Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Εσύ διαβάζεις κανένα dm/pm ή να πάρεις πόδι από εκεί;
Για να μην σε κουράζουμε :coffee:
Όσο για το Μίκυ στα γεράματα πριν φύγει για τον άλλο κόσμο το γύρισε σε πατριώτης, τέσπα τα στερνά συγχωρούν τα πρώτα.
Μεγάλη μορφή.
Παγκόσμια η μουσική του.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Θα κάνεις στοχευμένο κογιότ ή όχι;
Λοιπόν έχω και δουλειά να γράψω τα αποτελέσματα και προετοιμασία των αυριανών. ΓΚΡ λέω....

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.456
Πόντοι
3.556
Και για να το πω και σχηματικά .
Σύγκριση μουσικής 60 και 70 με σήμερα.
Χατζιδάκις,Θεοδωράκης, Πλέσσας, Κουγιουμτζής Ξαρχάκος,Λοίζος,Μαρκόπουλος,Μούτσης,Σπανός, Καπνίσης. Κηλαηδόνης,Κατσαρός,Λεοντής,Μικρούτσικος.
Για να μην πιάσω και την άλλη όχθη.
Τσιτσάνης,Βαμβακάρης,Ζαμπέτας, Μητσάκης. Χιώτης ,Καλδάρας,Ακης Πάνου, Νικολόπουλος,Δερβενιώτης, Παπαιωάννου.

Τελευταία τροποποίηση:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
Κάνε κογιότ το Ροντ κι όχι εμένα εφόσον αποφασίσατε να μπείτε σε μια σειρά μαθημάτων (ο Ροντ πρωτάρης, εσύ επαναλήψεις των γνώσεων) κι όποτε χρειάζεται θα παρεμβαίνω. Αλλιώς αν είναι να γράφω 10000000000 σχόλια προσπαθώντας να σκεφτώ και ποιες τυχόν απορίες έχετε, εντάξει ας γίνω Διαχειριστής κλειδώντας το νήμα ώστε να μιλάω μόνος εδώ μέσα.

Πάω να ρίξω μια σιέστα :zzzzz:
ενταξει δασκαλε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο μην αλλάξεις το άβαταρ, άσε κυρΠαντελή.
ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ.
έρχεσαι με δικη σου ευθηνη στα μαθηματα ..:coffee:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
ΓΚΡ σήκωσες επανάσταση;
Από Δευτέρα, τα σαββατοκύριακα είμαι γενικά απασχολημένος, ακόμα κι ένα παιδί ξέρει ότι κάθε σαββατοκύριακο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έχει μπάλα.
Αποσυνδέομαι γιατί έχετε όρεξη σήμερα και τρέχουν τα υπόλοιπα δελτία. Πιάσε κουβέντα με το Ροντ να σου πει για τον Οpera browser και τα VPN ή ρώτησε τους άλλους, ε δεν θα τα δείχνω όλα....
Αν δεν κάνεις αυτό ΔΕΝ μπαίνεις πλέον στο Oddsportal όπως παλιότερα Ξ-Ε-Χ-Α-Σ-Ε το, πλέον αλλάξανε....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.489
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Είπαμε σκορ οποιαδήποτε στιγμή που σημαίνει το προφανές: όταν γράψει ο πίνακας την τιμή αυτή τότε το κερδίζεις κι ας καβαληθούν μετά είτε όχι. Απλά έχει μικρότερη απόδοση ανάλογα με την πολυπλοκότητα του...
Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ο υπάλληλος του προπατζίδικου, ΜΟΝΟ στο Ίντερνετ μπορείς.
Ε το λέω όπιο σε/σας πειράζει η συντομογραφία;
Πείτε το αρχίδια του Δεσπότη, εκεί θα κολλήσουμε;

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    62,6 KB · Εμφανίσεις: 6

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
ΓΚΡ σήκωσες επανάσταση;
Από Δευτέρα, τα σαββατοκύριακα είμαι γενικά απασχολημένος, ακόμα κι ένα παιδί ξέρει ότι κάθε σαββατοκύριακο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) έχει μπάλα.
Αποσυνδέομαι γιατί έχετε όρεξη σήμερα και τρέχουν τα υπόλοιπα δελτία. Πιάσε κουβέντα με το Ροντ να σου πει για τον Οpera browser και τα VPN ή ρώτησε τους άλλους, ε δεν θα τα δείχνω όλα....
Αν δεν κάνεις αυτό ΔΕΝ μπαίνεις πλέον στο Oddsportal όπως παλιότερα Ξ-Ε-Χ-Α-Σ-Ε το, πλέον αλλάξανε....
ενσταση δασκαλε ....δεν θα εχουμε το oddsportal?

Δεν τα θελω τα αλλα ..
Sad Arrested Development GIF

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
ΓΚΡ ΛΕΩ........

1-2 ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΚΩΛΑΡΕΣ.........

