nikolasgrr
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
ΝαιΗ αδερφή της η Ελένη είναι αυτή;
ΝαιΗ αδερφή της η Ελένη είναι αυτή;
Λοιπόν αυτό το κορίτσι θα μαζέψει όλο το χαρτί. Στάνταρ ζηλεύει την αδερφούλα της που καυλωνει τον κοσμο και θα γίνει μεγαλύτερο υπερπορνίδιο. Είναι και πιο ωραία αντικειμενικά.
εχουμε πληροφοριες για την αδερφη της; τιμη περιοχη κλπ;Η αδερφή της η Ελένη είναι αυτή;
πως βρισκουμε πληροφοριες?
Κοίτα στην αρχή μου έδειχνε κάτι γυμνά βίντεο με 10-20 ευρώ μετά της ζήτησα βίντεο με πίπα και μου είπε 200 ευρώ από τότε δεν ξανασχοληθηκαφι
Φίλε μπορείς να μου στείλεις σε τσατ να σου πωΚοίτα στην αρχή μου έδειχνε κάτι γυμνά βίντεο με 10-20 ευρώ μετά της ζήτησα βίντεο με πίπα και μου είπε 200 ευρώ από τότε δεν ξανασχοληθηκα
Εγω ελσα φιλεΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Και εγωΕγω ελσα φιλε
Και εδώ αν θεςΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Και σε εμένα αγόριΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Και δω φιλαρακο αν μπορειςΚαι εγω
Και δω φιλαρακο αν μπορεις
Εγω ελσα φιλε
Και εγω
Και εδώ αν θες
τυποι μια κ αργησατε κατι μηνες αλλα πεσατε μαζεμενοι...δε τα δινει τσαμπα ο τυπος μη χαιρεσται!Και σε εμένα αγόρι
ενα νημα γεματο απο ζητιανους ,τζαμπατζηδες,και παρασιτα...αλλα αμα τους πεις δωσε εστω 1 ευρω ολοι γινονται καπνος....Κινουμενα σκουπιδια ολοι....τυποι μια κ αργησατε κατι μηνες αλλα πεσατε μαζεμενοι...δε τα δινει τσαμπα ο τυπος μη χαιρεσται!
εν μερη συμφωνω,μου τη δινουν ασχημα οι ζητουλες αλλα πιο πολυ μου τη δινει κ ο τυπος που παει να βγαλει απο εδω μεσα κ παιζει κ αυτος να τα εχει απο αλλου οτι δινει..ενα νημα γεματο απο ζητιανους ,τζαμπατζηδες,και παρασιτα...αλλα αμα τους πεις δωσε εστω 1 ευρω ολοι γινονται καπνος....Κινουμενα σκουπιδια ολοι....
ενα νημα γεματο απο ζητιανους ,τζαμπατζηδες,και παρασιτα...αλλα αμα τους πεις δωσε εστω 1 ευρω ολοι γινονται καπνος....Κινουμενα σκουπιδια ολοι....
Οποιος ζηταει χρηματα για να στειλει βιντεακια και nudes εδω μεσα ειναι πολυ πουστρακος . Κανονικα πρεπει να τους μπαναρουν αυτους τους τυπουςεν μερη συμφωνω,μου τη δινουν ασχημα οι ζητουλες αλλα πιο πολυ μου τη δινει κ ο τυπος που παει να βγαλει απο εδω μεσα κ παιζει κ αυτος να τα εχει απο αλλου οτι δινει..
Ban και σε αυτούς που λες και στους ζήτουλες. Μπαίνεις να διαβάσεις, και βλέπεις 3-4 σελίδες μόνο με "και σε εμένα αδερφέ", "στείλω και 'δω", "και 'γω θέλω".Οποιος ζηταει χρηματα για να στειλει βιντεακια και nudes εδω μεσα ειναι πολυ πουστρακος . Κανονικα πρεπει να τους μπαναρουν αυτους τους τυπους
Έτσι ακριβως και με ξένα κολυβαεν μερη συμφωνω,μου τη δινουν ασχημα οι ζητουλες αλλα πιο πολυ μου τη δινει κ ο τυπος που παει να βγαλει απο εδω μεσα κ παιζει κ αυτος να τα εχει απο αλλου οτι δινει..