Huntwifejim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2024
- Like
- 3.321
- Πόντοι
- 441
Τώρα έγραψες
Τώρα έγραψες
Αφαίρεσε τις το σουτιέν μαν
πω ρε πούστη κωλαραΞανθο μιλφακι
![]()
Πάλι καλα που δεν την χούφτωσαπω ρε πούστη κωλαρα
Σφαλιάρα ήθελε στα κωλομέριαΠάλι καλα που δεν την χούφτωσα
Ηρεμα μανΣφαλιάρα ήθελε στα κωλομέρια
Εχω την αίσθηση ότι πέτυχες γνωστήΜου έστησε την κωλαρα της η μικρή
![]()
![]()
Πολύ καληΚωλοκατάσταση 2
δικιο εχεις αλλα τα έκανες λιγο σκατα στο κεφαλι σουΛες ότι ο j_thess δε γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη καυλιάρα αλλά στην ανάλυση που κάνεις παρακάτω φαίνεται πως δε γνωρίζεις ούτε εσύ. Προφανώς και οι δυο μπερδεύεται το αν μια γυναικά είναι καυλιάρα με το αν είναι καύλα. Καυλιάρα μπορεί να είναι οποιαδήποτε γυναικά ανεξαρτήτως σωματότυπου και αυτό πολλές φορές δε φαίνεται εάν δε τη δεις στο κρεβάτι να κάνει σεξ, μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά που καυλώνουν εσένα μπορεί στο κρεβάτι να είναι αγγούρι ξενέρωτη με αποτελεσμα να μην είναι καυλιάρα. Μια γυναικά αν μας καυλώνει άμα τη εμφανίσει και παλι ανεξαρτήτως σωματότυπου, αυτή σίγουρα είναι καυλα και όχι καυλιάρα, για να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι και καυλιάρα θα πρέπει να το αποδείξει στο κρεβάτι. Τέλος το ποιος σωματότιπος καυλώνει τον κάθε ένα, δεν είναι θέμα υπόδειξης και εξυπνάδας είναι θέμα εκπαίδευσης. Εμένα προσωπικά με καυλώνουν οι skinny και οι γυμνασμένες όπως εσένα.
Ρε ποια να ειναι, ΡΕ ποια να ειναι....????? σαν γνωστη κολοφυσιογνωμια παντως.........Εχω την αίσθηση ότι πέτυχες γνωστή
selfie time![]()
Ξέρει τι όπλο εχει΄Έμπειρο τούρλωμα η μικρή!
Δεν ξέρω αν ηταν τωρινή φωτό και δική σουΡε ποια να ειναι, ΡΕ ποια να ειναι....????? σαν γνωστη κολοφυσιογνωμια παντως.........
Κέρασε μας λίγο Μουνοχειλο τσιγγουναρε.
Θέλω να την γλείψω!!
Μαζί σου να λιώσει σιρόπι..Θέλω να την γλείψω!!
Θα λιώσει, θα λιώσειΜαζί σου να λιώσει σιρόπι..