Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Καμία νέα κορασίδα με μεγάλα βυζιά? ( Όχι θωρηκτό Αβέρωφ σε κιλά) Έχετε να προτείνετε μύστες?
Καμία νέα κορασίδα με μεγάλα βυζιά? ( Όχι θωρηκτό Αβέρωφ σε κιλά) Έχετε να προτείνετε μύστες?
σίγουρα θέλει ξεσκαρταρισμα η φάση με τις Λατίνες, αλλά προς Θεού, ΟΧΙ άλλες Μολδαβές...Ας φέρουν Βουλγάρες, Ρωσίδες, Ουκρανός, Αλβανες, Ρουμάνες όχι ότι οι Ρουμάνες είναι καλές δηλαδή, αλλά θα το θυμάσαι...στην πορεία Μοδαβες και Ρουμάνες βγάζουν πολλά θέματα, ΔΕΝ κανουν.Έχω παρατηρήσει ότι η αλυσίδα Φυλής 86-109 δουλεύει πλέον μόνο με Μολδαβές. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλες, οι οποίες μας έχουν πήξει στις βρωμολατίνες.
Παιδες πριν κανα 2ωρο περιπου κατα τις 22:00 μου εριξε μια ατακα η Ροζα στο Κολωνου 32α ισογειο που θελω να την μοιραστω μαζι σας...Με την συγκεκριμενη παω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα...επισης την πετυχαινω και αρκετες φορες χωρις να το θελω περιξ των μπουρδελων οταν εχει σχολασει και απλα της λεω ενα γεια....Μπαινει λοιπον στο δωματιο και ακολουθει ο εξης διαλογος:
Ροζα: τι γινεται με σενα καθε μερα μπουρδελα εισαι? ολο σε βλεπω καθε μερα βολτα στα μπουδελα...
εγω: Eεε σχεδον καθε μερα ναι...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....
Ροζα: Πολυ σεξ κανεις εσυ...
Εγω: Eεεε προσπαθω κουκλα μου τι να κανω....εσυ παντως γενικα σιγουρα κανεις περισσοτερο σεξ απο μενα....
Ροζα: NAI ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.... (αυτη ειναι η ατακα που λεγαμε)
Εγω: Μμμμμμ οκ ναι κοριτσι μου εχεις δικιο....ελα τωρα παμε να ξεκινησουμε γιατι περναει και η ωρα....
Που εισαι ρε Ξεκλειδωτη να της κανεις μια επισκεψη χαχαχα.....δεν μπορω χαχαχαχα
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Μυστη μου...Παιδες πριν κανα 2ωρο περιπου κατα τις 22:00 μου εριξε μια ατακα η Ροζα στο Κολωνου 32α ισογειο που θελω να την μοιραστω μαζι σας...Με την συγκεκριμενη παω περιπου 1-2 φορες την εβδομαδα...επισης την πετυχαινω και αρκετες φορες χωρις να το θελω περιξ των μπουρδελων οταν εχει σχολασει και απλα της λεω ενα γεια....Μπαινει λοιπον στο δωματιο και ακολουθει ο εξης διαλογος:
Ροζα: τι γινεται με σενα καθε μερα μπουρδελα εισαι? ολο σε βλεπω καθε μερα βολτα στα μπουδελα...
εγω: Eεε σχεδον καθε μερα ναι...τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα....
Ροζα: Πολυ σεξ κανεις εσυ...
Εγω: Eεεε προσπαθω κουκλα μου τι να κανω....εσυ παντως γενικα σιγουρα κανεις περισσοτερο σεξ απο μενα....
Ροζα: NAI ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕΞ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.... (αυτη ειναι η ατακα που λεγαμε)
Εγω: Μμμμμμ οκ ναι κοριτσι μου εχεις δικιο....ελα τωρα παμε να ξεκινησουμε γιατι περναει και η ωρα....
Που εισαι ρε Ξεκλειδωτη να της κανεις μια επισκεψη χαχαχα.....δεν μπορω χαχαχαχα
Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...
Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 κάτω η Γιούλη, λατίνα με καλό κορμί αλλά άβυζη.

Έχω παρατηρήσει ότι η αλυσίδα Φυλής 86-109 δουλεύει πλέον μόνο με Μολδαβές. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους κι άλλες, οι οποίες μας έχουν πήξει στις βρωμολατίνες.
Σοβαρά; Προσωπικά έχω σχετικά καλή εμπειρία από Μολδαβες. Βέβαια δε συνηθίζω να περνάω με την ίδια κοπέλα πολλές φορές και όταν το κάνω, θα είναι μετά από αρκετούς μήνες. Όπως και να 'χει, οι Μολδαβες είναι πολύ καλύτερες κατ' εμέ από τις Λατινες και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση.σίγουρα θέλει ξεσκαρταρισμα η φάση με τις Λατίνες, αλλά προς Θεού, ΟΧΙ άλλες Μολδαβές...Ας φέρουν Βουλγάρες, Ρωσίδες, Ουκρανός, Αλβανες, Ρουμάνες όχι ότι οι Ρουμάνες είναι καλές δηλαδή, αλλά θα το θυμάσαι...στην πορεία Μοδαβες και Ρουμάνες βγάζουν πολλά θέματα, ΔΕΝ κανουν.
οι καλύτερες είναι οι Ουκρανές: Είναι σαν τις Ρωσίδες όχι μπλαζε, ευγενικές αν είσαι καλός ανοίγονται και αυτές. Ακολουθούν οι Ρωσίδες, τα λόγια είναι περιττά, αλλά μπλαζέ και σφόδρα φιλοχρήματες. Μετά πάμε σε γειτονιά μεριά: Αλβανες, Βουλγάρες...Ειναι σαν τις Ελληνίδες μα σαφώς πιο μπάτζετ και με πολύ μεγαλύτερο φιλότιμο. Μετά πάμε Λατίνες...ΔΕΝ είναι από δω, δεν ξέρουν πολλά, δεν θέλουν να μάθουν πολλά, μας θεωρούν κάπως περίεργους, είναι οριακά φιλοχρήματες γιατί καλούνται μέσα σε 3-6 μήνες της βίζας τους να βγάλουν όσα πιο πολλά και να γυρίσουν πίσω. Και τώρα...ο απόπατος, το αφαν γκατέ του ντεκαντανς: Ρουμάνες και Μολδαβές...έχουν πολύ όμορφα χαρακτηριστικά όπως λευκό δέρμα, όμορφα μάτια, μεγάλα στήθη...Υπηρεσίες τυπικές, συμπεριφορά από παγωμένη και πανω, για να μπεις μέσα σε κοιτάζουν λες και είσαι ο πρίγκιπας τους, πουλάνε έρωτα αβερτα, μετά από κάνα δυο φορές σε φολιάζουν από μόνες τους για να μην τους κατσικωθεις...Οι Ρουμάνες όταν φορτώνουν είναι χειρότερες από τις Μολδαβές! Νομίζω η Μολδαβία έχει κάπου 2,5 εκ κόσμο, άρα χοντρικά 1,2εκ άντρες και 1,2εκ πουτάνες. Στο Μετάξι έχουν και πρεσβεία...το Πορνο-Μωλ(δαβία) Βέβαια περί ορέξεως...και ο καθείς άρχοντας της τσέπης του.Σοβαρά; Προσωπικά έχω σχετικά καλή εμπειρία από Μολδαβες. Βέβαια δε συνηθίζω να περνάω με την ίδια κοπέλα πολλές φορές και όταν το κάνω, θα είναι μετά από αρκετούς μήνες. Όπως και να 'χει, οι Μολδαβες είναι πολύ καλύτερες κατ' εμέ από τις Λατινες και σε συμπεριφορά και σε εμφάνιση.
Γιατί έχει 2 αποχετεύσεις ο νεροχύτης; Η αποπάνω τί είναι, υπερχείλιση;
ειχε κεφια ο αλβανος μαστορας και εβαλε ολη του την φαντασια να οργιασειΓιατί έχει 2 αποχετεύσεις ο νεροχύτης; Η αποπάνω τί είναι, υπερχείλιση;

Αναφέρεσαι προφανώς στις Ελληνίδες φοιτήτριες της Ρουμανίας που όταν εργάζονταν στα μπουρδέλα και στα στούντιο της Αθήνας παρουσιάζονταν ως Ρουμάνες , αφού γνώριζαν πολύ καλά και την Ρουμανική γλώσσα!..Οι Ρουμάνες όταν φορτώνουν είναι χειρότερες από τις Μολδαβές!

Τα κλείσανε όλα στο Βαρδάρη μύστη μου![]()
Προβολή συνημμένου 1437165
Λάιβ ενημέρωση από τους οίκους της Θεσσαλονίκης:
Δυστυχώς οι δύο οίκοι της οδού Ταντάλου έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Συνεχίζω προς τα στούντιο...![]()