Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Είχε τσατσά. Εγώ πήγα αρχές της εβδομάδας. Τριαντάρα 1,65 περίπου, λεπτούλα καλό σωματάκι
Καλύτερα ρώτα ονόματα γιατι σε ορισμένα μαγαζιά οι κοπέλες αλλάζουν συνεχως. Με αύτα χαρακτηριστικά είναι πολλές.

Τελευταία τροποποίηση:

Koritsiamarkoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Mιλφοκατάσταση όπως φανταζομαι ότι θες αυτην την περίοδο, παίζει... Σουζη πρωινά venus στο φάτσα στην μινωταύρου, Βλάντα πρωί συνήθως 3ο σπιτάκι στο βάθος στα vegas και Λιλιάνα (μάλλον ακόμα) βραδινή στο free house. Εξαιρετική από υπηρεσίες και η Νικόλ στο casa (πρωινή) αλλά ξεφεύγει από μιλφ και πάμε στο gilf. Πολύ ωραίο σώμα με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο αλλά τα χρόνια δεν κρύβονται. Εμένα πάντως με ψήνει και δίνω έστω και στο πολύ αραία και στο πολύ που καμιά παρουσία.
Με ενδιαφερει η Νικολ που προτεινες( οπως και να εχει οι υπηρεσιες εχουν προτεραιωτητα. Το Κασα που λες πιο ειναι?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Με ενδιαφερει η Νικολ που προτεινες( οπως και να εχει οι υπηρεσιες εχουν προτεραιωτητα. Το Κασα που λες πιο ειναι?
Εμπεδοκλέους. Τέρμα στη Φρίξου αριστερά. Κάποτε ήταν γυναικάρα ασύλληπτη. Σώμα παραμένει τούμπανο. Το πρόσωπο μετά το ρεκτιφιέ ή θα σε ξενερώσει ή δεν θα σε ενοχλήσει και θα περάσεις.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Μεσημεριανή βόλτα από την περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα....Πολλά σπιτάκια ανοικτά σχεδόν όλα τα σίλβερ. Ποσότητα μεν, ποιότητα χαμηλότατου επιπέδου. Έφυγα με γεμάτες τσέπες αφού δεν..... Οι μόνες που ξεχώρισαν, ήταν μια ελληνίδα μίλφ Ιωάννα στην ερημίτη 3α, όχι κάτι τρομερό αλλά οκ.Και μια κοπέλα στο hot lady. Πολύ καλή από εμφάνιση. Μαυρομάλλα, σκίνι αλλά με καλλίγραμο σώμα, μελαχρινή, καλά ελληνικά αλλά όχι ελληνίδα, μάλλον ρουμάνα. Δεν ξέρω γιατί αλλά από ένστικτο δεν μπήκα. Ίσως έκανα και λάθος. Βάση προγράμματος στο άλλο σαιτ ήταν και έμμα και σούζυ. Για Έμμα παρότι είναι σούπερ, η ταρίφα της είναι πολύ υψηλή πλέον και η σούζυ είναι χιλιοπαιγμένο το έργο. Godiva ανοικτό.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Μεσημεριανή βόλτα από την περιοχή. Δεν υπάρχει τίποτα....Πολλά σπιτάκια ανοικτά σχεδόν όλα τα σίλβερ. Ποσότητα μεν, ποιότητα χαμηλότατου επιπέδου. Έφυγα με γεμάτες τσέπες αφού δεν..... Οι μόνες που ξεχώρισαν, ήταν μια ελληνίδα μίλφ Ιωάννα στην ερημίτη 3α, όχι κάτι τρομερό αλλά οκ.Και μια κοπέλα στο hot lady. Πολύ καλή από εμφάνιση. Μαυρομάλλα, σκίνι αλλά με καλλίγραμο σώμα, μελαχρινή, καλά ελληνικά αλλά όχι ελληνίδα, μάλλον ρουμάνα. Δεν ξέρω γιατί αλλά από ένστικτο δεν μπήκα. Ίσως έκανα και λάθος. Βάση προγράμματος στο άλλο σαιτ ήταν και έμμα και σούζυ. Για Έμμα παρότι είναι σούπερ, η ταρίφα της είναι πολύ υψηλή πλέον και η σούζυ είναι χιλιοπαιγμένο το έργο. Godiva ανοικτό.
Bουλγαρα ειναι στο hotlady μετρια πραγματα στο δωματιο

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Αυτές οι κωλογριες που τις έχουν ( πολύ κακώς)σε πολλά μαγαζιά στον Μύλο, είναι ο καρκίνος της περιοχής, πρέπει να εκδιωχθούν με ήρεμες διαδικασίες
Αφου γυναικες δε βρισκουν γι αυτο τις κρατανε ακομα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Οι νέες πλέον είναι τεμπέλες δεν πάνε να δουλέψουν.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Ποιο είναι το hot lady ρε παιδιά
Φρίξου, όπως την ανεβαίνεις δεξιά, πλευρά inside και sex and the city.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Bουλγαρα ειναι στο hotlady μετρια πραγματα στο δωματιο
Από εμφάνιση καλή όμως.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Ενω οι παλιες ξεσκιζοτουζαν να μας εξυπηρετησουν....
Τις προτιμω πάντως από τους τσάτσους. Αν και είναι ευγενικότατοι και καλοδιάθετοι 2-3 νεαροί που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό, δεν ξερώ, δεν μου κολλάνε καλά στο κόνσεπτ της μπουρδελότσαρκας.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
ρε μαγκες μου ξερει κανενας τιποτα για την ναρυ;κρεμασε την φανελα;θα ξαναγυρισει;ξεδιπλώνεται σε αλλη χωρα;αυτη η γυναικα ηταν εργο.
Μια χαρά ήταν όταν ξεκίνησε μετά το πήγε το απλο στο 50 και ξενέρωσα..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Φόλα ALERT κύριοι!Εύα στο ξύλινο δίπλα στο Venus !Παρασηρθηκα από τους ωραίους βυζους που τους είχε φόρα παρτίδα και μπήκα!αγενεστατη διεκπεραίωτικη και μουτρωμένη!με τα χίλια ζόρια έχυσα! πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα!
Έχω πει για αυτήν ότι έφαγα και εγώ φολα

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
144
Πόντοι
0
Φρίξου, όπως την ανεβαίνεις δεξιά, πλευρά inside και sex and the city.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από εμφάνιση καλή όμως.
Είναι αυτό που το βράδυ έχει μια Ρωσίδα μικρουλα σωστά;
Ούτε πατάω σε αυτήν..

DrX-ray

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Για πείτε ρε μάγκες καμία που να κάνει πρωκτικό και να αξίζει εκτός της βλαντας και να είναι εδώ αυτή την περίοδο είτε πρωινή είτε Βραδυνή βάρδια!!!! Ευχαριστώ

• Λύπη
Αντιδράσεις: LB

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Καλησπέρα συνάδελφοι! Πώς είστε; Ελπίζω πάντα όρθιοι! Απέχω αρκετούς μήνες από την σελίδα, μπήκα σήμερα για να μαυρισω το ινκόγκνιτο. Έδωσα 60 για μια καμιλα, ήρθε πρόσχαρη μέσα αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί, δεν το κατείχε το άθλημα. Άνοστο τσιμπούκι και πέρασμα σκούφου ΑΝΑΠΟΔΑ σε μελάτο μαρκούτσι και καβαλάει! Ο σκούφος βγήκε και πήγε να τον ξαναβάλει, δεν ήθελε να φέρει καινούργιο μέχρι που την είπα τέλος τότε μόνο ταράχτηκε! Η συνέχεια επισοδειο από την Λάμψη με μένα να γίνομαι Γιανκος Δράκος γιατί ζήτησα τα λεφτά μου πίσω προφανώς, ξεκίνησε η ρωσομπλιετ κωλογρια να με βρίζει και να με απειλεί! Έφυγε ντεμεκ να φέρει τους μπράβους, αλλά γύρισε πίσω με μια άλλη ρωσομπλιετ κωλογρια και με βρίζανε παρέα! Είπα να μην πάρω την αστυνομία εξ αρχής, κακώς όπως αποδείχθηκε! Μόλις κάλεσα 100 άλλαξε το τροπάρι! Κλειστο να τα βρούμε, πάρε τα μισά και άλλες πίπες! Μόλις λέω το όνομα του μαγαζιού μου φέρνει τα φράγκα και για σας! Ακόμα παίζει να με βρίζουν οι τσατσογριες! Μαύρο από μένα, ελπίζω να σώσω και κάναν ακόμα
Μπράβο και εύγε φίλε! Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί και με μένα πριν αρκετό καιρό Red Diamond με μία κοριτσάρα Ρουμάνα αλλά ακριβώς τα ίδια με σένα ξινά μούτρα και πέρασμα καπότας με πεσμένο πουλί. Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, δεν τα δίναν άρχισα να φωνάζω και να κλωτσάω ότι έβρισκα μπροστά μου. Η κοπέλα έπαιρνε νταβατζή να έρθει, και εγώ έπαθα αμόκ και τους απείλησα ότι θα φέρω παρέα και θα το κάνω θερινό και μετά και αστυνομία. Μου δώσαν τα λεφτά η τσατσά που με συνόδευε όλο γλύκες μέχρι το αυτοκίνητο. Μπράβο έτσι θέλουνε κανονικά ξύλο πρώτα και μετά αστυνομία!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.395
Πόντοι
1.346
Μπράβο και εύγε φίλε! Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχε παιχτεί και με μένα πριν αρκετό καιρό Red Diamond με μία κοριτσάρα Ρουμάνα αλλά ακριβώς τα ίδια με σένα ξινά μούτρα και πέρασμα καπότας με πεσμένο πουλί. Ζήτησα τα λεφτά μου πίσω, δεν τα δίναν άρχισα να φωνάζω και να κλωτσάω ότι έβρισκα μπροστά μου. Η κοπέλα έπαιρνε νταβατζή να έρθει, και εγώ έπαθα αμόκ και τους απείλησα ότι θα φέρω παρέα και θα το κάνω θερινό και μετά και αστυνομία. Μου δώσαν τα λεφτά η τσατσά που με συνόδευε όλο γλύκες μέχρι το αυτοκίνητο. Μπράβο έτσι θέλουνε κανονικά ξύλο πρώτα και μετά αστυνομία!
Εδω ειστε λιγο λαθος και τζαμπα κανετε φασαρια.. που ποτε δεν ξερεις μπορει να βρεις και το μπελα σου.

Αν η κοπελα μπει στο δωματιο ξεκινησει να κανει οτι κανει και περασει το προφυλακτικο, εκει δεν ζητας τα λεφτα σου πισω
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φαγητο να τρως αρκετο και μετα να λες: δεν μ αρεσε θελω τα λεφτα μου πισω. Καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω;

Φαντασου τωρα σε καθε κοπελα που περναμε.. επιδεις δεν μας αρεσε το τι κανει να ζηταμε πισω τα λεφτα.. γινεται αυτο το πραγμα;

Τι κανεις για να το αποφυγεις και να μην χασεις λεφτα. Απλο ειναι.. σ αρεσει μια κοπελα περνας στο δωματιο και δινεις τα λεφτα στην τσατσα οκ ερχεται η κοπελα μεσα.. και πριν ξεκινησετε τις λες (εφοσον καταλαβαινει αγγλικα η Ελληνικα) κανεις αυτο αυτο κι αυτο; π.χ γλωσσοφιλα, τριψιματα η αλλα εξτρα! οχι σου λεει.. οκ τις λες να μην κατσει καθολου, βγαινεις εξω ζητας τα λεφτα και φευγεις κυριος χωρις φασαριες. Οσες φορες το εκανα πηρα τα λεφτα πισω και δεν μιλησε κανεις, σε μερικες περιπτωσεις μου ζητησαν και συγνωμη.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.529
Πόντοι
456
Το θέμα είναι αν μην φτάνει εκεί η κατάσταση. Δεν ξέρω ποιος είσαι και πόσο πλάτες από άσβερκους ίσως έχεις... Αλλά επειδή άσβερκους έχουν και τα -δέλα, καλό είναι να μην βρεθεί κανείς στο νοσοκομείο εκατέρωθεν για 50-60 ή πόσα άλλα ευρώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom