Ιζνογκουντ
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.760
- Πόντοι
- 3.786
καλα σε λεω σαβουρογάμη ...Και εγώ έβγαλα γκόμενα την παρακάτω:
![]()
μπλιαξξξξ
( τηλεφωνακι εχει η κοπελιτσα ?)
καλα σε λεω σαβουρογάμη ...Και εγώ έβγαλα γκόμενα την παρακάτω:
![]()
ΟΧΙΕυχόμεθα Δύναμιν, Καρτερίαν και Υπομονήν εις το μακρύ ταξείδιον τούτον, το οποίο ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
μη φας εσυ ..θα σφαξουμε γλάροΕυχόμεθα Δύναμιν, Καρτερίαν και Υπομονήν εις το μακρύ ταξείδιον τούτον, το οποίο ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Θέλει να επισκεφτεί και ο κύριος Εισαγγελέας την Άπω Ανατολή?Νομιζα οτι εχετε καταλαβει τον πραγματικο λογο που θεωρω αυτο το ταξιδι δυσκολο και κυριως επικινδυνο.![]()
Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα, οσο και αν φαινεται παραλογο. Δεν θελει.Θέλει να επισκεφτεί και ο κύριος Εισαγγελέας την Άπω Ανατολή?
Then you're going it alone, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα συνεβουλευε!Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα, οσο και αν φαινεται παραλογο. Δεν θελει.
Phev, οπως θα ελεγε και η Αγγλις τροφος σας.
Συμπέρασμα εμείς σάν παππουληδες καί μικροτσουτσουνοι αποφεύγουμε τό σεξ με ταραντούλες...![]()
Γιατί αυτή η ταραντούλα έχει τόσο μακρύ πέος; Για να μην πέσει θύμα κανιβαλισμού | in.gr
Το υπερμέγεθες αναπαραγωγικό όργανο «επιτρέπει στην αρσενική ταραντούλα να κρατά ασφαλή απόσταση κατά το ζευγάρωμα».www.in.gr
![]()
Δικαίος την αναμένεται ειδικά αν το θήλυ είναι μελαχρινό..Εκλεισα για Νοεμβριο 20 ημερες διακοπες στην Μαδαγασκαρη. Με θηλυ. Επαφιεμαι στην χλευη του νηματοθετη @blizardeye
![]()
Χλεύη;;;;Εκλεισα για Νοεμβριο 20 ημερες διακοπες στην Μαδαγασκαρη. Με θηλυ. Επαφιεμαι στην χλευη του νηματοθετη @blizardeye
![]()