Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 237
- Like
- 29.338
- Πόντοι
- 32.758
3η βάρδια δεν πηγαίνωΕυχαριστώ παίχτη μου ! Κάποια άλλη πρόταση, θεία με σπέσιαλ τσιμπουκακι 3 η βάρδια ;;;;
3η βάρδια δεν πηγαίνωΕυχαριστώ παίχτη μου ! Κάποια άλλη πρόταση, θεία με σπέσιαλ τσιμπουκακι 3 η βάρδια ;;;;
Που τη θυμήθηκες ρε συ τη χοντρή?Ξέρει κάποιος από τους παλιότερους συναγωνιστές που μπορεί να τσιμπουκώνει η Gilf Σοφία που προ 20ετιας ήταν ως Milf στο Αλκαμένους 117 και κατόπιν στο Παιανιέων 24;
Είχα καταλάβει από κάποια ενημέρωση εδώ μέσα προ μερικών ετών ότι δούλευε ως τσατσα και στο Μ. Αλεξάνδρου 25 νομίζω.
Όντως στο Αλκαμένους 117έπεφτε νιαούρισμα κάργα αλλά στο δωμάτιο ήταν μεγάλη καύλα, τότε ήταν ακόμα τροφαντούλα, μετά στο Παιανιέων 24 άρχισε να μεταμορφώνεται σε ζαμπονάκι...Που τη θυμήθηκες ρε συ τη χοντρή?
που νιαούριζε άλα Βουγιουκλάκη![]()
Και τώρα μετά απο 20 χρ λες να αδυνάτισε?Χαχαχαχα ,,,θωρηκτο Αβέρωφ θα είναι.,με μασέλα .Όντως στο Αλκαμένους 117έπεφτε νιαούρισμα κάργα αλλά στο δωμάτιο ήταν μεγάλη καύλα, τότε ήταν ακόμα τροφαντούλα, μετά στο Παιανιέων 24 άρχισε να μεταμορφώνεται σε ζαμπονάκι...
Το tactical pen φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό σε κάποιον γνώστη αλλά οι περισσότεροι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά. Ένα διάστημα επειδή βλέπαμε πολύ σκατόκοσμο στη δουλειά είχα πάρει ένα και το είχα πάνω μου αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ. Έχω βρει βολικό και πολύ συχνά κουβαλάω ένα μικρό σουγιά που ανοίγει πολύ εύκολα αν και δεν ξέρω την χειρότερη στιγμή αν θα είναι εύκολο να βγει από την τσέπηένα tactical pen έχει κλιπ, εύκολα μπορείς να το έχεις στην τσέπη σου και να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό, όντας γνώστης πολεμικών τεχνών για 20+ χρόνια σε διαβεβαιώνω πως έχει τεράστια γκάμα κινήσεων και δεν πρόκειται να βρεις ποτέ μπελά από αυθάδη αλητάκια με στολή που πολλές φορές είναι και το μόνο αξίας που έχουν στη ζωή τους (στολή) Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος εξάλλου! Θα ακουστεί σαν διαφήμιση...πάρτε όλοι σήμερα ένα tactical pen και γράψτε μια για πάντα μπάτσους και πεσιματα
Έχεις να προτείνεις μάρκα ή εύρος τιμής για καλύτερη ποιότητα, μύστη?ένα tactical pen έχει κλιπ, εύκολα μπορείς να το έχεις στην τσέπη σου και να έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό, όντας γνώστης πολεμικών τεχνών για 20+ χρόνια σε διαβεβαιώνω πως έχει τεράστια γκάμα κινήσεων και δεν πρόκειται να βρεις ποτέ μπελά από αυθάδη αλητάκια με στολή που πολλές φορές είναι και το μόνο αξίας που έχουν στη ζωή τους (στολή) Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος εξάλλου! Θα ακουστεί σαν διαφήμιση...πάρτε όλοι σήμερα ένα tactical pen και γράψτε μια για πάντα μπάτσους και πεσιματα
Άμα βγάλει τη μασέλα φίλε όμως....Και τώρα μετά απο 20 χρ λες να αδυνάτισε?Χαχαχαχα ,,,θωρηκτο Αβέρωφ θα είναι.,με μασέλα .
ας πω λίγα πράγματα για το tactical pen αφού υπάρχει ενδιαφερον...για αρχή...Τζουναξ το ορκίζομαι, γράφει στο αρχιδια παρέθεσα αποδείξεις. Είναι καλό να ναι από 12€ έως 20€! Τότε είναι αξιόπιστο! Μην το κοπανατε σε τοίχους μην το έχετε ερωτικό βοήθημα! Μπορεί να χτυπήσει ΠΑΡΑ πολύ δυνατά. Δεν θα κουράσω πολύ με τεχνικές μαλακίες, αν κάποιος θέλει να δει κάποια πράγματα ας γκουγκλαρει nick drosos είναι ένας ρεαλιστικός και κατανοητός δάσκαλος που κάνει χρήση του tactical pen. Στο φίλο που πε για μικρό σουγιά, ΑΝ σε βρουν πας κρατητήριο αυτόφωρο κτλ, δεν ισχύει πλέον το λεπίδα κάτω από 10cm. Πορνοκουιζ: Νέα σε ηλικία όχι πλέον στο χώρο των μπουρδελων (Μετάξι) καστανοκόκκινο σε μαλλιά είναι έγγυος, την είδα σήμερα στο δρόμο...Έχεις να προτείνεις μάρκα ή εύρος τιμής για καλύτερη ποιότητα, μύστη?
Επίσης, γράφει στα αρχίδια?![]()
Πολυ καλυτερες απο κοντα σε σχεση με τις φωτογραφιες,απορω αν τις εχουν δει γιατι αδικουνται μερικεςΣτοχευμένη καταδρομική στην Αγκύρας πριν από λίγο, στο 12 η Ντάρια σε δωμάτιο και στο 9 Ήρα και Μυρσίνη όλες σε φουλ εκτός κώλου.
Ετιμήθη δοξαστικώς η Μυρσίνη με άριστες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κριτική.
Ευχαριστώ τους φωτοδότες συναδέλφους των οποίων η γνώμη βάρυνε μιας και πήγα ειδικά για τη Ρωξάνη η οποία όμως ήταν απούσα κι έτσι επέλεξα τη Μυρσίνη.
Αυτά λίγο πριν το πέρας της πρώτης βάρδιας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στοχευμένη καταδρομική στην Αγκύρας πριν από λίγο, στο 12 η Ντάρια σε δωμάτιο και στο 9 Ήρα και Μυρσίνη όλες σε φουλ εκτός κώλου.
Ευχαριστώ τους φωτοδότες συναδέλφους των οποίων η γνώμη βάρυνε μιας και πήγα ειδικά για τη Ρωξάνη η οποία όμως ήταν απούσα κι έτσι επέλεξα τη Μυρσίνη.
Η Μυρσίνη ήταν χρόνια στο ΜεταξουργείοΣτοχευμένη καταδρομική στην Αγκύρας πριν από λίγο, στο 12 η Ντάρια σε δωμάτιο και στο 9 Ήρα και Μυρσίνη όλες σε φουλ εκτός κώλου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στοχευμένη καταδρομική στην Αγκύρας πριν από λίγο, στο 12 η Ντάρια σε δωμάτιο και στο 9 Ήρα και Μυρσίνη όλες σε φουλ εκτός κώλου.