Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
που ακριβώς βρίσκετε το μασατζιδικο στο search δεν μου βάζει τίποτα....
που ακριβώς βρίσκετε το μασατζιδικο στο search δεν μου βάζει τίποτα....
Φίλε τέτοια εποχή πέρισυ είχε μιά πιτσιρίκα από την χώρα της ,εμφάνιση-μασάζ-εξτρα άριστα 10 πραγματικό ,αλλά κάθισε μόνο δύο μήνες από αυτή έγινε γνωστό το ίδρυμα. Η σερίφησα έκτοτε φέρνει κάτι δεύτερα ,στέλνει μήνυμα ,εμείς ελπίζοντας σε κάτι αντίστοιχο τσιμπάμε και πάμε αλλά πεταμένα λεφτά.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
941
Πόντοι
96
Πάντως όλα αυτά μου τα έχουν κάνει σε μέρη τύπου masazaki που στανταρ δεν παίζει τίποτα. Αν σου άρεσε το μασάζ οκ ξαναπήγαινε αλλά μην περιμένεις κάτι και χαλάς τα λεφτά σου αν θες παραπάνω.
φιλαράκι όπως τα λές. Το πιθανότερο να μην παίξει ποτέ τίποτα. Προσωπικά όπως είπα πήγα για το μασάζ και απλά έκανα μια αναφορά της αυτοψίας μου στις τρείς αλυσίδες γιατί πολλοί συναγωνιστές ρωτούν συχνά πυκνά αν παίζει κάτι. Οποιος θέλει μασάζ να πάει. Όποιος θέλει "γαμαζ" και "φραπάζ" να προσπεράσει και να πάει στα σίγουρα.

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
418
Πόντοι
21
Οτι δε με αφήσε να περιμένω υποδοχή που είχε ηδη τύπο με μπουρδελόφατσα να περιμένει και με πέρασε απευθείας δωμάτιο, οτι κατέβασε εσώρουχο στο μέσο του κώλου για να τρίψει καλά κωλομέρι και έκανε κοντινά περάσματα απο @@, αλλά πολύ περισσότερο τα γελάκια που ακουγόντουσαν απο το διπλανό δωμάτιο. Δεν ξέρω την παγκόσμια αλήθεια και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά απλώς από τα τρία είναι το μόνο που μου φάνηκε να αφήνει χώρο για εξτρά ανάλογα με την κοπέλα.
Φίλε μου θέλω οπωσδήποτε περιγραφή μπουρδέλοφατσας.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
941
Πόντοι
96
Φίλε μου θέλω οπωσδήποτε περιγραφή μπουρδέλοφατσας.
αχαχαχχαχ
το κυριότερο ήταν το κλασσικό χαμογελάκι μόλις αντικρυστήκαμε τύπου "κουφαλίτσα και εσύ εδώ ε?".

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
95
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος στο χώρο του μασάζ με φραπέ, μετά από επίσκεψη στο city για couple masage με την γυναικα και το ποσό θα ήθελα εκείνη την ώρα να υπήρχε φραπες από την κοπέλα όπου ήταν τρομερό μασάζ και ΜΟΥΝΑΡΑ. Έχω μπει στον πειρασμό για χαλαρωση μασάζ καινφραπε. Βλέπω όλοι προτείνετε το galaxy. Αυτό εδώ είναι? Υπηρεσίες Μασάζ - Galaxy Massage
Εάν έχετε κάποιο άλλο με σχετικά οκ καλό μασάζ χωρίς να κοστίζει 100αρι (50 ευρο εκεί) και φραπέ στο τέλος με εάν υπάρχει σχετικα νέα κοπέλα (η φαντασίωση μου είναι η κοπέλα από το city αλλά και μόνος να παω με το βρακάκι φορεμένο θα μείνω σίγουρα) πείτε ρε παιδιά.

Darkstubation

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Like
95
Πόντοι
0
Μια ερώτηση ακόμα το ViP Πάνορμου που λέτε εδώ ειναι το VIp beauty η υπαρχή και άλλο. Θέλει ραντεβού ή πάω έτσι? Χεεελπ στο 50αρι +- καλό μασάζ με φραπέ ψαχνω για πρώτη φορά ιδανικά έως 30χρ κοπελα

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
Μια ερώτηση ακόμα το ViP Πάνορμου που λέτε εδώ ειναι το VIp beauty η υπαρχή και άλλο. Θέλει ραντεβού ή πάω έτσι? Χεεελπ στο 50αρι +- καλό μασάζ με φραπέ ψαχνω για πρώτη φορά ιδανικά έως 30χρ κοπελα
nuru vip ειναι το καλο φιλε...το αλλο πανορμου 81 μακρια...το nuru παιζει 100αρικο αλλα αξιζει

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
και τα 2 θελουν ραντεβου...το nuru ειναι μακκα 1 κοντα σε πανορμου...μπες στην σελιδα τους

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.726
Πόντοι
201
Το μαγιό κ καλά σπονσοριλικι ripcurl και μαλακίες...surfobabe

Spicylover

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2019
Like
55
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος στο χώρο του μασάζ με φραπέ, μετά από επίσκεψη στο city για couple masage με την γυναικα και το ποσό θα ήθελα εκείνη την ώρα να υπήρχε φραπες από την κοπέλα όπου ήταν τρομερό μασάζ και ΜΟΥΝΑΡΑ. Έχω μπει στον πειρασμό για χαλαρωση μασάζ καινφραπε. Βλέπω όλοι προτείνετε το galaxy. Αυτό εδώ είναι? Υπηρεσίες Μασάζ - Galaxy Massage
Εάν έχετε κάποιο άλλο με σχετικά οκ καλό μασάζ χωρίς να κοστίζει 100αρι (50 ευρο εκεί) και φραπέ στο τέλος με εάν υπάρχει σχετικα νέα κοπέλα (η φαντασίωση μου είναι η κοπέλα από το city αλλά και μόνος να παω με το βρακάκι φορεμένο θα μείνω σίγουρα) πείτε ρε παιδιά.
50 € για τους 2 σας ζευγάρι με τη γυναίκα σου δεν βρίσκεις. Για σένα μόνο σου, σε διάφορες που δουλεύουν μόνες τους θα βρεις.

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
379
Πόντοι
280
Επίσκεψη πρώτη φορά στο galaxy massage,
Αριστουλα θα ήταν ότι πρέπει για την δουλειά αλλά «με έπεισε» ο,τι δεν ασχολείται προσωπικά με το μασάζ παρά μόνον όταν έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχει φόρτο εργασίας, το έχει πιστέψει το μπραντ της κ το υποστηρίζει.
Καθαρός χωρος.
Μου έκανε παρουσίαση των παροχών της,
Μπήκα με μια γυναίκα δν θυμάμαι το όνομα της.
Ικανοποιητικό μασάζ όχι κάτι που τρελάθηκα,
Προσπάθησε όμως να με ευχαριστήσει και ήταν ευγενική
Δν πίστευα ότι θα με καυλωνε για να πάω στον φραπέ επειδή δν με εξιταρε καθόλου,
Όμως με καλή τεχνική με τελείωσε στο τέλος.

Θέλω να πω,
Δύσκολα θα πάω ξανά κ ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να ξέρω με ποια κοπέλα κάνω μασάζ,
Εγώ πληρώνω και θέλω να ξέρω τι παίρνω οτιδήποτε είναι αυτό.

Οκ καταλαβαίνω όταν πας σε έναν σοβαρό μασατζιδικο για μασάζ μόνο , δεν διαλέγεις αλλά κακά τα ψέματα στο galaxy πάμε για να μας τον παίξουν κατά κύριο λόγο,
Οπότε πρέπει να υπάρχει μια σύνδεση.

Σκέφτηκα στο τέλος καθώς έφευγα που μου πρότεινε το b2b,
Μια παροχή που εγώ προσωπικά θα ήθελα και να διαλέξω ποια κοπέλα θα τρίβεται πάνω μου και να με καυλωνει και να έχει ωραίο κορμί,
Πως γίνεται κάποιον να πάρει b2b στα τυφλά; Απορώ!
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πρόσεχε παραπάνω το τι πραγματικά θέλει ο πελάτης για αυτό που προσφέρει θα ήταν καλύτερο.
Ετσι όπως το κάνει δν νομίζω να προχωρήσει μακριά.

Δύσκολα θα πάω ξανά εντός αν στο μέλλον διαβάσω ότι αλλάξει τακτική.

Τα σέβη μου,κύριοι!

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Αριστουλα θα ήταν ότι πρέπει για την δουλειά αλλά «με έπεισε» ο,τι δεν ασχολείται προσωπικά με το μασάζ παρά μόνον όταν έχει γίνει κάποιο λάθος ή έχει φόρτο εργασίας, το έχει πιστέψει το μπραντ της κ το υποστηρίζει.
Καθαρός χωρος.
Δν πίστευα ότι θα με καυλωνε για να πάω στον φραπέ επειδή δν με εξιταρε καθόλου,

Θέλω να πω,
Δύσκολα θα πάω ξανά κ ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να ξέρω με ποια κοπέλα κάνω μασάζ,

Οκ καταλαβαίνω όταν πας σε έναν σοβαρό μασατζιδικο για μασάζ μόνο , δεν διαλέγεις αλλά κακά τα ψέματα στο galaxy πάμε για να μας τον παίξουν κατά κύριο λόγο,

Μια παροχή που εγώ προσωπικά θα ήθελα και να διαλέξω ποια κοπέλα θα τρίβεται πάνω μου και να με καυλωνει και να έχει ωραίο κορμί,
Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και πρόσεχε παραπάνω το τι πραγματικά θέλει ο πελάτης για αυτό που προσφέρει θα ήταν καλύτερο.

Τα σέβη μου,κύριοι!
δεν έχει σημασία αν πληρώνεις.
Η Αριστουλα αποφασίζει.
αφού βρίσκει, τα κάνει.

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
379
Πόντοι
280
δεν έχει σημασία αν πληρώνεις.
Η Αριστουλα αποφασίζει.
αφού βρίσκει, τα κάνει.
Ναι το καταλαβαίνω, δική της είναι η επιχείρηση ότι θέλει κάνει,
Το ο,τι γράφω, εγώ πληρώνω και θα ήθελα να ξέρω τι παίρνω το λέω ξεκάθαρα σαν πελάτης και ότι θέλω να ξέρω για το σέρβις που θα πάρω. Οχι για κάποιον άλλο περίεργο λογο.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.283
Πόντοι
216
Ναι το καταλαβαίνω, δική της είναι η επιχείρηση ότι θέλει κάνει,
Το ο,τι γράφω, εγώ πληρώνω και θα ήθελα να ξέρω τι παίρνω το λέω ξεκάθαρα σαν πελάτης και ότι θέλω να ξέρω για το σέρβις που θα πάρω. Οχι για κάποιον άλλο περίεργο λογο.
αυτό που κάνει το θεωρώ απαράδεκτο, και δεν θα πήγαινα ποτέ.
είναι σαν να πηγαίνεις εστιατόριο, και να σού σερβίρουν ότι θέλουν, επειδή αυτό τούς ξέμεινε, να μην το πετάξουν.
ακόμα και στα απολύτως legit μασάζ, δεν κάνουν πασαρέλα ναι μεν , αλλά αν ξέρεις κάποια, που το μασάζ της σού αρέσει, και φυσικά μπορείς να την ζητήσεις.

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
379
Πόντοι
280
είναι σαν να πηγαίνεις εστιατόριο, και να σού σερβίρουν ότι θέλουν, επειδή αυτό τούς ξέμεινε, να μην το πετάξουν.
ακόμα και στα απολύτως legit μασάζ, δεν κάνουν πασαρέλα ναι μεν , αλλά αν ξέρεις κάποια, που το μασάζ της σού αρέσει, και φυσικά μπορείς να την ζητήσεις.
Εχεις απόλυτο δίκιο!

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
έτσι είναι.
έχω πάει σε 2-3 τέτοια αρκετές φορές και σε κάθε μαγαζί ζητάω αυτή που μου άρεσε και μου λένε ξέρω γω δεν είναι διαθέσιμη αλλά άμα πω ότι αυτή θέλω μου λένε ξέρω γω επιστρέφει τότε. έτσι πρέπει. αν σου αρέσει κάποια παίρνεις αλλιώς λες από μόνος σου ότι οποία να ναι θα πάρω. αυτό είναι το σωστό

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Καθαρός χωρος.

Θέλω να πω,

Τα σέβη μου,κύριοι!
Όσες φορές έχω πάει αφού έχει προηγηθεί τηλέφωνο ή viber πάντα έχω πάρει τη κοπέλα που εγώ επέλεξα. Εσύ το έπαιξες ερασιτέχνης. Πας χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και βέβαια σου πάσαρε όποια ήθελε ή όποια είχε διαθέσιμη. Λογικό μου ακούγετε. Μετά βγαίνουν και τα ραδίκια και κράζουν

Hanzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
379
Πόντοι
280
Όσες φορές έχω πάει αφού έχει προηγηθεί τηλέφωνο ή viber πάντα έχω πάρει τη κοπέλα που εγώ επέλεξα. Εσύ το έπαιξες ερασιτέχνης. Πας χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση και βέβαια σου πάσαρε όποια ήθελε ή όποια είχε διαθέσιμη. Λογικό μου ακούγετε. Μετά βγαίνουν και τα ραδίκια και κράζουν
Αρχηγέ το έπαιξα ερασιτέχνης γιατί πήγα πρώτη φορά,
2ον πως να ξέρω ποιες κοπέλες έχει; Τις έχω δει;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Ο λόγος που το έκοψα και εγώ, αν και στις αρχές ήμουνα τακτικός πελάτης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom