![]()
![]()
![]()
Αυτό είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία!!!
Το απόλαυσα πραγματικά!!!!
την δοκιμασα αλα τα 200 εν πολα της, δεν θα ξανα πηγαινα, δεν αξιζει για τοσα για εμενα
![]()
![]()
![]()
Βασικά, πηγα για το βιντεο, και έγινε και είναι καλό. Σε επιτρέπει κάποια άλλη να τραβάς βίντεο συνεχώς; Και είμαι λάτρης των μεγάλων σιλικονούχων στήθων.την δοκιμασα αλα τα 200 εν πολα της, δεν θα ξανα πηγαινα, δεν αξιζει για τοσα για εμενα
Αυτή είναι ορίτζιναλ γυναίκα ή πειραγμενη;![]()
![]()
![]()
Κάτι δεν κολλά στο παρουσιαστικό της εκτός από το υπερβολικά μεγάλο στήθος. Αν είναι πραγματική γυναίκα θα είναι πύραυλος.Αυτή είναι ορίτζιναλ γυναίκα ή πειραγμενη;
Πολλά δεν κολλάνε.Κάτι δεν κολλά στο παρουσιαστικό της εκτός από το υπερβολικά μεγάλο στήθος. Αν είναι πραγματική γυναίκα θα είναι πύραυλος.
Συγγνώμη, αλλά απλώς ανέφερα τα γεγονότα, δεν πρότεινα τίποτα! Αν το πήρες προσωπικά ως πρόταση, τότε ζητώ συγγνώμη. Μεταξύ άλλων, δεν έχω δει ακόμα τρανς που να μπορεί να κάνει squirting. Αλλά φυσικά αυτό δεν αποκλείει το ένα το άλλο.Πολλά δεν κολλάνε.
Γιατί δε μας μιλάει το παλληκάρι που την προτείνει αν γεννήθηκε αγοράκι το κοριτσάκι που εσκισε.
Ντροπή είναι;
VENI - VINI - VICI ήρθα - είδα - και νίκησα HERPESΑυτή είναι ορίτζιναλ γυναίκα ή πειραγμενη;
Κόλλησες έρπητα;VENI - VINI - VICI ήρθα - είδα - και νίκησα HERPES
ΜάλισταΚόλλησες έρπητα;
Τι μάλιστα δεν το έγραψες εσύΜάλιστα
Πηγα εδώΤι μάλιστα δεν το έγραψες εσύ
Κρίμα και φαίνεται μουναρα. Και πουτσα να είχε εγώ την γαμουσαΠηγα εδώ
μονο με αυτή στοις τελευταιες 14 ημέρεςΑπό Λεμεσό; - Page 430 - bourdela.com forum
Αγωνιστικους χαιρετισμους σε όλους τους συναγωνιστές. Εδώ και κάτι μήνες μάχομαι μόνος και αβοήθητος στην Λεμεσσό. Πρώτη βολτούλα ήταν σε στριπτιτζαδικο. Σύνολο 260 (τα 100 η κοπέλα) και παράσταση από 3 μέχρι μεσημέρι της επομένης. Αυτό είναι λίγο πρόβλημα γιατί κατά τις 5 έτσι και αλλιώς θα θες...www.bourdela.com
Και εγώ !!! Για αυτό μάλιστα!!!
Έχεις δίκιο και είναι πολύ καλή και πολύ ενεργητική, δεν χάνει ούτε λεπτό και προσθέτει ακόμα χρόνο. Με έκανε τρεις φορές σε μιάμιση ώρα!!!Κρίμα και φαίνεται μουναρα. Και πουτσα να είχε εγώ την γαμουσα
Τελικά είναι κανονική γυναίκα η εγχειρισμένηΈχεις δίκιο και είναι πολύ καλή και πολύ ενεργητική, δεν χάνει ούτε λεπτό και προσθέτει ακόμα χρόνο. Με έκανε τρεις φορές σε μιάμιση ώρα!!!
Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος, αλλά το SQUIRT είναι ισχυρό, οπότε ακόμα κι αν η κλειτορίδα είναι πρακτικά αόρατη λόγω του piercing, θα έλεγα ότι είναι γυναίκα.Τελικά είναι κανονική γυναίκα η εγχειρισμένη
Δε ξέρω ρε φίλε έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι γαμας.Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρος, αλλά το SQUIRT είναι ισχυρό, οπότε ακόμα κι αν η κλειτορίδα είναι πρακτικά αόρατη λόγω του piercing, θα έλεγα ότι είναι γυναίκα.
![]()
Εσύ τι λες;
Καλά μετά από όλο αυτή την κουβέντα ακόμα δεν κατάλαβες από τα συμφραζομενα οτι μάλλον μιλάμε για γεννημένο αγοράκι;Τελικά είναι κανονική γυναίκα η εγχειρισμένη
Εχω και εγώ παρόμοια εμπειρία με Ουκρανέζες. Τους αρέσει το σεξ σίγουρα. Βρήκα και εγώ μερικές κινέζες με πολύ όμορφο πρόσωπο σώμα οκ λεπτές αλλά όχι η φιγούρα που έχει η Ουκρανή και η Ρωσσίδα. Τουλάχιστο σε εμένα οι κινέζες δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον αλλά το κάνουν καθαρά για τα λεφτά. Εγώ όμως προτιμώ Ρωσσίδες και Ουκράνες που να είναι και νυμφομανείς. Εχω εφαρμόσει και εγώ αυτή την τακτική. Παρά να παώ σε μία ακριβή 150-200 ευρώ μία φορά τον μήνα είναι καλύτερα μία φθηνότερη και να πηγαίνω κάθε βδομάδα. Και τελικά οι μεγαλύτερες σε ηλικία είναι και πιο έμπειρες.Λοιπόν εγώ πάντως συνεχίζω με το σύστημα 1-1.
Ασία - Ουκρανία μαγικός συνδυασμός.
1 ανά βδομάδα.
Κόστος Κινέζας: 40€
Κόστος Ουκρανίας: 60-70€
Κόστος μήνα: γύρω στα 250€ με 4 επισκέψεις.
Και βγάζω γούστα που κάποιοι πρέπει να πληρώσουν 120-150€ ανά επίσκεψη για τα ίδια. Μιλάμε για γλυψιματα χωρίς λάστιχο, φουλ σεξ με διάφορες στάσεις, εκτός πρωκτικό και τελείωμα στόμα ανάλογα την κοπέλα. Και όχι ξεπετα, εύκολα 20-30 λεπτά η κάθε επίσκεψη.
Και για να προλάβω μερικούς εξυπνακηδες θα αναφερθώ και σε στοιχεία ηλικίας και ομορφιάς για να μην μπορεί κανείς να πατήσει σε κάτι που δεν αναφέρεται. Δικαιολογίες όμως μετά δεν υπάρχουν.
Η κινέζα είναι ομορφούλα, γύρω στα 28-30, λεπτή με 3ρι στήθος, και ξέρει να γλύφει από μπαλάκια μέχρι κεφάλι αργά και σταθερά. Δε λέει όχι σε τίποτα στο σεξ, τον παίρνει όλον μέσα παρόλο που είναι στενή, δέχεται δάχτυλα μέσα και ανάλογα τα κέφια παίζει και τελείωμα στο πρόσωπο.
Η Ουκρανή, κάνει μασάζ και σεξ με 70€. Την κόβω 35 χρόνων, έχει γλυκό πρόσωπο, αλλά έξτρα κιλά από τη μέση και κάτω, χωρίς να είναι χοντρή. Δεν παίζεται στο μασάζ, το κάνει πολύ καλά, αλλά στο σεξ απογειώνεται! Μπουκι κάνει και χωρίς χέρια, βαθύ ρουφηγμα και δεν παραπονιέται πουθενά στο σεξ.
Τελείωμα πάντα στόμα και δε σταματάει αν δε με στραγγίσει.