xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 39
- Like
- 16.562
- Πόντοι
- 7.446
έχεις γράψει κ καλύτεραΔηλαδή 1η Απρίλη 2069;
έχεις γράψει κ καλύτεραΔηλαδή 1η Απρίλη 2069;
H Ταμαρα έχει χάσει πελάτες και πελάτες όταν το έπαιζε βαριά και κουρασμένη ντίβα, οπότε η εποχή είναι πιθανότατα το τελευταίο που επηρεάζει τον τζίρο της.Μην ξεχνάμε αρχίζει η έξοδος , βασικό θέμα συζήτησης και χθες με την Tamara αν έκανε λάθος που ήρθε τέτοια εποχή …
Μεγάλες αλήθειες!H Ταμαρα έχει χάσει πελάτες και πελάτες όταν το έπαιζε βαριά και κουρασμένη ντίβα, οπότε η εποχή είναι πιθανότατα το τελευταίο που επηρεάζει τον τζίρο της.
Έφυγαν αλλά θα έρθουν πάλι. Εδώ θα είμαστε!
Αλήθεια η Ντάσα τι έγινε βρε παιδιά; Ήρθε και πήγε διακοπές;
![]()
Δεν το γνώριζε , δεν σε αμφισβητώ , εγώ λέω τι μου είπε .H Ταμαρα έχει χάσει πελάτες και πελάτες όταν το έπαιζε βαριά και κουρασμένη ντίβα, οπότε η εποχή είναι πιθανότατα το τελευταίο που επηρεάζει τον τζίρο της.
Hey HoneyVoskos!Η Ketrin έφυγε!
H Ταμαρα έχει χάσει πελάτες και πελάτες όταν το έπαιζε βαριά και κουρασμένη ντίβα, οπότε η εποχή είναι πιθανότατα το τελευταίο που επηρεάζει τον τζίρο της.
Άμα κόλλαγε τα τελευταία ένσημα δεν νομίζω να έκανε την νέα πλαστική , η οποία δεν φαίνεται και φθηνή , αλλά αντιθέτως μια ακριβή και καλή δουλειά …Κολλάει τα τελευταία ένσημα και προσπαθεί να σώσει ό,τι σώσει;
![]()
Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης μεταξύ μας, σιγά μην πλακωθούμε για πληρωμένα μουνιά. Αλλά θα μου επιτρέψεις, γνώριζε ή όχι, ποτέ δεν θα το μάθουμε. Το σίγουρο είναι, ότι δεν θα παραδεχόταν ότι βαράει μύγες επειδή το έπαιζε ντίβα κάποτε.Δεν το γνώριζε , δεν σε αμφισβητώ , εγώ λέω τι μου είπε .
Τα τελευταία ένσημα νόμιζε ότι κόλλαγε όταν το έπαιζε ντίβα. Τώρα προσπαθεί να σώσει ό,τι σώσει, αλλά οι άλλες πορτοκαλιές είναι τελικά πιο έξυπνες. Ας πρόσεχε, έτσι είναι αυτά, η ανώμαλη προσγείωση είναι πικρή εμπειρία. Όσα μηνύματα και να στείλει…είναι αργά πλέον, πακά πακά!Κολλάει τα τελευταία ένσημα και προσπαθεί να σώσει ό,τι σώσει;
![]()
Όπως οι περισσότεροι από εμάς …
Αλλα
Μην ξεχνάμε οι καλές κοπέλες αρχίζουν και λιγοστεύουν , οι πελάτες θέλουν όλοι να περάσουν καλά , και είναι και ο παράγοντας με τους τουρίστες ..
εμένα χθες μου απάντησαν κατευθείαν ..αλλά έφαγα άκυρο![]()
Τα τελευταία ένσημα νόμιζε ότι κόλλαγε όταν το έπαιζε ντίβα. Τώρα προσπαθεί να σώσει ό,τι σώσει, αλλά οι άλλες πορτοκαλιές είναι τελικά πιο έξυπνες. Ας πρόσεχε, έτσι είναι αυτά, η ανώμαλη προσγείωση είναι πικρή εμπειρία. Όσα μηνύματα και να στείλει…είναι αργά πλέον, πακά πακά!
Σκέψου το καλά, μέχρι και η ίδια η R. του είπε "...ξεκόλλα χριστιανέ μου με μένα!"Λείπει και η Rox..., σε καταλαβαίνω, πάντως με έχεις πείσει όταν ξανα-έρθει θα δοκιμασθεί
Ποια είναι αυτή;H Toilet αξίζει ?
![]()
Σκέψου το καλά, μέχρι και η ίδια η R. του είπε "...ξεκόλλα χριστιανέ μου με μένα!"
Τάδε έφη Xan δημόσια πριν κάποιες εβδομάδες...
Άσε που ο Xan μας επιτρέπει μόνο μια φορά μαζί της αλλιώς![]()
Αν αφαιρέσουμε το ύψος, γλυκύτατο "μωρό" φαίνεται! Και σε καλή τιμή!