Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 14.943
- Πόντοι
- 5.896
Καληνυχτα καυλαΤσόντα αναλ σας έβαλα εχθές, σήμερα πίπα (αρχείου),και να καληνύχτισω εδώ καυλιαρικα μου!
![]()
Καληνυχτα καυλαΤσόντα αναλ σας έβαλα εχθές, σήμερα πίπα (αρχείου),και να καληνύχτισω εδώ καυλιαρικα μου!
![]()
Και γω για πλάκα τον ' μάλωσα ' επειδή στην εποχή μας πολλά απαγορεύονται , και καλά...Επειδή γνωρίζω το στυλ του Τριφον, καθόλου ρατσιστικά δεν το έγραψε,απλά έδωσε έμφαση στη καυλα του σχήματος που ειδε στη φώτο, γενικά το στυλ έκφρασης του είναι έντονα καυλιαρικο&πικάντικο..
Αχ,μ αυτά κ μ αυτα θυμήθηκα έναν αφροαμερικανο που πήγα πριν χρόνια,τι ωραία που πέρασα
Όταν θα έχω χρόνο κάποια στιγμή, θα σας πω τη φαση..
ΤαμΚαι γω για πλάκα τον ' μάλωσα ' επειδή στην εποχή μας πολλά απαγορεύονται , και καλά...
Εγώ άκουγα ζαμπέτα με το γνωστό τραγούδι
Καυλα σκέτηΚαλό Σαββατοκύριακο αστέρια μου,να περάσετε όμορφα!
![]()
Σκέτη καύλα !!!Καυλα σκέτη
Έτσι είναι, όποιος λείπει τον ποθούν ακόμα πιο πολύ!Τη καλησπέρα & τα φιλιά
αστέρια μου!
Έλειψα αρκετά στ αγόρια μου τις μερες που ήμουν εκτος, και δεν μ αφήνουν αυτές τις μερες να κλείσω μπούτι
![]()
ΑμοιβαίοΈτσι είναι, όποιος λείπει τον ποθούν ακόμα πιο πολύ!![]()
Προσκυναω Θεα Ιωαννα! Τι θεα ειστε εσεις?Τη καλησπέρα & τα φιλιά
αστέρια μου!
Έλειψα αρκετά στ αγόρια μου τις μερες που ήμουν εκτος, και δεν μ αφήνουν αυτές τις μερες να κλείσω μπούτι
![]()
Και πριν τις διακοπες παλι δεν εκλεινες.Τη καλησπέρα & τα φιλιά
αστέρια μου!
![]()
Ειναι αυτό που λένε 29 καθημερινοί πελάτες προτιμούν την Τζό . Νασαι καλά κοριτσάρα και να δίνεις χαρά σε όλους όπως απλόχερα μπορείςΤη καλησπέρα & τα φιλιά
αστέρια μου!
![]()
αχ κ παλι αχ !!!Τη καλησπέρα & τα φιλιά
αστέρια μου!
![]()
Μεσσηνία με τον φίλο τον Γιάννη και σε χερετάει Ελπίζω Οκτώβρη να ανέβω πρός τα μέσα για κανά 4 μηνο. Πάντα κούκλα και καλό παιδί ΙωάνναΠου σαι εσύ ρε αστέρι?!!
Κι εσύ για μένα δεν είσαι μόνο πελάτης, αλλά καλός μου φίλος..!!Με κάποιους από εσάς έτσι νιωθω!!Μεσσηνία με τον φίλο τον Γιάννη και σε χερετάει Ελπίζω Οκτώβρη να ανέβω πρός τα μέσα για κανά 4 μηνο. Πάντα κούκλα και καλό παιδί Ιωάννα
Τέτοια είμαιΚαι πριν τις διακοπες παλι δεν εκλεινες.
Ωραια ποδια και καυλα οι αλυσιδουλες.
Αχ αχ..εσύ!!αχ κ παλι αχ !!!
Ωραια,αφού μαυρισες φουλ, ετοιμάσου για τσόντα που θέλω να γυρίσω με αφρικανο![]()
Τα φιλιά μας στην καύλα γειτόνισσα!!
Και κάπως έτσι θα επιστρέψουμε από διακοπές![]()
Αφριακανε αφρικανε θελεις να κανουμε κονε.Ωραια,αφού μαυρισες φουλ ετοιμάσου για τσόντα που θέλω να γυρίσω με αφρικανο![]()
Σ ευχαριστώ μωρο!Καυλα σκέτη
..ξέρεις εσύ,έχουμε παίξει κάποιες φορέςΠροσκυναω Θεα Ιωαννα! Τι θεα ειστε εσεις?
Αχ...γιατί εσύ πας πίσω?!Σκέτη καύλα !!!