Y13
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 10.082
- Πόντοι
- 3.506
Τονε καυλωσε τον πιτσιρικά, θαπεσε μουρμουρα το βραδυ απο το στεφάνι του ....

Και οι 2 με μπουταρες, πεδιλαρες η Κατεριναρα, σημερα δεν πεφτει η πουτσα μια μαλεσκου μια καραβατου, θα μας ξεζουμισουν μεσα στη ζεστη οι μουναρεςΣήμερα Καραβάτου μας έφτασες την πούτσα στο θεό. Εύγε! Ειδικά όταν έκατσες καναπέ με το υπέρπατόμουνο την Αδάμου θυμήθηκα καλές εποχές άλτερ που μοστράρανε όλες φορά παρτίδα τις μπουτάρες τους στο φακό. Επική σκηνή το σημερινό...
![]()

Και η Αδάμου καιρό είχα να την δω. Τί φοβερό μουνί που είναι. Πάντα ήταν δηλαδή και από μικρή. Αυτή είναι γυναίκα όχι σαν αυτές που βλέπεις σήμερα... Σέξι, ακομπλεξάριστη, χωρίς να ξεφεύγει ούτε στην εμφάνιση με ψεύτικα πράγματα πάνω της ούτε στη συμπεριφορά. Το κατάλαβε νωρίς ο καράφλας των stavento και την παντρεύτηκε μικρή για να προλάβει.Και οι 2 με μπουταρες, πεδιλαρες η Κατεριναρα, σημερα δεν πεφτει η πουτσα μια μαλεσκου μια καραβατου, θα μας ξεζουμισουν μεσα στη ζεστη οι μουναρες![]()
Εχω δει λεσβιακή τσοντα να ξεκινάει ετσι.
Ντίπ τράβελος η άλλη ! Τρίο και όλο μου το βασίλειο !
Οντως πολυ ωραιες οι ποδαρες τους για πολυ πουτσα και οι δυο.Και οι 2 με μπουταρες, πεδιλαρες η Κατεριναρα, σημερα δεν πεφτει η πουτσα μια μαλεσκου μια καραβατου, θα μας ξεζουμισουν μεσα στη ζεστη οι μουναρες![]()
Ο Μπούλης ποιος είναι ;Ο Κατσούλης;την εχω δει απο κοντα ,μιλφαρος και το ματι παιζει..
πριν χωρισει με το μπουλη αυτα...σκεψου τωρα..
Έδωσε υλικό πάλι η μιλφάρα σήμερα. Κρατάει ακμαίο το ενδιαφέρον μας.
![]()
Ατελείωτες ποδάρες και mules να στάζουν καύλαΈδωσε υλικό πάλι η μιλφάρα σήμερα. Κρατάει ακμαίο το ενδιαφέρον μας.
![]()

Πολυ καυλα η μιλφαρα.και οι ποδαρες της για γλειψιμο με τις ωρες.αυτα τα ψηλοτακουνα που φαινονται οι φτερνες με καυλωνουν απιστευτα.ειναι για πολυ σκισιμο.Καυλιάρα Κατερίνα