Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.326
- Πόντοι
- 6.256
νάσε καλά θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχαειμαι ΠΑΝΤΑ εδω για σενα![]()

νάσε καλά θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχαειμαι ΠΑΝΤΑ εδω για σενα![]()
μου χρωσταει 100 ευρω για φρουτακια, οταν ανταμειμθει να τα αφαιρεσεις και να στειλεις πεισειφνάσε καλά θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα![]()
έχει αγριέψει το μπου παίζουν και κατασχέσεις εις χείρας τρίτωνμου χρωσταει 100 ευρω για φρουτακια, οταν ανταμειμθει να τα αφαιρεσεις και να στειλεις πεισειφ![]()
δεχομαι τσιπουροεπιταγές δέχεσαι μαν?![]()
δεν μου βρίσκεται μόνο επιταγές έχω 90 ημερών σα να λέμε εγγύησηδεχομαι τσιπουρο
δεν τα παω καλα με τις τραπεζες...δεν μου βρίσκεται μόνο επιταγές έχω 90 ημερών σα να λέμε εγγύηση
Καλά σιγά το πράμα ρε μανδεν τα παω καλα με τις τραπεζες...
Χρωσταω λενε και κατι σου πα μου πες αα διακοσια καπα πανω κατω αουα δανεικα τοκοι, δεν πολυκαταλαβαινω τι θελουν και με ζαλιζουν
Δεν δειχνουν ιδιαιτερα χαρουμενοι παντως![]()
Όχι μόνο έχει διαφορά - δεν έχει καμία σχέση.Τι διαφορά έχει από το να γεννηθείς σε μια οικογένεια που οι γονείς σου σου έχουν αφήσει 89 ακίνητα και δεν θα δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου?
150ΚΚαλά σιγά το πράμα ρε μαν
θα την πάρεις την επιταγούλα θα την οπισθογραφήσεις και θα την δώσεις στην γκόμενα σου να πάει να την εισπράξει
απλά πες της αν δεν έχει λεφτά μέσα να την γυρίσει πίσω να μην την σφραγίσει γιατί θα έχεις πρόβλημα με τα 200Κ που λες![]()
και το τζοκερ καπως δημιουργηθηκε. λιγα εκατομμυρια μαλακες βαλανε απο 5 ευρω ο καθενας και συμφωνησαν να τα παρει ενας στην τυχηΌχι μόνο έχει διαφορά - δεν έχει καμία σχέση.
Με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκαν τα 89 ακίνητα που περιγράφεις. Δεν ήρθαν από τον ουρανό όπως το τζόκερ.
Και τι διαφορά έχει για αυτόν που τα κληρονόμησε και δεν τα κέρδισε?Όχι μόνο έχει διαφορά - δεν έχει καμία σχέση.
Με κάποιο τρόπο δημιουργήθηκαν τα 89 ακίνητα που περιγράφεις. Δεν ήρθαν από τον ουρανό όπως το τζόκερ.
Να περιμένεις 29 εκατομμύρια από τζόκερ, να σου έρχονται 14 γιατί είναι δύο οι τυχεροί, και να πρέπει να τρέξεις υπολογισμούς από την αρχή αν σε παίρνει να παραιτηθείς αύριο ή όχι, και πόσα πρέπει να μπατζεταρεις ετήσια.
Ταλαιπώρια..![]()
σε λίγο καιρό δε θα πληρώνεσαι θα φροντίσει ο κυριάκος να γίνει το ακατάσχετο 300ε εθνική σύνταξη150ΚΑυτοι τα κανανε 200 γιαυτο θα παρουν τα αρχιδια μου
εεεε. δεν θελω τιποτα, θα περιμενω μεχρι να μπει ο σεπτεμβρης να πληρωθω![]()
Θα τα έτρωγαν όλα ΜεταξουργείοΣτην πρώτη θα πάρεις 20κάτι και στη δεύτερη 10κάτι. Νομίζω πως θα το άντεχα. ΟΚ είναι μεγάλο το γαμώτο αλλά και πάλι τα 10 δεν τα τρως αν δεν κάνεις μεγάλες μαλακίες.
Κλάιν. Στην ηλικία που είμαστε κάποιοι δεν σε νοιάζει πλέον. Κλείνεις τα μισά σε μερικές τράπεζες του εξωτερικού με ασφάλεια και τρως τα υπόλοιπα. Και με 2-3-4 δεν θα κάνεις ζωάρα;
Μπορεί.Και τι διαφορά έχει για αυτόν που τα κληρονόμησε και δεν τα κέρδισε?
Κάποιος μπορεί να κληρονόμησε 89 ακίνητα επειδή ο παππούς του ήταν μαυραγορίτης![]()
Ναι.Μπορεί.
Όπως μπορεί να πατούσε επί πτωμάτων ο θείος του στην Αμερική, ο οποίος άνοιξε πλυντήριο αυτοκινήτων και πλήρωνε το 1/10 του minimum wage σε Πορτορικάνους & Μεξικάνους φτωδιάβολους.
Στ' @@ μου.
Χθες τσίμπησε ένα τυχαίο ατομάκι εδώ στην Αττική, 14 εκατομμύρια με 6 ευρώ δελτίο.
Το ίδιο είναι για σένα;
Όπως μπορεί και να είναι ένα μουνόπανο και μισό αυτός που τα πήρε.Ναι.
Δεν τον ζηλεύω...εγώ δεν έπαιξα και μακάρι να κέρδισε και 140 μύρια τι με νοιάζει?
Αυτός που τα κέρδισε μπορεί να είναι μεροκαματιάρης που παλεύει όλη του τη ζωή για μια ευκαιρία...μπορεί να έχει άρρωστο παιδί...μπορεί να είναι πολύτεκνος.
Από τον εγγονό του μαυραγορίτη καλύτερα να τα κερδίσει ο παραπάνω...αφού και οι 2 δεν τα δούλεψαν.
ούτε την γουστάρω ούτε δεν την γουστάρω με αφήνει αδιάφορο.Όπως μπορεί και να είναι ένα μουνόπανο και μισό αυτός που τα πήρε.
Βγαίνει άκρη με αυτή τη συζήτηση;
Για να το κλείσουμε, ξαναλέω ας υπάρχει κι ένας που δε γουστάρει αυτή τη μαλακία.
Το τσίπουρο με γλυκάνισο ή χωρίς μαν?δεχομαι τσιπουρο