Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.736
- Πόντοι
- 28.246
Γιο Αλί Τσον είναι το πλήρες όνομα τουΑυστραλός νομίζω.
Γιο Αλί Τσον είναι το πλήρες όνομα τουΑυστραλός νομίζω.
Τζων Μελβουρναλη είναι, παραπληροφορεις τους μυστες που μας παρακολουθουνεΓιο Αλί Τσον είναι το πλήρες όνομα του
Την χωριάτικη, γιατι τετοια εφαγες δεν την λες και ελαφρια, και σε συνδυασμο με το σκορδοψωμο, μήπως να το ξανα σκεφτεις να πας να βουτηξεις;Σαλάτα ντομάτα, αγγουρι, κρεμμύδι, φετα. Σκορδοψωμο. Λεμονάδα έψα από καταψυξη.Εφαγα ελαφρά γιατί λέω να παω να ρίξω λίγο το κορμί μου στο αλατονερο.
Το βράδυ θα έχει λελαπα![]()
Αναφορά γιατί αντιμιλας.Τζων Μελβουρναλη είναι, παραπληροφορεις τους μυστες που μας παρακολουθουνε![]()
Η σαλατούλα με λάδι ή χωρίς?2 πιτα καλαμακι μπουτι κοτοπουλο,1 μεριδα πατατες,σαλατουλα,ζιρο
υγ σκαω απο το φαι
15.30 εφαγαΤην χωριάτικη, γιατι τετοια εφαγες δεν την λες και ελαφρια, και σε συνδυασμο με το σκορδοψωμο, μήπως να το ξανα σκεφτεις να πας να βουτηξεις;
από αίγυπτοΚαι ο Αλί από που μαν?![]()
Να πας να πας.15.30 εφαγα
Πρόσεχε, έχω έναν γνωστό από εκεί, θα τον ρωτήσω.από αίγυπτο
Τσακο2 πιτα καλαμακι μπουτι κοτοπουλο,1 μεριδα πατατες,σαλατουλα,ζιρο
υγ σκαω απο το φαι
Τι αυγο μαν,στρουθακαμηλου?Απορώ ρε τύποι πως μπορείτε και τρώτε τα μισά από όσα έχετε γράψει.
Με τέτοια ζέστη τη βγάζω με μια βραστή πατάτα και ένα βραστό αυγό ναουμ.
Για πολυτέλεια μπορεί να φάω και καμιά φέτα ψωμί![]()
Απο που μαν τα μπιφτεκια?Μπιφτέκια μοσχαρίσια, λαχανικά με βούτυρο, ψωμί ολικής και Μάμος.
Απόγευμα καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
Από το σπίτι, βάζω 1/2 κιλό λάπα, 1 αυγό, ψωμί ξερό, κρεμμύδι, λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανηΑπο που μαν τα μπιφτεκια?
Πολύ ωραία.Από το σπίτι, βάζω 1/2 κιλό λάπα, 1 αυγό, ψωμί ξερό, κρεμμύδι, λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
και τα ψήνω σε σχαροτήγανο