Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 380K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
4
Like
6.000
Πόντοι
1.326

@Περπάτημα κάνει καλό
Ο τροβαδούρος της Φυλής, αφηγήθηκε αριστοτεχνικά τις εμπειρίες του και η περιγραφή του σκηνικού μοιάζει ταυτόχρονα με ρομαντική καρτ ποστάλ, μελαγχολικό ημερολόγιο και θεατρικό δωματίου.

Υιοθέτησε τεχνικές του Ντυσάν, αφού καθημερινά αντικείμενα (ερυθρές λάμπες, τσαλακωμένα εικοσάρικα, νιπτήρες με σαπουνόνερα) τα παρουσίασε ως έργα τέχνης προκειμένου να καταδείξει το τελετουργικό της προετοιμασίας και να προβληματίσει με τους συμβολισμούς.

Όσο για την αναφορά στην εξωτική Θεά που το γήινο όνομα της είναι Έμμυ, με τα γραφόμενα του απέδωσε άριστα τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της (πονηρά μάτια, ζωντάνια χαμόγελου, λυγερό κορμί).
Εξαιρετικός επίσης στην περιγραφή του ''παιχνιδιού'', των κινήσεων, των πραγμάτων (μέχρι και του σκούφου). Ακράδαντη απόδειξη της ικανότητας του στο να παρατηρεί, να καταγράφει και να μεταφέρει την ένταση της στιγμής.

Κοινωνικός σχολιασμός, αναφορές σε προγενέστερες εμπειρίες, υψηλές δόσεις αυτογνωσίας, και άπειρο υλικό προς το κοινό με σκοπό να ασκήσει το ίδιο την αυτοκριτική του.
Όλα αυτά συνθέτουν ένα κομψό -ελαφρώς μελό- αλλά σίγουρα απολαυστικό αφήγημα.

Κυρίες και κύριοι, θα τολμήσω να πω πως εδώ έχουμε τον έλληνα Μπουκόφσκυ από τα lidl από τη Βικτώρια.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.877
Πόντοι
28.636

@Περπάτημα κάνει καλό
Ο τροβαδούρος της Φυλής, αφηγήθηκε αριστοτεχνικά τις εμπειρίες του και η περιγραφή του σκηνικού μοιάζει ταυτόχρονα με ρομαντική καρτ ποστάλ, μελαγχολικό ημερολόγιο και θεατρικό δωματίου.

Υιοθέτησε τεχνικές του Ντυσάν, αφού καθημερινά αντικείμενα (ερυθρές λάμπες, τσαλακωμένα εικοσάρικα, νιπτήρες με σαπουνόνερα) τα παρουσίασε ως έργα τέχνης προκειμένου να καταδείξει το τελετουργικό της προετοιμασίας και να προβληματίσει με τους συμβολισμούς.

Όσο για την αναφορά στην εξωτική Θεά που το γήινο όνομα της είναι Έμμυ, με τα γραφόμενα του απέδωσε άριστα τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της (πονηρά μάτια, ζωντάνια χαμόγελου, λυγερό κορμί).
Εξαιρετικός επίσης στην περιγραφή του ''παιχνιδιού'', των κινήσεων, των πραγμάτων (μέχρι και του σκούφου). Ακράδαντη απόδειξη της ικανότητας του στο να παρατηρεί, να καταγράφει και να μεταφέρει την ένταση της στιγμής.

Κοινωνικός σχολιασμός, αναφορές σε προγενέστερες εμπειρίες, υψηλές δόσεις αυτογνωσίας, και άπειρο υλικό προς το κοινό με σκοπό να ασκήσει το ίδιο την αυτοκριτική του.

Κυρίες και κύριοι, θα τολμήσω να πω πως εδώ έχουμε τον έλληνα Μπουκόφσκυ από τα lidl από τη Βικτώρια.
Αχ βρε Αλάνι μου.

Πόσο πραγματικά με συγκίνησες.
Ανθρώποι σαν και εσένα, με καλλιέργεια, αξίες, ιδανικά, ευγένια, σεβασμό, θα μου λείψουν πραγματικά τώρα που θα Διαγράψω Μιά Γιά Πάντα τον λογαριασμό μου.

Δεν λύγισα για να απαντήσω σε απατεώνες -ψεύτες όλες αυτές τις μέρες.

Εσύ όμως έκανες τη Διαφορά.!!!

:woldman:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Είμαι χρόνια στη πιάτσα κ γνωρίζω πολλές κοπέλες που τους ζητάς με το έτσι θέλω ακάποτα γαμήσια.
Επίσης, αν δεν στα κάνουν τις απειλείς ότι θα τις μαυρίσεις στο site. Κ μετά γράφεις ότι ναναι
Ανεπίτρεπτα πράγματα!!!
Πρέπει να τα ξέρει αυτά ο διαχειριστής...

Αν δεν γίνω πιστευτός, μπορώ να τηλεφωνήσω σε κοπέλες ή να τους ζητήσω να στείλουν επώνυμο μήνυμα με τις πρακτικές σου.

Τότε να σε δω...
Εντάξει, ψεύτη, σε καταλάβαμε. Συνέχισε να βγάζεις μύθους από το μυαλό σου, όπως κάνεις στις κριτικές σου. :2funny:

Σε έτσουξε που μαθεύτηκε ότι στραπονάρεσαι και ψάχνεις να βρεις τρόπο να εκδικηθείς.

Εάν θέλω ακάποτα, τα παίρνω από στανταράκια τα οποία μοιράζομαι μόνο με συγκεκριμένα μέλη. Και συνήθως χωρίς έξτρα χρέωση.

Περιμένουμε, λοιπόν, τα μυνήματα και τα διαπιστευτήρια από τις άπειρες αυτές κοπέλες που μαυρίζω στο σάη. :2funny:

Ψινάκη, βάλε όπισθεν και ξεκίνα! :rockon::2funny::thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Πολύ ωραία κριτική !!! Και εγώ απο δάχτυλο ξεκίνησα και μου άρεσε πολύ !!!
Μετά έβαζα μέσα στον κώλο μου καρότα μπανάνες και πιο μετά αγγούρια Τριπόλεως !!!
Αργότερα με ξέσκισε ένας αράπης αλλά ήμουν σχεδόν έτοιμος, η πούτσα του μπήκε μέσα αεροπορία !!!
Δοκίμασε και κούτσουρο, τύπε! Όπως ο γνωστός Λίλας! :rockon:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Αχ βρε Αλάνι μου.

Ανθρώποι σαν και εσένα, με καλλιέργεια, αξίες, ιδανικά, ευγένια, σεβασμό, θα μου λείψουν πραγματικά τώρα που θα Διαγράψω Μιά Γιά Πάντα τον λογαριασμό μου.

Πριν φύγεις πρέπει να ρίξεις τη βόμβα! :blowup:

Έχεις παχυλό κατηγορητήριο για τα μυθομανή κτήνη που καταδυναστεύουν το σάη!

Ήρθε η ώρα του απόλυτου ξεβρακώματος. :uzi:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Σε έτσουξε που μαθεύτηκε ότι στραπονάρεσαι και ψάχνεις να βρεις τρόπο να εκδικηθείς.
Τι μαθεύτηκε ρε τύπε? Από πού?
Πες από πού και τι...

Η Κατερίνα λέει πως δύο μήνες βρώμαγε το χέρι της από το βρωμόκωλο σου!!! Δεν μπορούσε να ξεβρωμίσει τα χέρια της, που σου έκανε fisting σκατόπουστρο...

