ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 819
- Πόντοι
- 86
Ωρε τι πάτος είναι αυτόςΕσύ λεβέντη μου έχεις κλήση με την τζενάρα είσαι σε αναμονή!!!![]()
Ωρε τι πάτος είναι αυτόςΕσύ λεβέντη μου έχεις κλήση με την τζενάρα είσαι σε αναμονή!!!![]()
Χαχαχαχα αν έκανα κίνηση εχτές ήταν σαν να κλέβω εκκλησίαΝα υποθέσω ότι οι συνθήκες ήμουν εγώ?![]()
Μήπως έγινε ανάποδα? Να έκανες εσύ κίνηση και να συγκρατήθηκε ο έρωτάς μας? Λέω εγώ τώρα......Χαχαχαχα αν έκανα κίνηση εχτές ήταν σαν να κλέβω εκκλησίααν και ο έρωτας μου έκανε κίνηση εγώ συγκρατήθηκα!!
![]()
Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο μάλλον θα σε είχε πιάσει το ποτό η δεν ήθελες να να δεις!!Μήπως έγινε ανάποδα? Να έκανες εσύ κίνηση και να συγκρατήθηκε ο έρωτάς μας? Λέω εγώ τώρα......![]()
Αααά----πατοςMono!!!![]()
![]()
Τι να πω ρε κουμπάρε, άμα είναι έτσι χαλάλι σου. Το "μοναστήρι" της Άννας να είναι καλά και θα την βρω κι εγώ την άκρη μου. Τόσες κουμπάρες έχω εκεί μέσα.Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο μάλλον θα σε είχε πιάσει το ποτό η δεν ήθελες να να δεις!!Ο έρωτας όταν θέλει βλάχο
να ξέρεις γυαλίζει το μάτι της από την επάνω μεριά και εχτές γυάλιζε χαχαχαχαχαχα κάτι ξέρει παραπάνω και ο κουμπάρος
Αααά----πατος
ΝαιMulti Massage DIAMOND i Muna LIZA Tora Parta Ola Ole Ole Ole!!!![]()
![]()
![]()
Mirëmëngjes στα πιο όμορφα και γλυκά κορίτσια των Αθηνών και προαστίων!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και στη Λίζα.
Αυτή η από πάνω ,δεν χορταίνεται με τίποτα!!!
Tora Live i Katerinara etimazete i na bi sti maki ti Kavliara ine afto to Koriti!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
Multi Massage DIAMOND i Muna LIZA Tora Parta Ola Ole Ole Ole!!!![]()
![]()
![]()
Η μπροστά δεξιά ή πίσω αριστερή??Αυτή η από πάνω ,δεν χορταίνεται με τίποτα!!!