txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.113
- Πόντοι
- 496
Αυτο δεν σου κανεινομιζω εκλεισε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα εχω δικο μ thread??
Δώσε πληροφορίες φίλε μου..Εγω παντως με julia πειραια με τον χώρο της μια χαρα με 30€ πιπα εξαιρετική μερακληδικη τελειωτικη με βολεύει και πηγαίνω. Ευχαριστώ
Αυτή το πιο φτηνό πρόγραμμα είναι 50 € λέει...ναι σωστά..
Ναι απλα εμενα με ενδιαφέρει αποκλειστικά μόνο πιπα.Αυτή το πιο φτηνό πρόγραμμα είναι 50 € λέει...
Εχει Μαρινα, τινα νικολαου κ ρενα, νικαια με πολυ μεγαλα μασταριαΚαλησπερα Ρε παίδες καμιά παχουλή και με βυζάρες για μας που μας αρέσουν έχει υπάρχει Αθήνα;Ή Καμία 50+ να περάσουμε ωραία;
Έχουμε κανένα λινκ για αυτές;Εχει Μαρινα, τινα νικολαου κ ρενα, νικαια με πολυ μεγαλα μασταρια
Έχουμε κάποιο λινκ τηλέφωνο ή που βρίσκονται Έχουμε άποψη έχει πάει κάποιος αξίζουν;Εχει Μαρινα, τινα νικολαου κ ρενα, νικαια με πολυ μεγαλα μασταρια
Έχουμε κάποιο λινκ τηλέφωνο ή που βρίσκονται Έχουμε άποψη έχει πάει κάποιος αξίζουν;Εχει Μαρινα, τινα νικολαου κ ρενα, νικαια με πολυ μεγαλα μασταρια
Ρενα νικαιαΈχουμε κανένα λινκ για αυτές;
ΜαριναΈχουμε κανένα λινκ για αυτές;
Δεν ειναι 4αρια τα βυζια![]()
Ειρηνη
Eime 54 χρ. , ella moro mou stin agalitsa mou, na sou fevgi stres kai agxos , na se χαλαρωσo agori mou tel 6974785567kanesex.com
Επίσκεψη στην ειρήνη 50++ όμορφη γυναίκα , πληθωρική, με μεγαλα κανόνια 4+. Σφικτό και μεγάλο πίσω μέρος (δεν δίνει) . Δεκτική και πολύ αισθησιακή. Ήρεμη και υπομονετική. Έχει πάρει κάποια κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Χώρος ένα καθαρό διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Στα 50 η μία βολή και στα 60 οι δύο για μια ώρα. Είναι μια τίμια επιλογή σε αυτήν την κατηγορία γυναίκας.
Μπορεί να υπερβάλλω ? Ίσως .Δεν ειναι 4αρια τα βυζια
Συμφωνώ συναγωνιστή. Πολύ καλή η κυρία Ειρήνη για όποιον αναζητά τη συγκεκριμένη ηλικία και σωματότυπο. Για τα βυζιά της όμως, το πολύ τριάρια...Αν έδινε και κώλο θα ήμουν συχνότερος επισκέπτης της...![]()
Ειρηνη
Eime 54 χρ. , ella moro mou stin agalitsa mou, na sou fevgi stres kai agxos , na se χαλαρωσo agori mou tel 6974785567kanesex.com
Επίσκεψη στην ειρήνη 50++ όμορφη γυναίκα , πληθωρική, με μεγαλα κανόνια 4+. Σφικτό και μεγάλο πίσω μέρος (δεν δίνει) . Δεκτική και πολύ αισθησιακή. Ήρεμη και υπομονετική. Έχει πάρει κάποια κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες. Χώρος ένα καθαρό διαμέρισμα στην Καλλιθέα. Στα 50 η μία βολή και στα 60 οι δύο για μια ώρα. Είναι μια τίμια επιλογή σε αυτήν την κατηγορία γυναίκας.