Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.066
- Πόντοι
- 1.056
Τα τηγάνια έπρεπε να γράφει
Τα τηγάνια έπρεπε να γράφει
18:00 εφυγε πελατης 18:05 ηδη εριξα πανσετες στο φουρνο
Δεν ξέρω τι είναι το ΚολονατοΦημες λενε πιο πριν ειχε κανει κολονατο ο @Terrano γ αυτο κ εσπασε το ποδι του
Μα ανάβεις τωρα Nicole..... σε θερμοκρασία σώματος καυτη σαν την δικιά σου.... μμμμμ18:00 εφυγε πελατης 18:05 ηδη εριξα πανσετες στο φουρνο
Άλλως τρώει τις πανσετες @Terrano .. στην δίαιτα μας έχει.....Νικόλ σε σκέφτομαι πολύ τώρα τελευταία....
Και εγώ σε σκέφτομαι γυμνό στο κρεβάτι με τον γύψο στο πόδιΝικόλ σε σκέφτομαι πολύ τώρα τελευταία....
Tα έκοψες τα τηγανητά?18:00 εφυγε πελατης 18:05 ηδη εριξα πανσετες στο φουρνο
Φετίχ με γύψο; Οπότε θέλεις στείλε μου ινμποξ για να κανονίσουμεΚαι εγώ σε σκέφτομαι γυμνό στο κρεβάτι με τον γύψο στο πόδι
Λες να πάρουμε κανενα 5 κιλό γυψω καλυτεχνικο να πασαλιφτουμε για φετίχ με τα κορίτσια? Νέα εποχή στο χώρο του σεξ... Τα γύψινου χρόνια του @TerranoΦετίχ με γύψο; Οπότε θέλεις στείλε μου ινμποξ για να κανονίσουμε
Να τον αραιώνεται τον γύψο καλλιτεχνίας με λίγο γύψο οικοδομωνΛες να πάρουμε κανενα 5 κιλό γυψω καλυτεχνικο να πασαλιφτουμε για φετίχ με τα κορίτσια? Νέα εποχή στο χώρο του σεξ... Τα γύψινου χρόνια του @Terrano
Με αυτά που λέμε βλέπω από Δευτέρα να δημιουργείται έλλειψη γύψου στην Θεσσαλονίκη και να ανεβαίνει η τιμή του.
Μετά θα σε κάνουμε γυψινο άγαλμα έξω από το γνωστό πορνοξενοδοχειοΜε αυτά που λέμε βλέπω από Δευτέρα να δημιουργείται έλλειψη γύψου στην Θεσσαλονίκη και να ανεβαίνει η τιμή του.