ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.459
- Πόντοι
- 3.556
Τον Alex να βάλει avatar πρέπει.σιγα μην βαλει και τον σιορ διονυσιο
Τον Alex να βάλει avatar πρέπει.σιγα μην βαλει και τον σιορ διονυσιο
Δεν αποκλειστήκατε χθες;ποιος πεθανε φιλε ??
φιλε ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω ειμαι τον πιο ελαφριων αθληματων χαντμπωλ βολλευ μπασκετ στοιβος κλπΔεν αποκλειστήκατε χθες;
ΓΚΡ ο Ανανέωσης άρχισε τα άστοχα κι ανούσια κογιότ ξανά...
για να τον βριζει ολο το φορουμ εεεΤον Alex να βάλει avatar πρέπει.
Ολοι θέλουν να γυρίσει.Ακόμη και οι εχθροί του.για να τον βριζει ολο το φορουμ εεε
δωσε ονοματα να τους στειλω στον αντι να τελειωνουμεΟλοι θέλουν να γυρίσει.Ακόμη και οι εχθροί του.
Ποιοι όλοι; 83-44 είναι η ψηφοφορίαΟλοι θέλουν να γυρίσει.Ακόμη και οι εχθροί του.
Το ωραίο είναι ότι ΟΧΙ στην επιστροφή του ψήφισε και ο ίδιος.Ποιοι όλοι; 83-44 είναι η ψηφοφορία![]()
Ναι το είδα στην πρώτη γραμμή είναι και για να μη του χαλάσω το χατήρι ψήφισα κι εγώ όχι.Το ωραίο είναι ότι ΟΧΙ στην επιστροφή του ψήφισε και ο ίδιος.
ετσι παταει γερα στα ποδια του ξερει οτι εχει ρευμα ...Το ωραίο είναι ότι ΟΧΙ στην επιστροφή του ψήφισε και ο ίδιος.
Ας ελπίσουμε το ΟΧΙ του Alex να είναι σαν του Τσίπρα.Ναι το είδα στην πρώτη γραμμή είναι και για να μη του χαλάσω το χατήρι ψήφισα κι εγώ όχι.
ααα για αυτο βγαινει τα τελευταια χρονια συνεχεια πορδηπουργος ο αλεξηςΑς ελπίσουμε το ΟΧΙ του Alex να είναι σαν του Τσίπρα.
Να γίνει ΝΑΙ.
Πάντως μαθαίνω ότι σχεδιάζεται ξενοδοχείοφιλε ποδοσφαιρο δεν παρακολουθω
Πιστεύω θα γυρίσει αλλά μετά τις επόμενες εκλογές και θα λέειΑς ελπίσουμε το ΟΧΙ του Alex να είναι σαν του Τσίπρα.
Να γίνει ΝΑΙ.
Μια φορά το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.ααα για αυτο βγαινει τα τελευταια χρονια συνεχεια πορδηπουργος ο αλεξης
ποιος ειναι αυτος ο χαζος που θα κανει επενδυση στην ελλαδαΠάντως μαθαίνω ότι σχεδιάζεται ξενοδοχείοLacobaπολυτ€λεία$ από κάποιον με μπάρμπα απότην Κορώνητο Κονγκότώρα μένει υλοποίηση πέρα από τα λόγια
![]()
Θα φέρει χρήμα ο φίλος μας ο Alex από έξω να επενδύσει.ποιος ειναι αυτος ο χαζος που θα κανει επενδυση στην ελλαδα
στις τελευταιες εκλογες παντως πρεπει να ψηφισε και ο ιδιος νδΜια φορά το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.
Τον εμπιστεύονται πάλι?
Καλύτερα να το ξανακάνουν ΚΚΕ εσωτερικού να τους ψηφίσουν οι καλοσυνάτες νοικοκυρές.Μια φορά το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ.
Τον εμπιστεύονται πάλι?