Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 145 άτομα (16 μέλη και 129 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.248
Πόντοι
3.246
η μιχαελα η γκαβλιαρα με τα πλαστικα κωλοβυζα στο Ι19 με βιασε :confused:
μετα το πιπετο δεν με αφηνε να σηκωθω, ηθελε με το ζορι να με καβαλησει, και αρχισε να μου γλειφει την αλμυρη μου μουρη ενω χτυπιοταν σαν δαιμονισμενη :confused:
στο ιεραποστολικο με δαγκωνε και μου ειχε πιασει τον κωλο και με πιεζε για σκληρο σεξ ενω εγω ηθελα λιγη αγαπη :confused:
την εβαλα στα τεσσερα για να παρω τον ελεγχο στα χερια μου αλλα με καταπιε η κωλαρα της και βαραγε μονη της παλαμακια με τα κωλομαγουλα :confused:
το πουλι μου με προδωσε και εχυσε σε αυτη τη σταση με την τσατσα να σφυριζει την ληξη, ξαπλωσα σοκαρισμενος ενω η μιχαελα μου χαιδευε το ιδρωμενο μετωπο ψιθυριζοντας μου κατι λατινικες απειλες στο αυτι:confused:
Μετα νομιζε οτι της εκλεψα το στρινγκ και αρχισε να με ψαχνει, τελικα το βρηκε διπλα απτο κρεβατι :confused:
Και ολα αυτα ενω λιγες ωρες πριν ειχα
Μόνο σε εμένα έκανε το
κομοδίνο αυτή τελικά

Μετά από έξοδο , 2πιστρεφοντας , πριν λίγο, πέρασα από Φ65, ηταν η Αννιτα , πέρασα πολύ καλα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.788
Πόντοι
3.446
Μετά από έξοδο , 2πιστρεφοντας , πριν λίγο, πέρασα από Φ65, ηταν η Αννιτα , πέρασα πολύ καλα
Να δω ποτε θα την πετυχω αυτην την Αννιτα . Μονο μετα τα μεσάνυχτα δουλευει? Ποτε 2 βάρδια?

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336

26/07/25

Στις 6 παρά

8/10 σπίτια δε λέγανε όνομα και μετά από κάποια στιγμή βαρέθηκα να ρωτάω. Η Ζωή με έκραξε κιόλας που ρώτησα
:tn36:

Είχε κολλήσει πάνω μου και ένας τύπος ο οποίος με ακολουθούσε σε όλα τα σπίτια και μου μίλαγε και δε μπορούσα να τα καταγράψω όπως ήθελα. Δεν τον παρεξηγώ όμως γιατί είχε τα θεματάκια του

Ιάσονος

Κολωνού
  • 30α: μια Λατίνα
  • 30β: Άννα
  • 32β: Κάρολαιν
  • 32γ: Μπέλλα
  • 32α: 2 Ρουμάνες

Λεωνίδου
  • 28: Βαλεντίνα, Νέσση

Περδίκκα
  • 1: Αλεχάντρα
  • 3: Σαμάνθα, Λούνα

Μεγάλου Αλεξάνδρου
  • 25: Μαργαρίτα, Τζούλια
  • 28α: Ντιάνα, Αναστασία
  • 21 πάνω: Έλλη, Γιούλη
  • 21 κάτω: Αφροδίτη, Άντζυ
  • 17: Νικόλ
  • 15: μια Λατίνα, και η άλλη στο δωμάτιο

αλλαγή πίστας​

Χωματιανού
ch.jpg

Λιοσίων
  • 73α: Μπέλλα, Στέφανυ, Λαρίσα, Μελίσσα

Φυλής
  • 54β: Ορόρα
  • 84α: Ράνια
  • 69β: Έρικα, Άννα

Φωκαίας
  • 17β: Μαρίνα
  • 19: Λίζα, Κατερίνα
Σκεφτόμουν να περάσω με την Ντιάνα γιατί μου έμοιασε λίγο με την Veronica Leal στο πιο ευρωπέ και με +10-15 χρόνια πάνω της

ma.jpg

αλλά ήθελα κάτι μουναρέ, οπότε πήγα στον μουναροτσολιά την Λίζα στη Φωκαίας αλλά δυστυχώς μόλις είχε μπει στο δωμάτιο και δεν ψηνόμουν να περιμένω. Οπότε πήγα δίπλα στην ισάξιά της την Μαρίνα την Ρωσίδα να δοκιμάσω για πρώτη φορά

Τσατσά: -από δω η Μαρίνα μας. Όμορφος εσύ, όμορφη και αυτή, γιατί δεν περνάς;
Reuzel: -άντε θα μπω αν και φαίνεται λίγο ξινή
Τσατσά: -γιατί εσύ τι νομίζεις ότι είσαι; Ούτε αυτή χαμογελάει, ούτε εσύ. Μόνο εγώ
Reuzel: -δίκιο έχεις :cheesy:

Περιμένοντας να έρθει συνειδητοποίησα ότι είχε και άλλο δωμάτιο πριν από εμένα οπότε πέριμενα 10 λεπτά και άλλα 5 που ίσως φρεσκαριζόταν

Μπήκε μέσα και αφού χαιρετηθήκαμε της είπα ότι δε θέλω σεχ αλλά μόνο ποδολαγνεία

Reuzel: -καλύτερα, έ;
Μαρίνα: -και για σένα, και για μένα

Μου είπε να την καθοδηγήσω όπως μου αρέσει και έβαλα τα ρωσσικά πατούσια της με τα ανοιχτόχρωμα βαμμένα νύχια στο πρόσωπο μου. Έπαιρνα δυνατές σνιφιές αλλά δυστυχώς δε μύριζαν. Έπαιρνε όμως και αυτή πολλές πρωτοβουλίες. Έπαιζε τα πόδια της πάνω στο πρόσωπό μου και μετά άρχιζε να μου μαλακίζει το πουλί με το ένα πόδι. Γρήγορα της έβαλα και το 2ο και ξεκίνησε μια αξιοπρεπή ποδομαλακία όσο εγώ τη χούφτωνα. Κοντά στο 10λεπτο άρχισα να χύνω συντριβάνια με εκείνη να εντυπωσιάζεται με την ποσότητα και να μη σταματάει το έργο της μέχρι να τελειώσω και να της πω το οκ. Κάποια φλόκια πήγανε πάνω μου ενώ άλλα στα πόδια της. Πήγε να πάρει μωρομάντηλα αλλα την σταμάτησα

Reuzel: -μπορώ να γλείψω τα πόδια σου;
Μαρίνα: -ναι. Καθάρισέ τα εσύ (με τη γλώσσα σου)

Για κάποιο λόγο τα χύσια μου ήταν φουλ γλυκά. Είμαι σίγουρος ότι θα άρεσαν και στη Μαρίνα. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, τα πουλάω και σε βαζάκια :rockon:

Από όσο πρόλαβα και μπόρεσα να δω, δεν είδα κάποια παραφωνία πάνω της, πχ ελιές, σπυριά, σημάδια κλπ. Έχει απαλό δέρμα αλλά πατούσες όχι και τόσο. Δε πειράζει όμως, το μη τέλειο καμιά φορά είναι πιο ωραίο. Ξέχασα να ρωτήσω αλλά με το έμπειρο μάτι μου τις πατούσες της τις έκοψα γύρω στο 37-38 νούμερο. Ίσως επανέλθω μελλοντικά για να επιβεβαιώσω
Σκουπίστηκε, αποχαιρετηθήκαμε και έφυγε :rose:

fk (2).jpg
fk.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201

Αθηναίος Εξερευνητής

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
717
Πόντοι
360

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
517
Πόντοι
21
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Χωματιανου 11 Άννα....πήγα και εγώ τρέχοντας με αυτά που διάβαζα, Σάββατο βράδυ, Ε, έφυγα εξίσου τρέχοντας (με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα) μόλις την είδα... ζητούνται συναγωνιστές να ξέρουν να περιγράφουν την πραγματικότητα... κάπου έλεος δηλαδή...τι δεκάρια, τι εννιάρια,τι οκταρια, ρε μαλακες.....την παλεύετε;;;;;;;;Ημαρτον........τα ίδια για τις μαυρουλες στο Φ65... λυπηθείτε μας!!!!
Οι συγκεκριμένες μαυρούλες (και πόσο μάλλον στα 20€!) είναι μια χαρά καυλάρες!!
:erection:
Τουλάχιστον όταν ένας άντρας ξέρει τι να κοιτάξει και τι να εκτιμήσει σ' ένα σώμα μαύρης.. Χώρια πόσο σφιχτή είναι η Μπέκυ πχ. :smiling-face-with-heart-eyes:
Για Χωματιανού δεν ξέρω δεν έχω δει, αλλά Μπέκυ και Μπιούτι εμπ1 μέχρι να μη μου μείνει σταγόνα! :zfuck::rockon:
Φυσικά πάντα όλα είναι θέμα γούστου, άλλο πράγμα αρέσει στον καθένα.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Ιάσονος 1α Μαρίνα και Τατιάνα επιστροφή :happy::happy:

Έχει γεράσει, αλλά από υπηρεσίες άριστη...

Την πήρα σε διπλή κατάθεση, την πρώτη σπέσιαλ φλογέρα :pipa1:και τη δεύτερη φλογέρα και γαμήσι δυνατό...

Θα είναι κάθε μέρα 6 πρωί με 5 το απόγευμα. Τετάρτη ρεπό. Θα κάτσει είπε μέχρι τον Οκτώβριο...

Ρομαντικές φωτογραφίες από το δωμάτιο :headbang2:
IMG_20250727_132216.jpg
Έργο τέχνης
IMG_20250727_132220.jpg
IMG_20250727_132229.jpg

Συνημμένα

• IMG_20250727_132212.jpg
    IMG_20250727_132212.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 9

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.382
Πόντοι
35.948
Πορνοαναμνήσεις...

Σήμερα, ας θυμηθούμε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά που λειτούργησαν ως οίκοι.

Αλκαμένους 71 κ Παρασίου
Ο οίκος ήταν στον όροφο.
Φωτογραφίες του 2010
IMG_20250713_162825.jpg
IMG_20250713_163224.jpg
IMG_20250713_163406.jpg

Στο σπίτι αυτό δούλευαν οι Ελληνίδες μιλφάρες Άτζελα, Ρούλα και Μαρία. Ήταν κ οι τρεις ευγενικές κ πάντα εξυπηρετικές:pipa1: με τον πιτσιρικά Μπάμπολα. Πήγαινα τότε μετά τις τσάρκες...
Με το μεγάλο σεισμό του '99, το νεοκλασικό κρίθηκε ακατάλληλο κ έκλεισε μια για πάντα η πόρτα και το φωτάκι του...

Το όμορφο μπαλκόνι που ρεμβάζαμε καπνίζοντας, μετά την κατάθεση...
IMG_20250713_163541.jpg

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.508
Πόντοι
4.646
Πορνοαναμνήσεις...
...................................
Στο σπίτι αυτό δούλευαν οι Ελληνίδες μιλφάρες Άτζελα, Ρούλα και Μαρία. Ήταν κ οι τρεις ευγενικές κ πάντα εξυπηρετικές:pipa1: με τον πιτσιρικά Μπάμπολα. Πήγαινα τότε μετά τις τσάρκες...

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
137
Πόντοι
0
Χωματιανου όροφος η Αλίσα με ελεύθερο, ισόγειο η Άννα με ελεύθερο κ 69. Πέρασα δωμάτιο και την έφαγα πολύ καλή κ ευδιάθετη σίγουρα θα ξαναπάω. Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Χωματιανου όροφος η Αλίσα με ελεύθερο, ισόγειο η Άννα με ελεύθερο κ 69. Πέρασα δωμάτιο και την έφαγα πολύ καλή κ ευδιάθετη σίγουρα θα ξαναπάω. Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.
Καλα αυτο που κανουν ειναι γελοιο,καταλαβαινω οτι νιωθουν αβολα κτλ αλλα δε μπορουν κ να το αποφυγουν σα να μη γινεται οταν της βλεπουν οι παντες σε αυτη τη δουλεια που το γνωριζουν αυτο.Μπηκες με Αννα εννοεις η με Αλισα?Με Αννα σωστα?Για το αλλο που πα παρατηρω οτι πχ οι ανεξαρτητες ειναι πιο χαλαρες σε ομιλιες εξω παρα οι μπουρδελιαρες.Τα στουνιτοκοριτσα δεν ξερω.Γενικα αυτοι οι κλαδοι νομιζω εξω στην καθημερινη ζωη ειναι λιγο στυλ Ελλεηνιδων

SirJason

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
10
Like
2.102
Πόντοι
1.191
Πολλά συγχαρικια στα παλικάρια που ενημερώνουν παντός καιρού.

Ο Sir Jason, το αγχολυτικό Xanax κείμενο, ανάλυση αμπελοσοφια επιστρέφει. Για να μην σπαμαρω, ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή, τα Χρονικά του Sir Jason. Που ήταν ο σκληρός καριόλης? Πως και γιατί αρραβωνιάστηκε την πουτανα Βουλγάρα? Γιατί χάλασε ο γάμος? Που ήταν τόσο καιρό ο Sir? Αυτά και αλλά πολλα + ενημέρωση έρχεται σύντομα στις οθόνες σας.
Πόσες άλλες μαλακίες θα γράψω?

Έρχομαι...

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.412
Πόντοι
1.336
Νωρίτερα πέτυχα και την Ράνια στον δρόμο πέρασε έξω από την καφετέρια που καθόμουν και έκανε ότι δεν με είδε όταν της μίλησα κ απάντησε με την Δεύτερη φορά που την φώναξα με το όνομα της,ένα γεια σου.
:confused:

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Πολλά συγχαρικια στα παλικάρια που ενημερώνουν παντός καιρού.

Ο Sir Jason, το αγχολυτικό Xanax κείμενο, ανάλυση αμπελοσοφια επιστρέφει. Για να μην σπαμαρω, ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή, τα Χρονικά του Sir Jason. Που ήταν ο σκληρός καριόλης? Πως και γιατί αρραβωνιάστηκε την πουτανα Βουλγάρα? Γιατί χάλασε ο γάμος? Που ήταν τόσο καιρό ο Sir? Αυτά και αλλά πολλα + ενημέρωση έρχεται σύντομα στις οθόνες σας.
Πόσες άλλες μαλακίες θα γράψω?

Έρχομαι...
Αυτη η κριτικη με την Σιμονα τοτε με εχει στιγματισει θελω να δω τετοιο comeback σκληρο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom