Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.465
Έτοιμη κι εγώΕίμαστε ετοιμοι γλυκιά μου, καλως να μας έρθεις![]()

Έτοιμη κι εγώΕίμαστε ετοιμοι γλυκιά μου, καλως να μας έρθεις![]()
με αυτη ζουσαμε στο ιδιο χωριο στη γερμανια.julia pinkΈτοιμη κι εγώ
![]()
Δε τη γνωρίζω αλλά τυχερούλα είναι..δε θα με χαλούσε ένα τέτοιο σχήμα κι εμεναμε αυτη ζουσαμε στο ιδιο χωριο στη γερμανια.julia pink
Τρεις-τεσσερις αραπηδες και η τζο ειναι στη μεση.Έτοιμη κι εγώ
![]()
Να το θυμάσαι αυτό.Δε τη γνωρίζω αλλά τυχερούλα είναι..δε θα με χαλούσε ένα τέτοιο σχήμα κι εμενα![]()
Βάζω ιδέες ε?Καλημέρα αγόρι!Να το θυμάσαι αυτό.
Καλημέρα όμορφη γυναικάρα μας!!!
Μανάρι, θεϊκές γάμπες!Καλό 15 Αύγουστο αστέρια μου!
![]()
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Αχ εσύ...Μανάρι, θεϊκές γάμπες!
εμεις ειμαστε ατυχοι που δεν ειχαμε τετοιες δασκαλες.πρωην δασκαλα ειναι που μολις ανακαλυψαν οτι γυριζε ερασιτεχνικα βιντεο για χομπι,την εδιωξαν απο το σχολειο.Δε τη γνωρίζω αλλά τυχερούλα είναι..δε θα με χαλούσε ένα τέτοιο σχήμα κι εμενα![]()
Τ αγορια μουΤο νου σας ρεμαλια, ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!
Πως έφυγε ο πρωτος τελικά;Βάζω ιδέες ε?Καλημέρα αγόρι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερούδια αγόρια μου,με πολλές καύλες!
![]()
Δε λέμε αράπηδες φίλε,Τρεις-τεσσερις αραπηδες και η τζο ειναι στη μεση.
Ελα ελα γαμησι που θα πεσει.
Τι γυναικάρα...Καλό 15 Αύγουστο αστέρια μου!
![]()
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Επειδή γνωρίζω το στυλ του Τριφον, καθόλου ρατσιστικά δεν το έγραψε,απλά έδωσε έμφαση στη καυλα του σχήματος που ειδε στη φώτο, γενικά το στυλ έκφρασης του είναι έντονα καυλιαρικο&πικάντικο..Δε λέμε αράπηδες φίλε,
Χαχα.καποτε το λεγαμε στο γυμνασιο λυκειο για χαβαλε.τοτε δεν υπηρχε "ευαισθησια" σχετικα με ρατσιστικους προσδιορισμους.το διορθωνω λοιπον.Δε λέμε αράπηδες φίλε,
Ευχαριστω για την υποστηριξη.Επειδή γνωρίζω το στυλ του Τριφον, καθόλου ρατσιστικά δεν το έγραψε,απλά έδωσε έμφαση στη καυλα του σχήματος που ειδε στη φώτο, γενικά το στυλ έκφρασης του είναι έντονα καυλιαρικο&πικάντικο..
Αχ,μ αυτά κ μ αυτα θυμήθηκα έναν αφροαμερικανο που πήγα πριν χρόνια,τι ωραία που πέρασα
Όταν θα έχω χρόνο κάποια στιγμή, θα σας πω τη φαση..
Δεν τίθεται θέμα υποστήριξης, απλά τόσα χρόνια καθημερινής τριβής εδώ στο νήμα, έχω μάθει το στυλ όλων σας σχεδόν!Ευχαριστω για την υποστηριξη.
Είχε εφημερία το 401 κι ένα φαρμακείο δίπλα στο χοτελ,άρα δεν θα είχαμε θέμαΠως έφυγε ο πρωτος τελικά;![]()
ΕτσιΔεν τίθεται θέμα υποστήριξης, απλά τόσα χρόνια καθημερινής τριβής εδώ στο νήμα, έχω μάθει το στυλ όλων σας σχεδόν!
Οποιοσδήποτε θα σε παρεξηγούσε διαβάζοντας το αν δεν σε ήξερε.
Είχε εφημερία το 401 κι ένα φαρμακείο δίπλα στο χοτελ,άρα δεν θα είχαμε θέμα![]()