Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.958
- Πόντοι
- 4.656
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτή κ η λιζα πρέπει να είναι τρελό πακέτο!! Ακόμα δεν έχω εδεήσει να επισκεφτώ το μαγαζί!Multi Massage DIAMOND i AURORA pu sta kani Ola !!!![]()
Ευχαριστω για την ενημερωση.Από την εμπειρία μου σου λέω, πως για να ανέβει φωτό κοπέλας απο το μαγαζί στο forum, θα πρέπει η κοπέλα να εχει εργασθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να εχει κάποια σχόλια απο τους συναγωνιστές ώστε να αποφασίσει η Αννα αν θα παραμείνει ή όχι.
Οπότε, πηγαίνετε, δείτε, δοκιμάστε και σχολιάστε, για να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Εγω προσωπικά λόγω φόρτου εργασίας, έχω πολυ καιρό να περάσω.
Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα πριν κλείσουν για καλοκαιρινές διακοπές και θα προσπαθήσω να περάσω. Για ο, τι δω θα ενημερώσω.
Καλο καλοκαίρι!!!
Έρωτας 2Multi Massage DIAMOND Tora Live i Muna LIZA G CLASS Kavliara!!!![]()
![]()
Έρωτας 1Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγαπητέ συναγωνιστή και λοιποί συναγωνιστές καλησπέρα. Μόλις τώρα πρόσεξα ότι ρωτούσες για την καινούργια κοπέλα ενώ εγώ είχα συνευρεθεί με άλλη. Προφανώς υπήρξε μία παρεξήγηση. Με την καινούργια κοπέλα δεν έχω συνευρεθεί ακόμα και δεν γνωρίζω καν το πρόγραμμά της. Θεώρησα λοιπόν επιβεβλημένη την παρέμβασή μου, προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Για το πρόγραμμα κάθε κοπέλας καλό είναι να δίνουμε βάση πάντα στις ανακοινώσεις του καταστήματος. Συγγνώμη για το λάθος αλλά οφείλεται σε παρανόηση. Καλό βράδυ.Κώλο δίνει?![]()
Μuna Liza=Ολα τα λεφτά.. Καλές διακοπές Αννα σε σένα και τις κοριτσάρες σου.![]()
Όντως η Muna Liza είναι δύναμη μέσα στο δωμάτιο.
ολα τα κορίτσια ειναι εξαιρετικά η μία καλύτερη από την άλληΜολις γυρισα απο το DIAMOND !
Εκανα προγραμμα σημερα παλι με την Τζενη !
Αυτη η δευτερη φορα ηταν ασυγκριτα καλυτερη της πρωτης που ηταν θετικη και αυτη !
Αρα σημερα η κοπελα εδωσε ρεστα
Παιδια θα τολμησω να γραψω πως ειναι η καλυτερη του μαγαζιου
Αλλη κλαση που λενε
Τωρα που συνηθισε το περιβαλλον του μαγαζιου μαλλον εχει γινει πραγματικο best value for money
Σε οσους αρεσουν οι μινιον καταστασεις προτεινεται ανεποφυλακτα
Υπηρεσιες υψηλοτατου επιπεδου χωρις να μπω σε λεπτομερειες της βαζω αριστα για οσα που προσεφερε σημερα
Καλο βραδυ σε ολους
Live metadhosi i Katharistia ine ia askima sklira gusta mono !!!ολα τα κορίτσια ειναι εξαιρετικά η μία καλύτερη από την άλλη
επιβεβαιωνω τον φιλο el reyΜuna Liza=Ολα τα λεφτά.. Καλές διακοπές Αννα σε σένα και τις κοριτσάρες σου.![]()
δεν κρατιέται θέλει κι αυτή να μπει στη μάχηLive metadhosi i Katharistia ine ia askima gusta mono !!!![]()
![]()
xa xa κανει ραντεβου και η καθαριστρια ?Live metadhosi i Katharistia ine ia askima sklira gusta mono !!!![]()
![]()
φιλαρακι μου τωρα τελευταια ολο παραξηγησεις προκαλεις χα χα χαΑγαπητέ συναγωνιστή και λοιποί συναγωνιστές καλησπέρα. Μόλις τώρα πρόσεξα ότι ρωτούσες για την καινούργια κοπέλα ενώ εγώ είχα συνευρεθεί με άλλη. Προφανώς υπήρξε μία παρεξήγηση. Με την καινούργια κοπέλα δεν έχω συνευρεθεί ακόμα και δεν γνωρίζω καν το πρόγραμμά της. Θεώρησα λοιπόν επιβεβλημένη την παρέμβασή μου, προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Για το πρόγραμμα κάθε κοπέλας καλό είναι να δίνουμε βάση πάντα στις ανακοινώσεις του καταστήματος. Συγγνώμη για το λάθος αλλά οφείλεται σε παρανόηση. Καλό βράδυ.
Live metadhosi!!!xa xa κανει ραντεβου και η καθαριστρια ?