Πάρε τώρα το κιθαράκι σου κ παίξε σε κανένα παγκάκι
my-guitar-sounds-like-butt-v0-7vm582p0xr5e1.jpeg

Μία χαρά ισχύει ότι ζητάς ακάποτα κ απειλείς κοπέλες, γι' αυτό κ σε πετάνε έξω από τα μαγαζιά σκουπίδι

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Πες από πού και τι...

Η Κατερίνα λέει πως δύο μήνες βρώμαγε το χέρι της από το βρωμόκωλο σου!!! Δεν μπορούσε να ξεβρωμίσει τα χέρια της, που σου έκανε fisting σκατόπουστρο...

Μία χαρά ισχύει ότι ζητάς ακάποτα κ απειλείς κοπέλες, γι' αυτό κ σε πετάνε έξω από τα μαγαζιά σκουπίδι
Πάρε και συ τη φλογέρα σου να παίξεις σε κάνα μπουρδέλο!

Μαθεύτηκε ότι στραπονάρεσαι και έχεις λυσσάξει! :2funny:

Αυτά που γράφεις είναι μαλακίες και δεν είναι αποδείξεις. Αντιθέτως, εάν συνεχίσεις να λες ψέματα θα τιμωρηθείς παραδειγματικά, με τον τρόπο που θα υποδείξω στον @Reuzel , ο οποίος γνωρίζει πολλά για σένα.

Μιας και καταλάβαμε ότι σε τσούζουν τα προσωπικά δεδομένα, θα πάθεις ότι έπαθε κι ο Κουζινάκιας. Ρώτα, μάθε κι αν πιστεύεις ότι αξίζει το κόπο, συνέχισε να λες ψέματα.

Η τιμωρία σου θα είναι αναπόφευκτη κι επιβεβλημένη! :rockon:

* η μόνη λύση είναι να το λήξουμε τώρα... :hi:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Πάρε και συ τη φλογέρα σου να παίξεις σε κάνα μπουρδέλο!

Μαθεύτηκε ότι στραπονάρεσαι και έχεις λυσσάξει! :2funny:

Αυτά που γράφεις είναι μαλακίες και δεν είναι αποδείξεις. Αντιθέτως, εάν συνεχίσεις να λες ψέματα θα τιμωρηθείς παραδειγματικά, με τον τρόπο που θα υποδείξω στον @Reuzel , ο οποίος γνωρίζει πολλά για σένα.

Μιας και καταλάβαμε ότι σε τσούζουν τα προσωπικά δεδομένα, θα πάθεις ότι έπαθε κι ο Κουζινάκιας. Ρώτα, μάθε κι αν πιστεύεις ότι αξίζει το κόπο, συνέχισε να λες ψέματα.

Η τιμωρία σου θα είναι αναπόφευκτη κι επιβεβλημένη! :rockon:

Σταμάτα να λες ψέματα για μένα τύπε...εσύ είσαι πούστρα κ πας να ρίξεις λάσπη σε μένα.

Σύντομα θα βγουν στοιχεία με τα ακάποτα κ τις απειλές σου στις κοπέλες....

Νομίζεις δεν σε ξέρουν στα μαγαζιά, φακελωμένος είσαι...

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.232
Πόντοι
42.528
Πες από πού και τι...

my-guitar-sounds-like-butt-v0-7vm582p0xr5e1.jpeg

αστο μαν μην ασχολείσαι άλλο
θα τους κανονίσω εγώ όπως πρέπει

μόλις γυρίσω απ’ τις διακοπές μου

ο τύπος είναι καταγραμμένος από την μαρίνα στο μασάζ με αυτά που έχει κάνει και έχει ζητήσει
και αυτός και το αυτοκίνητο του

αφού δεν εμφανίζονται στα ραντεβού και κάνουν τους μαγκες πίσω από το πληκτρολόγιο θα εμφανιστώ εγώ μπροστά τους χωρίς να το περιμένουν

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446

@Περπάτημα κάνει καλό

Αχ βρε Αλάνι μου.

Ευχαριστώ ρε μύστες! :rockon::angel:
Μου έδωσε έμπνευση το μωράκι :smitten:
Εν τω μεταξύ την αμέσως επόμενη μέρα ανέβηκε ήδη κριτική κραξίματος/φόλας :jerking::2funny:
Φαίνεται αυτή τη στιγμή στην αρχική..
Τι τους έχει κάνει άραγε; Ή κυρίως τι της έκαναν; Απορώ... Άραγε είναι ρατσιστές, βρωμιάρηδες, ή τι άλλο;
Άβυσσος η ψυχή του μπουρδελιάρη...
Πάντως όσοι πραγματικά λατρεύουμε τις μαυρούλες (και το βλέπουν, από μόνες τους, αυθόρμητο και αληθινό) μια χαρά περνάμε..

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Η μόνη λύση είναι να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη κ να πάρεις πίσω τα ψέματα σου!!!

Αν συνεχίσεις, έρχονται οι απειλές κ οι ανωμαλίες σου στη φόρα (όχι μόνο στο site)

Θα εμφανιστώ από το πουθενά κ τότε δεν θα το μαζεύεις

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Σταμάτα να λες ψέματα για μένα τύπε...εσύ είσαι πούστρα κ πας να ρίξεις λάσπη σε μένα.

Σύντομα θα βγουν στοιχεία με τα ακάποτα κ τις απειλές σου στις κοπέλες....

Νομίζεις δεν σε ξέρουν στα μαγαζιά, φακελωμένος είσαι...
Εσύ είσαι περισσότερο φακελωμένος από όσο νομίζεις. :afro:

Τόση ώρα περιμένω να βγάλεις στοιχεία και δεδομένα στη φόρα!
Γιατί δεν το κάνεις? Τόσα ψέματα γράφεις στις κριτικές.
Εύκολο είναι να σκεφτείς κι άλλα! :2funny:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
αστο μαν μην ασχολείσαι άλλο
θα τους κανονίσω εγώ όπως πρέπει

μόλις γυρίσω απ’ τις διακοπές μου

ο τύπος είναι καταγραμμένος από την μαρίνα στο μασάζ με αυτά που έχει κάνει και έχει ζητήσει
και αυτός και το αυτοκίνητο του

αφού δεν εμφανίζονται στα ραντεβού και κάνουν τους μαγκες πίσω από το πληκτρολόγιο θα εμφανιστώ εγώ μπροστά τους χωρίς να το περιμένουν
Ντάξει Αλβανέ, μας έπεισες. Δεν χρειάζεται να σου γράφει τα ποστ ο φίλος σου.

Αφού με έχει καταγράψει με νόμιμο τρόπο, περιμένω το βίντεο με τις ανωμαλίες μου
για τη συλλογή μου. :erection:

Επίσης, θέλω να γράψεις ΤΩΡΑ δημοσίως την πινακίδα και τη μάρκα του αυτοκινήτου μου.

Περιμένουμε με αγωνία! :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Εσύ είσαι περισσότερο φακελωμένος από όσο νομίζεις. :afro:

Τόση ώρα περιμένω να βγάλεις στοιχεία και δεδομένα στη φόρα!
Γιατί δεν το κάνεις? Τόσα ψέματα γράφεις στις κριτικές.
Εύκολο είναι να σκεφτείς κι άλλα! :2funny:
Τύπε τα δικά μου δεν θα βγουν στο site...

Θα πάνε απευθείας εκεί που σε πονάει κ θα πέσει κ τηλέφωνο από τα κορίτσια να τα επιβεβαιώσει. Παντού....

Θα ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν!!!

Θέλω να σε δω πως θα αντιδράσεις τότε και πως θα το χειριστείς:2funny::2funny::2funny:

Έ ρε γέλια που θα πέσουν

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Η μόνη λύση είναι να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη κ να πάρεις πίσω τα ψέματα σου!!!

