DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.512
- Πόντοι
- 3.446
Ξαναμετρώ τις ώρες.Ωραια ξεκίνησε η μέρα,με ομορφη παρέα και χαβαλέ, ότι καλύτερο!
Σας φιλώ και πάω να ετοιμαστώ για τ αγόρια μου..![]()
Ξαναμετρώ τις ώρες.Ωραια ξεκίνησε η μέρα,με ομορφη παρέα και χαβαλέ, ότι καλύτερο!
Μια χαρά σε βρίσκω, με καλή παρέα και “χαβαλέ”! Τα αγόρια σου είναι τυχερά σήμερα… Καλή συνέχεια!Ωραια ξεκίνησε η μέρα,με ομορφη παρέα και χαβαλέ, ότι καλύτερο!
Πραγματικά, ο χρόνος σε σέβεται! Μάλλον όχι απλά έπεσες στον ζωμό του Οβελίξ… τον ήπιες και με το καλαμάκι! Η φυσική ομορφιά πάντα κερδίζει, και η επιλογή σου φαίνεται σοφή και λαμπερή πάνω σου!Πωπω ποσο παλιά φώτο κι ομως η ίδια παρέμεινα, όπως λέει ένας φίλος.. έπεσα στο ζωμό που είχε πέσει ο Οβελιξ
Τελικά η επιλογή μου ν μεγαλώνω φυσικά, πλην ελαχίστων παρεμβάσεων,είναι σοφή![]()
Η Βασίλισσα Της Καύλας Στο Θρόνο Της...Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Καλημέρα & τα φιλιά μου
![]()
...ωωωω δήλωση...!Καλησπέρα στο σεβαστό think tank! Φαντασία λοιπόν και διακράτηση σπέρματος, εν αναμονή του επόμενου ραντεβού. Από εκεί και μετά, καραβιές καβλας θα ξεφορτωθούν και εφόσον φυσικά συμφωνήσει και το κοριτσάκι μας, σκέφτομαι να παίξω το σύστημα " μυρωδια- μπούκα- γκόλ" και νέα ιστορικά υψηλά. Ασταθμητοι παράγοντες δεν υπάρχουν, το κορίτσι είναι πλανητάρχης και τα θεμελιώδη εξαιρετικά. Περισσότερες πιθανότητες έχω να προβλέψω τις κινήσεις των άστρων πάρα την κάβλα και το γαμίση της Jo. Το απόλυτο dividend play!! Πάντα τέτοια γυναικάρα μου!!
Αστέρι μου εσύ..Η Βασίλισσα Της Καύλας Στο Θρόνο Της...
Θα φέρνω και σεντόνια μαζί χαχαχαχα!!Άλλη μία μάχη τελείωσε πριν από λίγο. Δεν θα πω πολλά, παρά ένα μόνο. Κωλογαμήσι στα όρθια!!! Δεν αναφέρω τίποτα άλλο, γιατί θα ντραπεί και η ντροπή.
ΥΓ: Ρε μωρό πάλι τα έκανες όλα μούσκεμα. Στο τέλος θα μας απαγορεύσουν την είσοδο στο MADISON.![]()
κι εκεί γυμναστική βάζεις τον κόσμο να κάνει ???Θα φέρνω και σεντόνια μαζί χαχαχαχα!!
Όχι σκέτο στα όρθια ,αλλά είχες πιάσει και τους αστραγάλους μου και πραγματικα ζογκλέρικη η φαση!!
Σ ευχαριστώ ακόμη μια φορά καυλιαρη μου![]()
κουκλάραΚαλή εβδομάδα να έχουμε!
![]()
Χρόνια στα ρινγκ μου χει μείνει το κουσούρικι εκεί γυμναστική βάζεις τον κόσμο να κάνει ???
χαχαχαχαχαχ
κουκλάρα
το λεγόμενο, "γαμάει και δέρνει" !Χρόνια στα ρινγκ μου χει μείνει το κουσούρι![]()
Συνδυάζει επάγγελμα και καύλα!!!κι εκεί γυμναστική βάζεις τον κόσμο να κάνει ???
χαχαχαχαχαχ
Τώρα κάθε “γύρος” μαζί σου μετράει για κάρδιο, δύναμη και αντοχή!Χρόνια στα ρινγκ μου χει μείνει το κουσούρι
![]()
...Η αλήθεια είναι ότι θαυμάζουν αντοχές μου.. εμ,καλή ζωή μάτια μου, σ ακολουθεί μεγαλώνονταςΤώρα κάθε “γύρος” μαζί σου μετράει για κάρδιο, δύναμη και αντοχή!
go ahead... Make my day <3Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα ραντεβού μας..!Οκ,μπορεί να παίρνω τα εύσημα εγώ καθότι "κρινομαι ",αλλά χωρίς εσάς τους υπέροχους παρτενέρ,δε θα υφίστανται!
Η απόφαση μου να κάνω επιλεκτικα ραντεβού ήταν και παραμένει απόλυτα σωστή!
Καλό βράδυ καυλιαρηδες μου
![]()
Καλημέρα αστέρι μου,καλό μήνα!Καλημέρα καρδιά μου και καλό μήνα με υγεία και κάθε ευτυχία![]()
![]()