Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
ειναι καινουργια αφηνει ,αναλογα τον πελατη παντα !!!
ειναι ψιλοβρωμικο το συγκεκριμενο ιδρυμα...απο την αλλη στο galaxy που ειναι πολυ καλυτερο σαν χωρος δεν διαλεγεις κοπελα...μεγαλη κριση στο χωρο για τους φιλους του φραπε...το galaxy ειναι γαματο σαν χωρος με ντους μεσα στα δωματια και καθαρο...αν διαλεγες κ εφερνε και καλα γκομενακια θα μαζευε ολο το χαρτι...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.913
Πόντοι
216
πηρα μικρη ρωσιδα Daria πανορμου vip beauty ασχετη με μασαζ ,καλο τελειωμα,για μια φορα οκ..
εννοεις μια ξανθιά με άσπρο φόρεμα που σου στέλνουν φωτό στο viber
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο galaxy είναι γνωστό ότι δε διαλεγεις κοπέλα και σου δίνει το αφεντικό μια της επιλογής της όταν πας εκεί. ισχύει το ίδιο ακόμα και όταν πας να κλείσεις συνεδρία από πριν? Πχ εμένα με ενδιαφέρει να πάω αλλά μόνο για μερλιν
Όποια θέλεις διαλέγεις απλά θέλει το τρόπο του και όλα γίνονται

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
575
Πόντοι
81

Ο οποίος τρόπος ειναι;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201

ναι η ξανθια με ασπρο φορεμα ,στο δωματιο φορουσε μαυρα

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.828
Πόντοι
201
ειναι ψιλοβρωμικο το συγκεκριμενο ιδρυμα...απο την αλλη στο galaxy που ειναι πολυ καλυτερο σαν χωρος δεν διαλεγεις κοπελα...μεγαλη κριση στο χωρο για τους φιλους του φραπε...το galaxy ειναι γαματο σαν χωρος με ντους μεσα στα δωματια και καθαρο...αν διαλεγες κ εφερνε και καλα γκομενακια θα μαζευε ολο το χαρτι...
στο galaxy εβαλαν story instagram το μελανουρι Ελενα,ζουμερο και καλοκαιρινό με μακιγιάζ αρλεκίνου..μου θυμιζει την παλια Βικυ που εχει περασει απο πολλα ιδρυματα μασαζ ...

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
575
Πόντοι
81
Τη μερλιν πάντως δε τη βλέπω στο siteτου galaxy. Σταμάτησε?

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
στο galaxy εβαλαν story instagram το μελανουρι Ελενα,ζουμερο και καλοκαιρινό με μακιγιάζ αρλεκίνου..μου θυμιζει την παλια Βικυ που εχει περασει απο πολλα ιδρυματα μασαζ ...
Όντως η Βίκυ είναι που έκανε ντουέτο με την εντυπωσιακή ξανθιά. Μάλλον έμεινε μόνη της τωρα

Diverxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες, σε πρόσφατη επίσκεψη στο VIP Πανόρμου, με την καινούρια 'μικρή' ξανθιά, είχα το χειρότερο μασάζ,-φραπέ που έχει παίξει.Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά δε νομίζω να υπάρχει κανείς που θα αφήσει το παραμικρό θετικό σχόλιο γι αυτο το πραμα

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έκανα μια επίσκεψη στο Thai dream massage και ήταν μια τύπισα, ταιλανδεζα και μιλούσε μόνο αγγλικά, που έκανε καλό μασαζάκι σχετικά.
Δεν έκανε περάσματα από στην ευρήτερη περιοχή και στην χειρομάλαξη δεν ακούμπησε καθόλου τα μπαλάκια.
Ξέρουμε αν αυτό είναι στανταρ στο εν λόγω μαγαζί ή είναι μόνο η τύπισα? Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εκεί?

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.324
Πόντοι
371
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Έκανα μια επίσκεψη στο Thai dream massage και ήταν μια τύπισα, ταιλανδεζα και μιλούσε μόνο αγγλικά, που έκανε καλό μασαζάκι σχετικά.
Δεν έκανε περάσματα από στην ευρήτερη περιοχή και στην χειρομάλαξη δεν ακούμπησε καθόλου τα μπαλάκια.
Ξέρουμε αν αυτό είναι στανταρ στο εν λόγω μαγαζί ή είναι μόνο η τύπισα? Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια άλλη εκεί?
Αν ηταν μια θεια τοτε ηταν η φεντικινα, δεν κανει αυτη extra. εχει κατι μαυρουλες για αυτη τη δουλεια...

nik.the.master

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
97
Πόντοι
0
Αν ηταν μια θεια τοτε ηταν η φεντικινα, δεν κανει αυτη extra. εχει κατι μαυρουλες για αυτη τη δουλεια...
Δεν ήταν μια θεια όχι. Μια νεα κοπέλα, ταιλανδεζα.
Ξέρουμε κάποια καλλή που να μην βαριέται να ξάνει χειρομάλαξη και να το κάνει καλά?

Chrisjr89

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες....προσφατη επισκεψη στην λενορμαν στο oiseau libre στην Λένορμαν... περισσότερο ειχα αναγκη το μασαζ και την περιέργεια αν παιζει τιποτα παραπανω!Το μαγαζι αποτι καταλαβα παιζει μασαζ και ισως και χαρτομαντια αν καταλαβα καλα....Μπαινω μεσα και μου ανοιγει μια κοντη χοντρουλα αλλα με βυζαρες και η αληθεια ειναι πως καβλωσα επιτοπου....Αντιλαμβανομαι επιτοπου βαση της αισθητικης του χωρου και της ιδιοκτητριας οτι παιζει και κατι παραπανω απο μασαζ και με προτρεπει για το δωματιο....μου ζητησε 70 λεγοντας μου κατι αερολογιες για ενα δηθεν φουλ πρόγραμμα και οτι θα περασω σουπερ και αφου καταλαβε οτι φεν ψηθηκα μου ειπε και καλα το απλο στα 50!Μπαινεις μεσα και τσιτσιδωνεσαι κανονικα! Μεχρι εδω ειναι τα καλα γιατι δυστηχως στο δωματιο εμφανιστηκε ενα γκιλφ αδιαφορο για το οτιδήποτε, παρόλαυτα το μασαζ της ηταν αρκετα ικανοποιητικο και πολυ ανω του μετριου!
Αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα, αν εχει αλλος εμπειρια καλο θα ηταν να την μοιραστει και να μας πει και τον τροπο μπας και πιπωσουμε το κοντοπουτανο την ιδιοκτήτρια!

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
καλησπερα μαγκες....προσφατη επισκεψη στην λενορμαν στο oiseau libre στην Λένορμαν... περισσότερο ειχα αναγκη το μασαζ και την περιέργεια αν παιζει τιποτα παραπανω!Το μαγαζι αποτι καταλαβα παιζει μασαζ και ισως και χαρτομαντια αν καταλαβα καλα....Μπαινω μεσα και μου ανοιγει μια κοντη χοντρουλα αλλα με βυζαρες και η αληθεια ειναι πως καβλωσα επιτοπου....Αντιλαμβανομαι επιτοπου βαση της αισθητικης του χωρου και της ιδιοκτητριας οτι παιζει και κατι παραπανω απο μασαζ και με προτρεπει για το δωματιο....μου ζητησε 70 λεγοντας μου κατι αερολογιες για ενα δηθεν φουλ πρόγραμμα και οτι θα περασω σουπερ και αφου καταλαβε οτι φεν ψηθηκα μου ειπε και καλα το απλο στα 50!Μπαινεις μεσα και τσιτσιδωνεσαι κανονικα! Μεχρι εδω ειναι τα καλα γιατι δυστηχως στο δωματιο εμφανιστηκε ενα γκιλφ αδιαφορο για το οτιδήποτε, παρόλαυτα το μασαζ της ηταν αρκετα ικανοποιητικο και πολυ ανω του μετριου!
Αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα, αν εχει αλλος εμπειρια καλο θα ηταν να την μοιραστει και να μας πει και τον τροπο μπας και πιπωσουμε το κοντοπουτανο την ιδιοκτήτρια!
Στο Β μέρος τι έπαιξε; Έστω φραπές; Επίσης, πήγες με ραντεβού;

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.278
Πόντοι
206
Αυτα ειναι μαγαζια οχι μαλακιες,
Πιπα απο κοντοπουτανο ενω εισαι στην καρεκλα κ αυτη κατω απο το τραπεζι
κ η αλλη γυμνοστηθη επανω να σου λεει την χαρτομαντια...
και να τις χαιδευεις και τα βυζια.........
Ετσι καθαριζει το Καρμα, οχι με τα λαδια.........
Παντως εχει πλακα η ολη φαση οπως το ακους.....

Chrisjr89

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
0
Στο Β μέρος τι έπαιξε; Έστω φραπές; Επίσης, πήγες με ραντεβού;
Ναι πηρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου...Στο δευτερο μερος ειλικρινα δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με την θεια ουτε για να μου τον παιξει!Στα δικα μου γουστα τουλαχιστον ηταν 2/10

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.248
Πόντοι
481
Ναι πηρα τηλεφωνο και εκλεισα ραντεβου...Στο δευτερο μερος ειλικρινα δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με την θεια ουτε για να μου τον παιξει!Στα δικα μου γουστα τουλαχιστον ηταν 2/10
Δηλαδή πλήρωσες 50€ και δεν έπαιξε ούτε φραπές;

Αυτα ειναι μαγαζια οχι μαλακιες,
Πιπα απο κοντοπουτανο ενω εισαι στην καρεκλα κ αυτη κατω απο το τραπεζι
κ η αλλη γυμνοστηθη επανω να σου λεει την χαρτομαντια...
και να τις χαιδευεις και τα βυζια.........
Ετσι καθαριζει το Καρμα, οχι με τα λαδια.........
Παντως εχει πλακα η ολη φαση οπως το ακους.....
Έχεις παίξει τέτοια καλτιλα; Για κάτι τέτοιο ζούμε…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom