Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.958
Πόντοι
4.656
LIVE TORA!!!
1000048321.jpg
1000048315.jpg
1000048334.jpg
1000048335.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
25
Like
3.322
Πόντοι
1.436

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.604
Πόντοι
7.195
Από την εμπειρία μου σου λέω, πως για να ανέβει φωτό κοπέλας απο το μαγαζί στο forum, θα πρέπει η κοπέλα να εχει εργασθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να εχει κάποια σχόλια απο τους συναγωνιστές ώστε να αποφασίσει η Αννα αν θα παραμείνει ή όχι.
Οπότε, πηγαίνετε, δείτε, δοκιμάστε και σχολιάστε, για να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Εγω προσωπικά λόγω φόρτου εργασίας, έχω πολυ καιρό να περάσω.
Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα πριν κλείσουν για καλοκαιρινές διακοπές και θα προσπαθήσω να περάσω. Για ο, τι δω θα ενημερώσω.
Καλο καλοκαίρι!!!
Ευχαριστω για την ενημερωση.
Θα περιμ ενω καποιες φωτο μαζι με τα σχολια των συναγωνιστων και φυσικα της κυριας Αννας ..

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.487
Πόντοι
1.436

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
483
Πόντοι
21
Μολις γυρισα απο το DIAMOND !
Εκανα προγραμμα σημερα παλι με την Τζενη !
Αυτη η δευτερη φορα ηταν ασυγκριτα καλυτερη της πρωτης που ηταν θετικη και αυτη !
Αρα σημερα η κοπελα εδωσε ρεστα
Παιδια θα τολμησω να γραψω πως ειναι η καλυτερη του μαγαζιου
Αλλη κλαση που λενε
Τωρα που συνηθισε το περιβαλλον του μαγαζιου μαλλον εχει γινει πραγματικο best value for money
Σε οσους αρεσουν οι μινιον καταστασεις προτεινεται ανεποφυλακτα
Υπηρεσιες υψηλοτατου επιπεδου χωρις να μπω σε λεπτομερειες της βαζω αριστα για οσα που προσεφερε σημερα
Καλο βραδυ σε ολους

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.225
Πόντοι
2.846
Αγαπητέ συναγωνιστή και λοιποί συναγωνιστές καλησπέρα. Μόλις τώρα πρόσεξα ότι ρωτούσες για την καινούργια κοπέλα ενώ εγώ είχα συνευρεθεί με άλλη. Προφανώς υπήρξε μία παρεξήγηση. Με την καινούργια κοπέλα δεν έχω συνευρεθεί ακόμα και δεν γνωρίζω καν το πρόγραμμά της. Θεώρησα λοιπόν επιβεβλημένη την παρέμβασή μου, προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Για το πρόγραμμα κάθε κοπέλας καλό είναι να δίνουμε βάση πάντα στις ανακοινώσεις του καταστήματος. Συγγνώμη για το λάθος αλλά οφείλεται σε παρανόηση. Καλό βράδυ.

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
4.317
Πόντοι
736
Μuna Liza=Ολα τα λεφτά.. Καλές διακοπές Αννα σε σένα και τις κοριτσάρες σου.:kiss-mark::rose:

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.254
Πόντοι
42.528
Μολις γυρισα απο το DIAMOND !
Εκανα προγραμμα σημερα παλι με την Τζενη !
Αυτη η δευτερη φορα ηταν ασυγκριτα καλυτερη της πρωτης που ηταν θετικη και αυτη !
Αρα σημερα η κοπελα εδωσε ρεστα
Παιδια θα τολμησω να γραψω πως ειναι η καλυτερη του μαγαζιου
Αλλη κλαση που λενε
Τωρα που συνηθισε το περιβαλλον του μαγαζιου μαλλον εχει γινει πραγματικο best value for money
Σε οσους αρεσουν οι μινιον καταστασεις προτεινεται ανεποφυλακτα
Υπηρεσιες υψηλοτατου επιπεδου χωρις να μπω σε λεπτομερειες της βαζω αριστα για οσα που προσεφερε σημερα
Καλο βραδυ σε ολους
ολα τα κορίτσια ειναι εξαιρετικά η μία καλύτερη από την άλλη

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.958
Πόντοι
4.656

eliasolton

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
303
Πόντοι
21
Αγαπητέ συναγωνιστή και λοιποί συναγωνιστές καλησπέρα. Μόλις τώρα πρόσεξα ότι ρωτούσες για την καινούργια κοπέλα ενώ εγώ είχα συνευρεθεί με άλλη. Προφανώς υπήρξε μία παρεξήγηση. Με την καινούργια κοπέλα δεν έχω συνευρεθεί ακόμα και δεν γνωρίζω καν το πρόγραμμά της. Θεώρησα λοιπόν επιβεβλημένη την παρέμβασή μου, προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Για το πρόγραμμα κάθε κοπέλας καλό είναι να δίνουμε βάση πάντα στις ανακοινώσεις του καταστήματος. Συγγνώμη για το λάθος αλλά οφείλεται σε παρανόηση. Καλό βράδυ.
φιλαρακι μου τωρα τελευταια ολο παραξηγησεις προκαλεις χα χα χα
τι σου κανει ο ερωτας !!!!!!
προσεχε σε παρακαλω τις παραξηγησεις γιατι υπαρχουν και κακοπιστοι που διαβαζουν !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom