pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.919
- Πόντοι
- 5.946
τις μασχαλες????????Καβάλα πάνω μου έτσι να σου χουφτωνω τις βιζαρες σου και να σου γλείφω τις μασχάλες ρε καβλιαρα γυναίκα
Ανυπομονώ.....
τις μασχαλες????????Καβάλα πάνω μου έτσι να σου χουφτωνω τις βιζαρες σου και να σου γλείφω τις μασχάλες ρε καβλιαρα γυναίκα
Ανυπομονώ.....
Άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος …τις μασχαλες????????![]()
Κορμί θανατηφόρο.
Ήρεμα τσιμπάμε μανΚαβάλα πάνω μου έτσι να σου χουφτωνω τις βιζαρες σου και να σου γλείφω τις μασχάλες ρε καβλιαρα γυναίκα
Ανυπομονώ.....
Ειναι για ψαγμενους μυστες, ιδιαίτερα αν είναι αξύριστες 3 ημερών και άπλυτες προφανώςτις μασχαλες????????![]()
ΚΑΙ τις μασχάλεςτις μασχαλες????????![]()
Ερωτογενεις ζώνες ρε συναγωνιστέςΕιναι για ψαγμενους μυστες, ιδιαίτερα αν είναι αξύριστες 3 ημερών και άπλυτες προφανώς
Είσαι μασχαλολάγνος δηλαδή...ΚΑΙ τις μασχάλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ερωτογενεις ζώνες ρε συναγωνιστές
Και.προφανως η Lady είναι πεντακάθαρη
Είσαι μασχαλολάγνος δηλαδή...![]()
Ε μόνο αν δεν γαργαλιουνταιΕίσαι μασχαλολάγνος δηλαδή...![]()
Δεσ'την και έχε μαζί σου ένα φτερό και γαργάλα την. Εκεί θα φανεί αν γαργαλιέται ή όχιΕ μόνο αν δεν γαργαλιουνται
Χαχα
Μερακλή τον θέλουμε ...Άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος …
χχααχχαχαΜασχαλοκαυλες
Ωραιότατη μου Κυρία εκτός από τον τόσο ωραίο γραπτό λόγο όπου έχετε να σας πω πως το τόσο υπέροχο κορμί σας είναι χαρά ,,,οπτασία,τροφή των ματιών μας και κάνετε να χτυπά η καρδιά μας δυνατά και να μας ανεβαίνουν οι σφυγμοί μας ..![]()
Πως κυλάει έτσι ο χρόνος....!!
Ενας υπέροχος χρόνος από τη στιγμή που άρχισα να βλέπω τον κόσμο και τους ανθρώπους "διαφορετικά",να μπορώ να εξωτερικευσω ακόμη και τις πιο βαθιές μου φαντασιώσεις με ανθρώπους που να μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα και "σκεψεις" ...
Στιγμές ηδονής καβλας ,ανταλλαγή απόψεων πάνω σε πολλα θέματα, χαίρομαι όταν ΆΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ όλα μου λέτε πως έκανα την ημερα σας λίγο καλύτερη εκεί μου δίνετε ένα bost να συνεχίσω να ΜΑΣ δίνω τέτοιες στιγμές!
Υ.γ ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιάς μου για τα δωρα σας και για τις όμορφες και καυτές στιγμές,παιζει μεγάλο ρόλο για εμένα να περνάω και εγώ καλά στα ραντεβού μου μαζί σας το γνωρίζετε αυτό,χωρις αυτό δεν υπάρχει λογος να συνεχίσω..!!
Κύριέ μου,καλέ μου άνθρωπε!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και προσοχή, η ταχυκαρδία είναι επικίνδυνη!!!Ωραιότατη μου Κυρία εκτός από τον τόσο ωραίο γραπτό λόγο όπου έχετε να σας πω πως το τόσο υπέροχο κορμί σας είναι χαρά ,,,οπτασία,τροφή των ματιών μας και κάνετε να χτυπά η καρδιά μας δυνατά και να μας ανεβαίνουν οι σφυγμοί μας ..![]()
οχι αν ειναι επειτα η κατα την διαρκεια επαφης με ενα τετοιο θεικο κορμι......Κύριέ μου,καλέ μου άνθρωπε!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου και προσοχή, η ταχυκαρδία είναι επικίνδυνη!!!![]()
οχι αν ειναι επειτα η κατα την διαρκεια επαφης με ενα τετοιο θεικο κορμι......
να εισαι καλα, μαθαινω απο φιλους οτι την <ιδρωνεις> την φανελα και δικαιως εχεις εμφανιση βασικου στις επιλογες ορισμενων....συνεχισε ετσι να εργαζεσαι ΕΥΣΥΝΗΕΙΔΗΤΑ και μην το χαλασεις αυτο και για εσενα και για τους εραστες σου
Και την δικιά μας καλημέρα ωραία μου Κυρία...Όμορφες καλημέρες αγάπες μου!! Να περάσετε υπέροχα!![]()
Καλή σου μέρα κι εσένα Lady... Κι εσύ να έχεις μια υπέροχη μέρα.Όμορφες καλημέρες αγάπες μου!! Να περάσετε υπέροχα!![]()