάποιο ταμπού Προσφέρω συνάντηση στο χώρο μου ή σε δικό σ...www.kalosex.com
ΑπάτηΈχει δοκιμάσει κανείς?
![]()
Υπηρεσίες από Γυναίκες Αθήνα, Καλησπέρα σε όλους , είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 28 χρονών χωρίς κάποιο ταμπού Προσφέρω συνάντηση στο χώρο μου ή σε δικό σ...www.kalosex.com
ΑπάτηΈχει δοκιμάσει κανείς?
![]()
η βλαμμενη που απειλει οτι θα βγαλει τις συνομιλιες στη φορα?????ακομη υπαρχει????
Ποια είναι αυτή?η βλαμμενη που απειλει οτι θα βγαλει τις συνομιλιες στη φορα?????ακομη υπαρχει????
μια βλαμμενη που αν δεν κανεις οτι σου λεει σε απειλει οτι θα στειλει σε συγγενεις και φιλους τις συμομιλιες σας.....Ποια είναι αυτή?
Το χειμώνα ήταν Θεσσαλονίκη, αλλά από τον Μάρτη, σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκεί συναγωνιστών, έλεγε ότι σταματάει οριστικά κ μετά από λίγο κατέβηκε κ η αγγελία της.Η Αμυγδαλιά πρώην του μάγου που έπαιζε ανεξάρτητη πέρσι σαν λιλά παίζει ακόμα γιατί δεν βρήκα τις αγγελίες της;