Όσο πιο κοντή τόσο καλύτερα. Καλύτερη πίπα περνάει δεν σκειβηΕννοείται ότι θα μείνουν ανύπαντρες οι κοντές. Εγώ είμαι 1,86 και κάτι τέτοιες δεν τις κοιτάω καν. Έχω δει τύπους στο ύψος μου και ψηλοτερους να κυκλοφορούν χέρι χέρι με κάτι τάπες και είναι για γέλια. Λες και έβγαλαν το παιδάκι τους βόλτα . Εγώ είμαι όπως το λες, από 1,70 και πάνω θέλω την γυναίκα και νταρντανα αλλιώς να μου λείπει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Τζέσικα,
Φυλής 59...
Γύρνα πίσω!!!
Φυλής 59...
Γύρνα πίσω!!!
Ήρθε πίσω η τζεσικα;Τζέσικα,
Φυλής 59...
Γύρνα πίσω!!!
Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Μάλλον όχι, εξου και η Δεηση...Ήρθε πίσω η τζεσικα;
Παργαλιάτσος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 0
Κύριοι καλημέρα... Επειδη έχω μπερδευτεί λίγο αν μπορεί κάποιος τα φώτα του...Η Καμυ-Αννα δουλεύει ακόμα??? Και αν ναι σε ποιο και τι ώρες? Ευχαριστώ...
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.201
- Πόντοι
- 35.948
Σημερινές πορνοαναμνήσεις από ένα κρυφό σπίτι και ένα τελείως αμφιλεγόμενο 
Παλιά μπουρδέλα που έχουν κλείσει (λίστα) - Page 24

Proponitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Καμμια ενημέρωση;
Δεν έχει κατέβει κανένα;
Ουδείς;;; ;
Δεν έχει κατέβει κανένα;
Ουδείς;;; ;
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Εμφανιση?Επιστροφή της Ρουμανας Μπελά στη Κολωνού.
Πάντα καλή όπως πάντα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Ναι.Στο Ι37 συνηθως απογευμα η βραδυ διοτι μπορει να ναι κλειστο κ να ανοιξει σε αλλη ωρα οπως παρατηρησαμε κ σε αλλα σπιτια να ανοιγουν πχ 9 η 10 κ το ιδιο να κανουν κοριτσια,πχ να δουλευουν 9 η 10 το βραδυ ως εναρξηΚύριοι καλημέρα... Επειδη έχω μπερδευτεί λίγο αν μπορεί κάποιος τα φώτα του...Η Καμυ-Αννα δουλεύει ακόμα??? Και αν ναι σε ποιο και τι ώρες? Ευχαριστώ...
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.548
- Πόντοι
- 1.336
2-3 φορές που έχω περάσει στις 5:30-6:30 το έχω βρει κλειστόΝαι.Στο Ι37 συνηθως απογευμα η βραδυ διοτι μπορει να ναι κλειστο κ να ανοιξει σε αλλη ωρα οπως παρατηρησαμε κ σε αλλα σπιτια να ανοιγουν πχ 9 η 10 κ το ιδιο να κανουν κοριτσια,πχ να δουλευουν 9 η 10 το βραδυ ως εναρξη
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Κ γω το χω δει κλειστο κ μαλιστα κ πιο αργα.Αλλα ειδα κ αλλα κλειστα κ οχι μονο στο μεταξι.Αντιθετως μπροστα μας ερχοντν σε ξεμπαρκη ωρα κ ανοιγαν πχ με 1 κοριτσι συνηθως γνωστο.Κατι τρεχει λογω εποχης η οντως τα λειτουργουν ετσι.Ευχαριστη εκπληξη για μενα η Ροξι που πηγε Φιλ διοτι μου αρεσε εξω στο δρομο αλλα κ μεσα.Αντιθετα αλλες οταν σχολασαν κ βγηκαν εγω δε μαρεσαν.Παντως τη προτελευταια ηταν μονη η Αννα στο Ι37 χωρις Βανεσσα απο οτι καταλαβαμε ενω πριν απο αυτη της ειδα μαζι.Αλλη φορα ηταν κλειστο νυχτα κ λεω στο φιλο κατσε μπορει να χει μισαωρο,μετα απο καποια ωρα ξαφνικα ανοιγει κ βγηκαν 2-3 απο μεσα2-3 φορές που έχω περάσει στις 5:30-6:30 το έχω βρει κλειστό
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.201
- Πόντοι
- 35.948
Αυτή την ώρα

Φωκαίας 27 όροφος Τάλια κ Βαλεντίνα. Σελέστ είπαν από Τρίτη...Το σαλόνι μύριζε άσχημα πολύ
Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα τατουαζάτη
Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα
Φωκαίας 19 Κατερίνα κ Άννα. Όλα τα δωμάτια πιασμένα από αγαπούληδες
Φυλής 74 αριστερά Ιλόνα η χοντρή γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα
Δεξί κλειστό
Φυλής 69β Λάνα
Φυλής 71 όροφος Ντιάνα, Σάρα, Σουζάνα. Μέτριες εμφανισιακά, οι δύο πρώτες με ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 71 ισόγειο Βιολέτα λατίνα επιστροφή. Η ψιλή, μελαχρινή, αδύνατη. Με ελεύθερη φλογέρα. Κάποιος την είχε κλείσει για μια ώρα
Street art

Φωκαίας 27 όροφος Τάλια κ Βαλεντίνα. Σελέστ είπαν από Τρίτη...Το σαλόνι μύριζε άσχημα πολύ
Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα τατουαζάτη
Φωκαίας 25 ισόγειο Μόνικα γυφτοπούλα
Φωκαίας 19 Κατερίνα κ Άννα. Όλα τα δωμάτια πιασμένα από αγαπούληδες

Φυλής 74 αριστερά Ιλόνα η χοντρή γυρολόγος με ελεύθερη φλογέρα
Δεξί κλειστό
Φυλής 69β Λάνα
Φυλής 71 όροφος Ντιάνα, Σάρα, Σουζάνα. Μέτριες εμφανισιακά, οι δύο πρώτες με ελεύθερη φλογέρα
Φυλής 71 ισόγειο Βιολέτα λατίνα επιστροφή. Η ψιλή, μελαχρινή, αδύνατη. Με ελεύθερη φλογέρα. Κάποιος την είχε κλείσει για μια ώρα
Street art
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 348
- Πόντοι
- 20
Δεν ξερω συναγωνιστη αν αναφερεσαι σε καποιο προσφατο περιστατικο, παντως ειχε διευκρινιστει οτι αφορουσε μια αλλη κοπελλα,απο Περδικκα η Μ.Αλεξανδρου,με το ιδιο ονομα,οχι τη Ζανα της Κολωνου 47. Καλη συνεχεια !Πριν λίγο καιρό συναγωνιστης κόλλησε βλεννορρια από την ακα πίπα της Ζανας. Ανετρεξε κάποιες σελίδες πίσω και θα το βρεις. Για αυτό λέγεται ΗΜΕΡΉΣΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ!!
Για ψάξου λίγο τις επόμενες μέρες αν κολλησες τίποτα. Μικρες πιθανότητες αλλά υπαρκτες.
Διαβάστε λίγο ρε μαλάκες το site! Μην είστε επιδερμικοι!
Και έχει ξανακολλησει κάποιον στο παρελθόν!
Άϊντε!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Φίλε συγχαρητήρια και μπράβο σου που το ανέφερες. Εγώ θυμόμουν το όνομα Ζάνα, αλλά όχι τον οίκο. Τουλάχιστον ο συναγωνιστής θα κοιμηθει ήσυχος.Δεν ξερω συναγωνιστη αν αναφερεσαι σε καποιο προσφατο περιστατικο, παντως ειχε διευκρινιστει οτι αφορουσε μια αλλη κοπελλα,απο Περδικκα η Μ.Αλεξανδρου,με το ιδιο ονομα,οχι τη Ζανα της Κολωνου 47. Καλη συνεχεια !
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Εάν περασε κάποιος που την ξέρει θα μας διαφωτίσει. Εγώ αυτή που είδα ήταν παιδάκι ανορεξικο. Και 4αρια βυζιά να είχε που δεν τα είδα και πολύ καλά γιατί είδα πιο πολύ πλάτη και κώλο, θα ήταν για γέλια.
Εννοείται ότι θα μείνουν ανύπαντρες οι κοντές. Εγώ είμαι 1,86 και κάτι τέτοιες δεν τις κοιτάω καν. Έχω δει τύπους στο ύψος μου και ψηλοτερους να κυκλοφορούν χέρι χέρι με κάτι τάπες και είναι για γέλια. Λες και έβγαλαν το παιδάκι τους βόλτα . Εγώ είμαι όπως το λες, από 1,70 και πάνω θέλω την γυναίκα και νταρντανα αλλιώς να μου λείπει.
Ρε, χωρίς παρεξήγηση, έχεις φάει σκάλωμα, ειναι πετιτ η Βανέσα ναι, αλλα δεν ειναι πιτσιρίκι, έκφυλο είναι.
Η Άννα/Κάμυ που ειναι μαζί της ναι ειναι με το ζόρι 20, πως την βάλανε να δίνει κώλο δεν ξέρω, είναι σαν την Ναταλία του Ι27 10 χρόνια πριν...
Στο Ι37, εχουν παράδοση στα κοντοπουτανα, εκεί είχα καταγαμησει την ημιάσχημη Σόνια που είχε φοβερά βυζάκια και αυτή για το μέγεθος της, ειναι μια κατηγορία το petit αν δεν σου αρέσει οκ.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Αυτές τις μέρες, αν δεν κάνω λάθος, είναι και μια νταρντανα Ζανα στο Κολωνου 11.Καλησπέρα σας κύριοι. Ποια Ζάνα λέτε επειδή δεν γνωριζω αυτή που δουλεύει και στο παιανιεων 24;; Ευχαριστώ
Έχουμε γεμίσει Ζανες ρε μαλάκες.....
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
Μπράβο που το αναφέρατε, επισης Ιάσωνος 27 η Ρουμάνα η αλληθωρη τρυπιεται κανονικά και με το νόμο, θέλει προσοχή αβερτα και φήμες από άλλες πουτάνες θέλουν και τη Λένα του ίδιου οικου να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Μάλιστα εμφανισιακά έχει πέσει δραματικά, δεν είναι τυχαίο που έχει πλέον πάει τρίτη βάρδια...Με προσοχή λοιπόν, όσοι τρυπιουνται κουβαλάνε ουκ ολίγα πάνω τουςΦίλε συγχαρητήρια και μπράβο σου που το ανέφερες. Εγώ θυμόμουν το όνομα Ζάνα, αλλά όχι τον οίκο. Τουλάχιστον ο συναγωνιστής θα κοιμηθει ήσυχος.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Aυτο το τελευταιο να λεγεται!Μπράβο που το αναφέρατε, επισης Ιάσωνος 27 η Ρουμάνα η αλληθωρη τρυπιεται κανονικά και με το νόμο, θέλει προσοχή αβερτα και φήμες από άλλες πουτάνες θέλουν και τη Λένα του ίδιου οικου να ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Μάλιστα εμφανισιακά έχει πέσει δραματικά, δεν είναι τυχαίο που έχει πλέον πάει τρίτη βάρδια...Με προσοχή λοιπόν, όσοι τρυπιουνται κουβαλάνε ουκ ολίγα πάνω τους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις