πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.805
- Πόντοι
- 16.131
ουτε το βαπορι απο την περσια δεν ξερει να οδηγησειΘα φέρει χρήμα ο φίλος μας ο Alex από έξω να επενδύσει.
ουτε το βαπορι απο την περσια δεν ξερει να οδηγησειΘα φέρει χρήμα ο φίλος μας ο Alex από έξω να επενδύσει.
Τουλάχιστον το ΚΚΕ Εσ. είχε μια ευπρέπεια και συνεπείς θέσεις .Καλύτερα να το ξανακάνουν ΚΚΕ εσωτερικού να τους ψηφίσουν οι καλοσυνάτες νοικοκυρές.
αντε μπας και τον βουτηξουν τιποτα καλοπαιδα και υπαρξη καθαρση στον χωρο τις νουδουλας
Αφού είναι πάντα με το Νόμο.αντε μπας και τον βουτηξουν τιποτα καλοπαιδα και υπαρξη καθαρση στον χωρο τις νουδουλας
αυτο λεω και εγω επειδη εκει δεν εχει νομο μονο ανθιζουν τα καθαριστηριαΑφού είναι πάντα με το Νόμο.
Άλλο πράγμα η ξ€νάγη$η και τα φριχτά βα$ανιστήρια στη ******** (να μη λέμε ονόματα) κι άλλο οι προσωπικές μου ασχολίες...Μήπως είσαι ξεναγός
φραγκοσυκιες ειναι φιλε ?? αν ναι κρατα 5-10 κιλα για τον ξαδελφο αρχιζει τωρα τελευταια και κανει παρεα με συκιεςΆλλο πράγμα η ξ€νάγη$η και τα φριχτά βα$ανιστήρια στη ******** (να μη λέμε ονόματα) κι άλλο οι προσωπικές μου ασχολίες...
Σε κάθε περίπτωση πελάτης ήμουν και προσπαθώ να γίνω χορηγό$$$, δεν συσχετίζομαι στο παραμικρό με το ΧΧΧώρο (άσχετα με τι αρνητικά εξέφρασαν κάποιες συκιές κατά καιρούς)...
Τέτοιες?φραγκοσυκιες ειναι φιλε ?? αν ναι κρατα 5-10 κιλα για τον ξαδελφο αρχιζει τωρα τελευταια και κανει παρεα με συκιες
απο τις αλλες με το τρικολλορε στριγκΤέτοιες?
![]()
55 %Καταρχην να δωσουμε χαιρετισμους Αμελι
κατα δεύτερο 10% προμήθεια ... επειδη εισαι εσυ , αλλιως παει στο 55% να ξερεις σε γνωστους![]()
Το δέντρο τί φταίει που πήρε αυτό το όνομα απορώ με δαύτους.απο τις αλλες με το τρικολλορε στριγκ![]()
το δεντρο υπηρχε πολλους αιωνες πριν ...αυτες οι συκιες ειναι καινουργιο φρουτοΤο δέντρο τί φταίει που πήρε αυτό το όνομα απορώ με δαύτους.
Αν πιάσεις φύλλα συκιάς όμως σε πιάνει μια φαγούρα άλλο πράγματο δεντρο υπηρχε πολλους αιωνες πριν ...αυτες οι συκιες ειναι καινουργιο φρουτο
ειναι αυτο που λενε ξυστα τα αρχ μπιπππππππΑν πιάσεις φύλλα συκιάς όμως σε πιάνει μια φαγούρα άλλο πράγμα
Θα τον αναλάβουμε οι δύο για να επανέλθει στο σωστό δρόμοκανει παρεα με συκιες
Θα τον κάνετε άλλο δέντρο?Θα τον αναλάβουμε οι δύο για να επανέλθει στο σωστό δρόμο![]()
μουσμουλιαΘα τον κάνετε άλλο δέντρο?