Με αφορμή το χθεσινό γεγονός από το γνωστό κλωνο προφιλ(υπήρχε ενημέρωση σε αντμιν και τότε και τώρα),και ζητώντας συμβουλή από τον δικηγόρο μου,οποιοσδήποτε δημόσια με συκοφαντισει/προσβάλει χωρίς στοιχεία/αποδείξεις,έχω(οπως όλοι μας) το δικαίωμα για περαιτέρω διερεύνηση.
Δεν έχω χρόνο να χάνω για τέτοια στη ζωή μου αλλά υπάρχουν και όρια ,σε μένα άργησαν αρκετά αυτα τα όρια να με βγαλουν απο τα ρουχα μου,κοντα 5 χρονια εδω μεσα ανοχής μου από ελάχιστα συγκεκριμένα άτομα/ομάδες..
Δεν προκαλώ δεν ενοχλώ,παίζω μπάλα μονο στο νημα μου,σεβομαι τους πελάτες μου στα ραντεβού μου,κι ο σεβασμός δεν έχει να κάνει με την επαγγ ιδιότητα του ατόμου, αλλά με το χαρακτήρα του.
Δικαίωμα του οποιοδήποτε να μην αρέσει κάποια/κάποιος κ να το εκφράσει δημόσια,αλλά δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει/συκοφαντεί χωρίς αποδείξεις.
Επίσης τις 3000 σελίδες κι άλλα τόσα άτομα που έχουν καταθέσει την εμπειρία τους μαζί μου,κανείς και τπτ δεν τ αναιρεί.
Παραμένω στη σελίδα και στο νήμα για όσο θελησω εγώ κι οι υπεύθυνοι, μου αρέσει η αλληλεπιδραση με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες/φίλους,κι επιλέγω πλέον ελάχιστα νέα άτομα για να κάνω όμορφα & ξεκαθαρα ραντεβού,για οτιδήποτε άλλο αδιαφορω(κοντρες/μανουρες κλπ χαζά)
Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε το κοπο να διαβάσετε το σεντόνι.
Καλό ΣαββατοκύριακοΙ