nickkk2111
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Ποιο λόγο έχω... Θέλω να σταματήσει εδώ και να τελειώνουμε... Αλλιώς σε ότι έχω ιερό θα πάω εισαγγελέα για τα περεταιρω!!! Δε γίνεται να σπηλιωνεται ένα άνθρωπος έτσι... Αποχώρησα ευγενικά γιατί για μένα δε μετράει η συγκεκριμένη - είναι μπάζουν για μένα σε άλλους μπορεί να αρέσει -και βγαίνει ανώνυμα στο white-pages.gr και με ξεφτιλίζει το σουργελο στο κύκλο μου έτσι!!!! ΤΕΛΟΣ... Αν δεν ξανασχοληθει Δεν ξαναασχολυμαι!!!Εισαι απλα τραγικος μεγαλε τραβα καμια παχυα να ηρεμησεις και ασε τη @Sexyjoanna ησυχη και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα πρωινιατικα ,σιγουρα στα πμ θα της ζητας καμια συναντηση τωρα ψυχακια
Και αφήστε τις υποστηρίξει γιατί υπάρχουν και άλλα παιδιά από εδώ.. Ήδη μου έχουν γράψει για την εν λογω!!! Κοφτε το εδώ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο λόγο έχω... Θέλω να σταματήσει εδώ και να τελειώνουμε... Αλλιώς σε ότι έχω ιερό θα πάω εισαγγελέα για τα περεταιρω!!! Δε γίνεται να σπηλιωνεται ένα άνθρωπος έτσι... Αποχώρησα ευγενικά γιατί για μένα δε μετράει η συγκεκριμένη - είναι μπάζουν για μένα σε άλλους μπορεί να αρέσει -και βγαίνει ανώνυμα στο white-pages.gr και με ξεφτιλίζει το σουργελο στο κύκλο μου έτσι!!!! ΤΕΛΟΣ... Αν δεν ξανασχοληθει Δεν ξαναασχολυμαι!!!
Και αφήστε τις υποστηρίξει γιατί υπάρχουν και άλλα παιδιά από εδώ.. Ήδη μου έχουν γράψει για την εν λογω!!! Κοφτε το εδώ!!!