Αν συνεχίσεις, έρχονται οι απειλές κ οι ανωμαλίες σου στη φόρα (όχι μόνο στο site)

Θα εμφανιστώ από το πουθενά κ τότε δεν θα το μαζεύεις
Μα μόνος σου εκτέθηκες! Βρήκα την ευκαιρία να σε χτυπήσω εκεί που πονάς! :rockon:
Αποδείξεις δεν γίνεται να υπάρξουν ότι στραπονάρεσαι, γιατί ότι γίνεται στο
δωμάτιο μένει εκεί. Όμως, ο τρόπος που αντέδρασες και συνεχίζεις να αντιδράς
δείχνει ότι τον παίρνεις. :zfuck:

Θα παραδεχτείς σαν άντρας ότι γουστάρεις το στραπόν κι εγώ θα ζητήσω
συγγνώμη δημοσίως. :hi:

Δεν είναι ντροπή να είσαι ανώμαλος. Ντροπή είναι να μην το παραδέχεσαι! :woldman:

Εγώ έχω την παλλικαριά και γράφω δημόσια τις ανωμαλίες μου.
Περιμένουμε το ίδιο κι από εσένα! :rockon:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Τύπε τα δικά μου δεν θα βγουν στο site...

Θα πάνε απευθείας εκεί που σε πονάει κ θα πέσει κ τηλέφωνο από τα κορίτσια να τα επιβεβαιώσει. Παντού....

Θα ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν!!!

Θέλω να σε δω πως θα αντιδράσεις τότε και πως θα το χειριστείς:2funny::2funny::2funny:

Έ ρε γέλια που θα πέσουν
Ρε Ψινάκη, σταμάτα να μπλοφάρεις! Πριν έλεγες ότι θα τα βγάλεις στη φόρα!
Τώρα λες εκτός σάιτ! Αφού δεν έχεις κανένα στοιχείο!

Ήδη γελάω με τα κούφια λόγια σου! :2funny::2funny::2funny:

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.424
Πόντοι
35.948
Μα μόνος σου εκτέθηκες! Βρήκα την ευκαιρία να σε χτυπήσω εκεί που πονάς! :rockon:
Αποδείξεις δεν γίνεται να υπάρξουν ότι στραπονάρεσαι, γιατί ότι γίνεται στο
δωμάτιο μένει εκεί. Όμως, ο τρόπος που αντέδρασες και συνεχίζεις να αντιδράς
δείχνει ότι τον παίρνεις. :zfuck:

Θα παραδεχτείς σαν άντρας ότι γουστάρεις το στραπόν κι εγώ θα ζητήσω
συγγνώμη δημοσίως. :hi:

Δεν είναι ντροπή να είσαι ανώμαλος. Ντροπή είναι να μην το παραδέχεσαι! :woldman:

Εγώ έχω την παλλικαριά και γράφω δημόσια τις ανωμαλίες μου.
Περιμένουμε το ίδιο κι από εσένα! :rockon:
Τύπε εσύ είσαι πούστης κ πας να τους βγάλεις όλους πούστηδες

Γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ τον Μπάμπολα κ του πετάς λάσπη?

Η γυναικούλα τα ξέρει τα καμώματα σου άραγε ή εκεί το παίζεις ηθικός?:2funny::2funny:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.517
Πόντοι
4.646
Τύπε εσύ είσαι πούστης κ πας να τους βγάλεις όλους πούστηδες?

Γιατί ζηλεύεις τόσο πολύ τον Μπάμπολα κ του πετάς λάσπη?

Η γυναικούλα τα ξέρει τα καμώματα σου άραγε?
Ναι, τα ξέρει τύπε! Γι αυτό με παράτησε, μου πήρε την μισή περιουσία και με χώρισε! :2funny::2funny::2funny:

Η μαμά σου, που μένεις ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, τα ξέρει? :2funny::2funny::2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom