Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.454
- Πόντοι
- 12.056
Δεν τον ενόχλησαΑσε τον ξα μου ησυχο
Και να σου πω και κάτι
Ξέρω τι θέλει ο ξα σου

Δεν τον ενόχλησαΑσε τον ξα μου ησυχο
Τον παίζουμε ακόμα μ αυτά που είδαμεΟλοι γ υπνο
Να πίνεις γάλα και του παιδιού να μην δίνεις.![]()
Ο λαος τα ζητησε .. ειμαστε λαιβ παιδια
Αμάν αμάν τι μας κάνεις πρωί πρωί.. και έχω να εξυπηρετήσω κόσμο στη δουλειά..![]()
Η Νικόλ μίλησε. Αφού ανέβασε τα βυζιά της οφείλω να κάνω το ίδιο.Ανεβασε τα δικα σου
Αν θες βοήθεια εχω καρότσι μεταφορών. ... (περαστικά σου εύχομαι... ποιος ξερει απο πιο μπαλκόνι το σκασες και το σπάσες...)Καλημέρα, ευχαριστώ Νικόλ, μπορείς να υπογράψεις στον γύψο και όχι μόνο αν θέλεις. Έχω πρόβλημα στις μετακινήσεις. Θα πρέπει να με επισκεφτείς κάτι οίκον. Αλεξία μου θα ήθελα μια νοσοκόμα σαν εσένα.
Έτσι γυαλισμενος είσαι?Η Νικόλ μίλησε. Αφού ανέβασε τα βυζιά της οφείλω να κάνω το ίδιο.
Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά έβλεπα ταινία και μετά έπεσα για ύπνο
Μπας κι εκανες αποτρίχωση ολο το βράδυ?Η Νικόλ μίλησε. Αφού ανέβασε τα βυζιά της οφείλω να κάνω το ίδιο.
Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά έβλεπα ταινία και μετά έπεσα για ύπνο
.....αλα και ντουο ο "αναπηρος"Καλημέρα, ευχαριστώ Νικόλ, μπορείς να υπογράψεις στον γύψο και όχι μόνο αν θέλεις. Έχω πρόβλημα στις μετακινήσεις. Θα πρέπει να με επισκεφτείς κάτι οίκον. Αλεξία μου θα ήθελα μια νοσοκόμα σαν εσένα.
Αντε ξυπνησες...![]()
Έτσι γυαλισμενος είσαι?
Αχαααα
Το πέρασα κι ένα χέρι μίνιο πριν το βερνίκι...Μπας κι εκανες αποτρίχωση ολο το βράδυ?
Σε εχω στειλει προσωπικο εαν μπορεις να μου απαντησεις![]()
Θα στηλω και εγώ προσωπικό για πρώτη φορά, να δούμε θα μου απαντήσει?Σε εχω στειλει προσωπικο εαν μπορεις να μου απαντησεις
Θα στηλω και εγώ προσωπικό για πρώτη φορά, να δούμε θα μου απαντήσει?