ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.457
- Πόντοι
- 3.556
Ο πάτερ της Μεσσηνίας με τα ζεμπέκικα δεν συγκρίνεται με αυτόν από Κύπρο.
Για να μην ρωτάς: αυτός ήταν ο πρώτος επεξεργαστής που αγόρασαBάλε avatar πιο γούρικο.
Πάρε ένα αφού δεν ψάχνεις καμμιά στοιχηματική απόδοση:ψάχνω γεωπολιτικά άρθρα
Αυτός και ο Αλέξης το έχει το όνομαΚαι εμπνέει.
Κουτσομπολίστικο γεωπολιτικό για καλημέρα στους γκλαφουρνιστέςΟ πάτερ της Μεσσηνίας με τα ζεμπέκικα δεν συγκρίνεται με αυτόν από Κύπρο.
Παπάς τραγουδούσε σε νεκρό «ο κυρ Θάνος πέθανε»!
Αντί να ψάλλει για το καλό κατευόδιο, χορεύει και τραγουδάει... τρελαμένος, ίσως για να μην αφήσει «παραπονεμένο» τον εκλιπόντα.
έλα σε μια ώρα Καλαμάτα για ψωλάρισμα...θα τα ΣΤΕΙΛΕΙΣ![]()
ετοιμασε τα πραγματα,θα κερασεις εκει κοψιδια,καφεδες,μπανιο θαλασσα,ξενοδοχειο και ερχομαι ΜΙΑ βολτα την αλλη βδομαδαΑφού δεν μπορείς να έρθεις ραντεβού θανάτου στην Εθνική Τράπεζα της Κυπαρισσίας
έλα σε μια ώρα Καλαμάτα για ψωλάρισμα...
Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό στην Ρεβολούτ (δεν κάνω χαβαλέ)...
Ετοίμασε ποικιλία ΓΊΓΑΣ Ντούντα και έφτασαΑφού δεν μπορείς να έρθεις ραντεβού θανάτου στην Εθνική Τράπεζα της Κυπαρισσίας
έλα σε μια ώρα Καλαμάτα για ψωλάρισμα...
Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμό στην Ρεβολούτ (δεν κάνω χαβαλέ)...
να ξερεις βενζινες δεν πληρωνουμεΕτοίμασε ποικιλία ΓΊΓΑΣ Ντούντα και έφτασα![]()
Ο δημοσιογράφος των 90s του ΑΝΤ1 ο Δήμας ξέρεις από που βαστάει;Ερχεται καθόλου Μεσσηνία?
Και για τα διόδια θέλουμε κάτι ψιλάνα ξερεις βενζινες δεν πληρωνουμε
σταση πληρωμων το ταμειο ειναι μειονΚαι για τα διόδια θέλουμε κάτι ψιλά![]()
Ίδια μάρκα καπνίζω αλλά χρησιμοποιώ magic life, όχι ΝταϊάναΟ δημοσιογράφος των 90s του ΑΝΤ1 ο Δήμας ξέρεις από που βαστάει;
Απέναντι στο άλλο βουνό από του Παπαχελά
Μεσσηνία γη μεγάλων Μορφών. ΠΛΟΚ ΟΛΟΙ.
Έψαξα να βρω πληροφορίες για τον DuginΚουτσομπολίστικο γεωπολιτικό για καλημέρα στους γκλαφουρνιστές
![]()
Το τερμάτισαν οι Macron - Ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά και κατά του φιλοσόφου Dugin - Αποκάλεσε την Brigitte «Νεάντερταλ»
Το τερμάτισαν οι Macron - Ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά και κατά του φιλοσόφου Dugin - Αποκάλεσε την Brigitte «Νεάντερταλ»www.bankingnews.gr
![]()
Θα τα ξέρει ο Ντούντας αυτά.Έψαξα να βρω πληροφορίες για τον Dugin
έχει γράψει κάποια φιλοσοφικά/γεωπολιτικά βιβλία, ένα είναι το Political Platonism: The Philosophy of Politics
Ρώσος κάνει ανάλυση Πλάτωνα/ Αριστοτέλη και δίνει σεμινάρια σε Άραβες, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα.
![]()
Kesh Politics Prof Alexandr Dugin (Political Platonism)
In the #kesh_politics new episode, we will be accompanied by Prof Alexandr Dugin, professor and Philosopher, one of the best-known writers and political commentators in post-Soviet Russia, to try to answer: What is the meaning of modernism? Is it true that traditions are the reason for our...paideuma.tv
Εδώ περπατούσαμε το πρωί καπνίζοντας πριν πάμε Λύκειο.Ίδια μάρκα καπνίζω
Σου έχω πει έχω φάει και αποβολή για αυτό το λόγο.Εδώ περπατούσαμε το πρωί καπνίζοντας πριν πάμε Λύκειο.
Τόσο μεγάλο είναι?Σου έχω πει έχω φάει και αποβολή για αυτό το λόγο.
Τώρα βλέπω το βίντεο του Dugin, θα το σχολιάσω τη Δευτέρα![]()
1:30Τόσο μεγάλο είναι?