Πέρασε το όπιο εκεί :happy:

Συγκρίνετε τις τιμές των τελικών σκορ με αυτές των οπίων και βάλτε και το μυαλό να δουλέψει, άντε σκουριάσατε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Είπαμε ΤΕΛΟΣ ΤΟ Οδδςπορταλ, τα παράπονα στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών που το κλείδωσε.

Συνημμένα

• 3.png
    3.png
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 9

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
ΝΑΙ, η πρώτη ερώτηση μου: αυτό το όπιο σκορ τι πράμα είναι ;
για μετά έχω και άλλες ερωτήσεις.
βγαίνει αναλογα με τις αποδοσεις και τα στατιστικα ...εαν δεν εχεις στατιστικά εισαι ξεβρακωτος στα αγκαθια:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.863
Πόντοι
3.296
ΓΚΡ ΛΕΩ........

1-2 ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΚΩΛΑΡΕΣ.........

Πέρασε το όπιο εκεί :happy:

Συγκρίνετε τις τιμές των τελικών σκορ με αυτές των οπίων και βάλτε και το μυαλό να δουλέψει, άντε σκουριάσατε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Είπαμε ΤΕΛΟΣ ΤΟ Οδδςπορταλ, τα παράπονα στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών που το κλείδωσε.
3-png.1434257
τα 2 τελευταία ειναι τα ποιο κοντινα

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Άσε τα ανούσια κογιότ αφού απαντάς από κάτω....
Τα στατιστικά ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ και σας βοηθάω όταν το χρειάζεστε, δεν θυμάσαι τι κάναμε μαζί πριν μήνες;
Ε δεν μπορείς να τα πεις με το Ροντ, αντί να με καθυστερείτε;
Τώρα είτε γίνει 2-2 το ρουμάνικο (η Αράντ) είτε 1-3 εγώ ως όπιο το ΚΕΡΔΙΣΑ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.489
Πόντοι
15.446
βγαίνει αναλογα με τις αποδοσεις και τα στατιστικα ...εαν δεν εχεις στατιστικά εισαι ξεβρακωτος στα αγκαθια:coffee:
Δηλαδή ας το ονομάσουμε, σκορ των κυρΠαντελήδων.
Σωστά;

• Like
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Πείτε το και συκιές σκορ αν θέλετε, τώρα αυτό σας νοιάζει;
Η ορολογία όπιο καθιερώθηκε από εμένα αφού το όπιο "πλησιάζει" ακουστικά το οποιαδήποτε στιγμή και τα σκορ είναι το όπιο του τζογαδόρου όπως η θρησκεία του λαού, αυτό δεν έλεγε ο μπαμπάς Μάρξ;

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Θα βάλει τον Αντώνη.
Ρε χέσε μας κι εσύ βραδυάτικα τώρα δεν μιλάς να πεις κάτι αξιόλογο, δεν τα βλέπεις τι μπαλαδόρος είμαι;
Πες τους άλλους που γκλαφουρνάς στα λοιπά νήματα κι αν πιάσουν σκορ σε 2η εθνική κατηγορία χώρας με ανάποδο ποδόσφαιρο θα σου δώσω 100 δολλάρια να πας σε καμμιά κλανιάρα να σε φέρει στα ίσια...
Και το ρουμάνικο παίζει να κάτσει και ως τελικό σκορ, παραμένει 1-2 στο 80ο λεπτό...
Έτσι νομίζεις ότι ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα, ε τι να κάνω για να σκοτώσω την ώρα μου;

Συνημμένα

• Διασκεδάζω....mp4
    39,8 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Τραγούδια της ντούντας.mp4
    59,8 MB · Εμφανίσεις: 0
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Next question, τα σύγχρονα και ασύγχρονα δεν τα κατάλαβα ακριβώς.
Αυτό δεν σε ενδιαφέρει σε πρώτο στάδιο. Το είχα εξηγήσει στη Μάγκυ κάπως αλλά ΓΚΡ ξοδέψαμε ώρες κι ώρες και σίγουρα τα έχει ξεχάσει.
Σε κάθε όμως περίπτωση ΔΕΝ πρόκειται να επηρεάσει τη μεθοδολογία που θα αποκτήσεις για να διαλέγεις ινδικά σκορ.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.489
Πόντοι
15.446
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.621
Πόντοι
3.846
Αυτό ακριβώς...
Και μετά στήνεις VPN Opera η έστω κάτι ανάλογο και μπαίνεις στο Oddsportal για πρακτική εξάσκηση. Θα μάθεις και τις σημαντικότερες εταιρείες, αν κι αυτός ο γαμιόλης τις κόβει συνεχώς και προσθέτει νέες γαμώ το τσιμπούκι του...

ΞΑΡΓΥΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΣΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΟΚΩΛΑΡΕΣ, ΣΤΟ 86ο παραμένει 1-2, ε σιγά μην περιμένω άλλο...
Καλά πήγαμε σήμερα...

Βλέπεις ότι είναι ινδικής απόδοσης το ρουμάνικο;

Συνημμένα

• 4.png
    4.png
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom